Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz balazs_pro #7898 üzenetére
Juss el egy kicsit komplexebb pályákra. Akadni fog az sajnos...
-
Tomate
veterán
válasz balazs_pro #7902 üzenetére
Pedig zsír
-
Mtbsrác
senior tag
Gondolom hogy volt már de többezer hosszászólást bocsi de nemnézek át.
Lenne pár kérdésem lámák de ez van :
- Mit jelent az hogy főzött ROM vagy RAM!
- Vki már próbálta úgy használni a gps-t hogy kikapcsolt képernyővel,
de a távot mérje úgy mennyi ideig bírja az akkuja? Nekem fontos lenne.
- Ennek a főmenüje ahol a sok ikonvan ha elforgatom a telót vízszintbe akkor,
elforgatja az menüt is? LG Optimus azt tudom hogy nem.
- Létezik hozzá olyan kis progi ami az akkut beteszi középre a háttérkép elé nagyban,
ami mutatja a %-os töltöttségi szintet?Köcce!
-
realmadrid92
tag
sziasztok,
Valaki esetleg tudna írni T boltot pesten ahol még van raktáron nekik..
üdv -
Murderer69
őstag
válasz Mtbsrác #7904 üzenetére
- Mit jelent az hogy főzött ROM vagy RAM!
főzött Rizs Olaszos Módra vagy Ritmikus Aerobik Milfeknek....
- Vki már próbálta úgy használni a gps-t hogy kikapcsolt képernyővel,
de a távot mérje úgy mennyi ideig bírja az akkuja? Nekem fontos lenne.Szerintem mindenki így használja így legalább biztos nem jutnak el Aból Bbe
- Ennek a főmenüje ahol a sok ikonvan ha elforgatom a telót vízszintbe akkor,
elforgatja az menüt is? LG Optimus azt tudom hogy nem.Nem nem forgatja el a gyártó csak hülyeségből írta rá hogy van benne gyorsulásmérő...
- Létezik hozzá olyan kis progi ami az akkut beteszi középre a háttérkép elé nagyban,
ami mutatja a %-os töltöttségi szintet?Nem nincs a Marketen a több száz battery widget csak anomáliák....
Ha így indítasz hogy el sem akarod olvasni hogy mi hülyeség és mi nem ne is csodálkozz hogy senki sem válaszol....
van keresője a blognak és ráadásul extrán jó használd olvass alapozz azt ha úgy sem tiszta valami szerintem szívesen segítenek...
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Aftereffect
tag
Telejen kezdő vagyok android terén.
Honnan a bánatból lehet letölteni a PC-és szoftverét XP-hez?
Miért szinkronizál az e-mail címem beállítása után a szerverrel másfél órája. és miért nem jeleníti meg az e-maileket? Egyáltalán mi az a szerver cím?? -
Mtbsrác
senior tag
válasz Murderer69 #7907 üzenetére
Kössz a semmitmondó ledurrogó válaszodat!
Aki nemismeri még a rendszert azt egyből le kell szólni?
főzött Rizs Olaszos Módra vagy Ritmikus Aerobik Milfeknek....
Ezt is kössz!Szerintem mindenki így használja így legalább biztos nem jutnak el Aból Bbe
Szintúgy!
De látom nemgondoltál arra hogy csak valaki távolság mérésre akarná használni, főleg bicajon hogy milyen utat járok be erre arra. Főleg hogy nem is tudnám eltenni sehova csak a zsebembe ahol anélkül se látnám mit mutat. Végeredményre volnák kiváncsi meg a megtett nyomvonalra.Nem nem forgatja el a gyártó csak hülyeségből írta rá hogy van benne gyorsulásmérő...
Köszi az infót hogy abból.Nem nincs a Marketen a több száz battery widget csak anomáliák....
NaccerüHa így indítasz hogy el sem akarod olvasni hogy mi hülyeség és mi nem ne is csodálkozz hogy senki sem válaszol....
van keresője a blognak és ráadásul extrán jó használd olvass alapozz azt ha úgy sem tiszta valami szerintem szívesen segítenek...
Hát így lehet is segíteni! Talán sosehasználtam még ilyen telót csak láttam 1-2-szer és kész.
Őszintén nincs kedvem többezer hsz-t végigolvasni ezért is kérdeztem.
Talán más értelmes tisztességes választ fog nyújatni.Befejeztem!!!
Ende...[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Mtbsrác #7909 üzenetére
Érdekes, nagyrészt akik komolyan érdeklődnek, mind képesek visszaolvasni pár 100 hszt, de minimum rákeresni itt, vagy 1 hsz-ben, vagy google-ben. Persze könnyebb másokat csicskáztatni, 10 perc utánajárás és gondolkozás helyett.
Mondom ezt úgy hogy én elolvastam mind a 8000-et, és ami érdekel annak utánanézek.
-
marcitp
őstag
válasz Mtbsrác #7909 üzenetére
....más értelmes választ fog adni... tessék:
OLVASS UTÁNA!!!!
Nagyon sok anyag van fent a neten az android-ról. Lehet megsértődni, de nem érdemes.
Itt még elég szépen válaszoltak....
És hidd el, egyik hsz sem volt bunkó. Csak mindenki nagyon sokat, tényleg több ezer hsz-t olvasott el ezügyben. Le van írva minden. Ne várd el, hogy komplett anyagot írjon vki.
pl.
http://androlib.blog.hu/2010/11/01/android_root_custom_firmware_mentes#more2413620
http://hu.wikipedia.org/wiki/Android_(oper%C3%A1ci%C3%B3s_rendszer)
http://androidportal.hu/2010-11-05/mi-az-zte-bladeIlletve, ha visszaolvasol, páran elkezdték a saját lapot a tapasztalatokkal.
GPS kérdésre is találsz választ, de sajnos sztem kikapcsolt képernyővel nem megy, visszavett fényerővel igen.
Tényleg ne lehurrogásnak vedd, egyszerűen ilyen az android, rengeteg lehetőséggel....
tényleg olvasni kell.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Aftereffect
tag
válasz Aftereffect #7908 üzenetére
No, a nagy részére a kereső adott választ. De maradt egy kérdés:
Honnan a bánatból lehet letölteni a PC-és szoftverét XP-hez, hogy géppel kommunikáljon?
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
válasz marcitp #7912 üzenetére
Remélem énis
De tudod pár szavas válasz elég lett volna, nem egy kompett kiokosítás
a semmire.6000. hsz-től olvasom és most tartok kb a 6700-6801.-nál.
Eddig az akkus dologra találtam megoldást másra még nem.
GPS dolog érdekelne leginkább hogy kikapcsolt kép mellett megy-e,
de ezekszerint nem. Tudom hogy sok lehetősége van de még csak
most kacérkodok a vásárálásával, mivel még sosevolt ilyen ketyerém.
Runner Trainer majd megnézem -
Mtbsrác
senior tag
Linkeket megnézem! THX
-
sto1911
veterán
válasz Aftereffect #7908 üzenetére
Na, csak otthagytad a szuper iphonet? (ne szivd mellre)
-
litter
tag
Modacoról: link
Ez elméletileg egy működő 2.3-as ROM!
Én nem merem feltenni, de ha valaki elég merész, azért számoljon be![ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Valakinek van tapasztalata ilyennel vagy valami hasonlóval? Ki lehetne küszöbölni a gyenge hangerőt.
-
Murderer69
őstag
válasz Aftereffect #7913 üzenetére
nem értem a kérdésed mit akarsz szinkronizálni? mert gyári sync progi nem létezik de van valami kínai cucc asszem talán Kaller dobta fel az andros fórumon keress rá itt
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
embe
nagyúr
Üdv! Nem tudtok segíteni nekem?
Hol lehet állítani a névjegyek menüben azt, hogy a család név vagy a keresztnév legyen elől. Vagy tudtok olyan névjegy és hívás kezelő progit ajánlani ami bevált, és jó? Illetve a gmail oldalon, vagyis oldalra hogy lehet a névjegyeket vcf fájlokat egyben bemásolni. Csak azt találom hogy egyesével lehet bemásolni. Köszi! -
balazs_pro
tag
válasz realmadrid92 #7906 üzenetére
Tegnap délután fél hatkor a Duna Plazában még volt 4-5 darab.
COD HC MP 3000 óra
-
-
gabaglukk
csendes tag
a kulonbozo romokba hogyan lehet meg telepitesuk elott berakni/kivenni progikat?
eleg csak bemasolni/torolni, vagy van valahol indexelesuk, leiro file-juk, amit szinten modositani kell?
lenyegeben az a kerdes, hogy az installer butan felrak mindent az app mappabol es kesz, vagy mashogy csinalja?
egy csomo gyari cuccra nincs szuksegem (uzenet kezelo, ebreszto, hangok, stb), kiszednem egy normalisabb rombol oket es betennem helyettuk a sajatjaimat
ahogy elneztem, a boot animaciot is a meg telepitetlen romban lehet varialni - bar ez kevesse erdekel perpill. -
TOZ
addikt
Tegnap megkaptam a Brando es Zagg (IS) foliakat is (igy jar aki a melohelyere rendeli a dolgait, de kozben lebetegszik).
Samsung Omniara vagott darabok, de teljesen vallalhatoak (ahogy a modaco-n is olvashatjuk). Elsonek a Brandot raktam fel. Kivancsi leszek meddig birja.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Én ezeket vettem a Vateráról. Mivel Németországból lett postázva, így 1 hét volt a szállítás. 4 db. + kaptam hozzá egy darab másik, kicsit érdesebb fóliát. Ezt a hátlapjára ragasztottam. Igaz ezt az utóbbit kicsit szabni kellett a hátlapra, mivel már akkor megrendeltem mikor még nem volt meg a teló, így nem tudtam pontos méretet mondani. Ezért a pénzért szerintem nem rossz. Ha kell valakinek, és nincs regisztrálva a Vaterán szívesen megrendelem neki, a címére. Mivel már megvan az eladó elérhetősége .
Brando es Zagg (IS) foliak mennyibe kerültek ezek a fóliák?
[ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
válasz balazs_pro #7925 üzenetére
Én is ott vettem, isten őriz megválni a 4-es iPhone-tól emiatt. karácsonyi ajándéknak vettem valakinek..
Ha most le kéne írni, mivel marad alatta, már mindkettőt ismerve hosszú lenne a lista, nem fárasztalak benneteket.. Ami mindenképp kéne, csak azokat írom: Gmailes e-mail címet tud kezelni, ez nagyon jó. Vajon v-netes e-mailcímmel is boldogul?
Ami gond: rádugva a gépre, egy zenét, fotót nem tudok másolni rá, mert egy üres lemezként mutatja, meg tegye be a gyártótól kapott lemezt.. Windows XP -
Aftereffect
tag
Most reggelre megjavult magától, már tudok másolni rá. Bár a Windows fenyegetőzik, hogy az új hardver nem fog megfelelően működni..
-
Saccco
nagyúr
válasz gabaglukk #7927 üzenetére
Egyszerűen a rom zipjéből a system/app mappából kitörlöd ami nem kell, majd beleteszed ami kell. Túlzásokba ne ess, mert lehet hogy nem fér fel a rom akkor meg.
Szavazás:
Galaxy S I9000 321 20.08%
ZTE Blade aka Orange San Francisco 421 26.33%█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
TOZ
addikt
Brando: 1400
ZAGG: 2400 (ez azonban full omnia folia - egesz hazra, ebbol nyilvan csak a kijelzore valot tudom hasznalni, de igy olcsobb volt, mint csak kijelzoset venni - a ZAGG elettartam (es csere) garanciaval adja a foliakat)E71-re rendeltem anno nemetorszagi foliat, hat... most inkabb kihagytam... persze olcso...
-
sippet
senior tag
válasz Murderer69 #7907 üzenetére
az a baj, hogy bár gúnyos és fölényes a hangvételed, de a válaszaid mégis tudatlanságot tükröznek. egyetértek azzal, hogy nem kell az utánanézés nélkül kérdezőket mindenáron felvilágosítani, de ha már veszed a fáradságot, akkor kár hülyeségeket beszélni. nem csak neked mondom ezt, hanem pl. mtpmarcinak is, aki szintén olyan témában osztja az észt (gps kikapcsolt képernyőnél), amiről láthatóan nincs fogalma.
egyrészt mtbsrác azt kérdezte, hogy a főmenü elfordul-e, ha forgatja a telefont, nem azt, hogy van-e benne gyorsulásmérő. erre szerinted az a helyes válasz, amit te sugallni próbáltál?
másrészt a gps-t szerinted csak navigációra lehet használni? útvonal trackelésről ezek szerint még nem nagyon hallottál, pedig az ilyen programokkal is tele van ám a market, nem csak battery widgetekkel...
egyébként mtbsrácnak annyit mondanék, hogy ha tényleg bringás sportoláshoz akarja használni a telefont, attól én óvnám, ugyanis ezek a készülékek azért korántsem olyan nagyon strapabírók, mint egy 5000 forintos kis szar. persze ott van most már a motorola defy, csak az kb. két és félszer annyiba kerül.
-
vadászcsiga
félisten
Próbáljátok ki a GO Weather-t, nagyon cool, kár hogy widgetje nincs.
A második Sopron akart lenni de úgy látszik ez a legközelebbi város amit ismer.
Az About menüpont alatt végignézhetjük az összes időjáráshoz tatozó animmációt, naggyon jó[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz Murderer69 #7923 üzenetére
Én a Motorola Phone Portal, (valami ilyesmi a neve) cuccot ajánlanám szinkronizáláshoz, elvileg csak wifin keresztül megy nem motora készülékek esetén.
.::> <::.
-
lpb
csendes tag
van egy érdekes problémám:
Dashes féle romok teljesen jól működnek(blade villiain is gond nélkül felment igaz az még 2.1volt), viszont A Roman féle romok megállnak a zöld logónál, tippem sincs hogy miért:
-wipe cache, data megvolt install után is prbáltam wipe-ot igaz clockwork-2.5.0.9 van fent, nem tudom ezzel lehet e baj elvileg többeknek is simán felment vele...
Kösz előre is![ Szerkesztve ]
-
marcitp
őstag
Szerintem, elbeszélünk egymás mellett. Nem osztom az észt, ha már a "cinikus" hangvételnél tartunk. Írtam, "hogy véleményem szerint", azért van egy fórum, hogy a tapasztalatok kiegészítsék egymást.
A köv hsz-emben már javasoltam rá programot, ergo javítottam magam. Ne veszekedjünk
Nincs értelme. Sok sikert a készülékkel mindenkinek, és alapvetően úgy látom, segítőkész a fórum, nem kell leszólni azokat sem, akik javasolják az olvasást. UFF!https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
joci1987
csendes tag
válasz vadászcsiga #7943 üzenetére
Sziasztok!
Én jövőhéten kapom meg a telefont.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha filmeket nézek rajta, akkor jó a minősége?
és a youtube videóké is? Örülnék, ha normális, nézhető, és nem akadozó minősége lenne.köszönöm a válaszokat
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Ha jol ertelmeztem amit eddig olvastam, akkor abban az esetben, ha sikerul hozatnom 1 ilyen keszuleket Svajcbol:
1 . Ha nincs Svajci sim kartyam akkor is le tudom menteni a gyari op rendszert (asszem ez a rom)
2. Tudok ra tenni 2.2 -es androidot, amitol egybol fuggetlen is lesz.
3. Szukseg eseten (esetleges gariztatas) vissza tudom tenni az eredeti rendszert (ez a recovery vagy mifene )Legyszi erositsetek meg/ cafoljatok
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
vadászcsiga
félisten
Azért ez nem ilyen egyszerű, de nehéznek sem gondolom. Mindenesetre olvasd el az első hozzászólást. A romfelrakástól nem lesz független a telefon, ezt neked kell megcsinálnod az elején amitől ugrik is a gari, de a te esetedben ez úgy is mindegy hacsak nem jársz minden héten Svájcba.
-
totog
tag
válasz vadászcsiga #7946 üzenetére
De volt itt egy hsz, csak nem tudom melyik a 8000-ből, amelyikben az egyik romról azt írták, hogy függetlenítés nélkül is megette a másik kártyát (talán vodásat). Csak nem tudom, hogyan keressek rá. :/
Samsung A71, Zigbee powered Home Assistant, Xiaomi Roborock
-
Evilangel
tag
válasz vadászcsiga #7946 üzenetére
Az általam eddig elolvasott 2500 hsz szerint pedig független lesz, viszont a 3G nem biztos, hogy megy, anélkül meg félkarú óriás
[ Szerkesztve ]
-
-
TOZ
addikt
válasz vadászcsiga #7943 üzenetére
Amig Otterbox commuter tok nincs (nem hiszem, hogy lesz), addig tokba nem teszem. Ellenben farmerzsebbol rangatom ki egesz nap, es van egy 3 eves kisfiam. Nekem megeri 1-2k-t egy normalis folia, meg ha - elvileg - nem is karcolodik. A osszekarcolodik a kijelzo sokra megyek, hogy elvileg nem tortenhetett volna meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest