- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
Simtu
senior tag
válasz vadászcsiga #7050 üzenetére
Köszönöm!
-
Land
veterán
Ez ki van rakva az 1. hsz-ba?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Ronam
addikt
regeljetek.van sok cucc,játékok és appok.
-
vadászcsiga
félisten
Érdemes inkább ezt: Ronam 2.2 FULL letölteni és kiszedegetni ami nem kell, mert vannak benne cuccok pl. LiveWalpaper ami nekem kell és a LITE-ban nincs benne.
Spica után boldogságkönnyekkel a szememben bámulom a Galaxy mozgóháttérképet
A stock launcherrel egész gördülékeny, az LP-t belassítja.[ Szerkesztve ]
-
sydon
csendes tag
Biztos 947-en kérdezték már, de azon kívül, hogy visszavinném, van e más megoldás az SD kártya hibára - csatlakozik és lecsatlakozik elég gyakran.
ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót
-
Ronam
addikt
válasz vadászcsiga #7061 üzenetére
szerintem a LITE-ot érdemes tölteni.kinek mi
-
Land
veterán
Neki kell szólni: philoxenia
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Simtu
senior tag
Na, felment a Ronam 2.2, kiváncsi vagyok a Quadrant benchmarkra, eredeti(T-s) sw-vel 374-et kaptam.
Mindjárt kiderül... -
Frozzy
őstag
a sound acc-ot nem ajánlom senkinek! szép lesz tőle fülesen a zene. de telefonálásnál birhatatlanúl hangos recseg torzít szinte lehetetlen vele telefonálni. ja és hallkabb hangerőn is nagyon rosz :S
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
sch_a
addikt
Voltam T-éknél. Szerintük egy pixelhiba nem hiba... Mivel még a három napban benne voltam, azt mondták felküldhetik bevizsgálásra, és akkor onnan kaphatok újat. Inkább megtartottam ezt
-
vadászcsiga
félisten
Csak azt a szörnyű modaco-s boot logot tudnám még eltünteti és akkor tökéletes lenne számomra ez az alpha4. Azt mondják a boot.img-ben van de azt hogy tudom megbontani? Android SDK-val?
-
-
Ronam
addikt
válasz vadászcsiga #7073 üzenetére
nekem jobban tetszik mint az alap boot screen.nagyon nem tetszett a gyái
-
zsoltocska67
csendes tag
Megrendeltem a telefont Webshopon keresztül, hűségpontokkal, részletfizetéssel 0 Ft-tot kellett volna fizetnem a futárnak. Ma hozták 5 percet láttam a dobozát és vitte is vissza a futár. Ő ugyanis 23.900.- Ft-ot kért tőlem. Telefonáltam a T-nek, azt mondták ne fizessek a futárnak. A futár telefonált a főnökének, az azt mondta pénz nélkül itt ne hagyja. Úgyhogy valaki valamit jól elszúrt. Én pedig várhatom még a T elintézi, hogy 0 Ft-ért átvehessem a telefont. Pedig már alig vártam a kicsikét. Ilyen az élet!
-
esox
senior tag
class2 4gigás micro sdhc kártya elég a Bladehez mindenhez, igaz? Mivel nem készít hd videót és annak visszajátszását sem tervezem a telón, így egy class2-t elégnek tippelek sebességügyileg. De rősítsen- vagy cáfoljon meg valaki, addig nem bontom ki a csomagot, telóm még úgy sincs
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
sto1911
veterán
Alpha4 + stock lock + pin lock = endless reboot Megerositve
-
syl5
őstag
az audio boost-ra gondolsz?
Más:
Ez az sd kártya probléma milyen kártyákkal jelentkezett?
Konkrétan az, hogy ha nem a gyári memkártya van benne, akkor folyton fel, le csatlakozik.
És talált rá megoldást, akinek ilyen?
Én egy silicon power class6 8gb-osat tervezek mellé venni. -
atiska007
senior tag
nem tudtok valami olyan airplane mode kapcsoló widgetet, ami nem csak a vezeték nélküli kapcsolatokat bontja, hanem a SIM-et is hidegre teszi?
Amiket találtam, az a SIM-et nem offolja...Mittudomain!
-
atillaahun
veterán
Egész konkrétan azt vártam volna el, hogy a Blade-t is kitegyék a többi tapifon közé, de a 100e-es készülékek mellett már nyilván nem maradt neki hely.
Dehát sebaj, gondoltam azért itt a központban biztos van nekik elég, hogy egyet ideadjon az ügyintéző, és néhány kérdésem megválaszolása mellett, megmutassa rajta a főbb funkciókat. A pulthoz léptem tehát, és így szóltam: jó napot kívánok, egy ZTE Blade készüléket szeretnék vásárolni, megnézhetek előtte egy pár beállítást rajta?
Mire a válasz: nem, kipróbálásra nincs lehetőség, de vásárlás után be tudom önnek kapcsolni. Így hát rövid úton távoztam is.
Azt pedig komolyan gondolod, hogy a T (vagy bármely más üzlet) szerint a próbadarabokon keletkezett esetleges sérülések okozta kár nagyobb, mint az általuk elért reklám eredményezte nyereség?
Egy javaslatom még volna, a személyeskedő és sértegetni igyekvő megjegyzéseidet inkább próbáld meg mellőzni, ugyanis az a hozzászólásod értékéből inkább levon, mintsem hozzátesz. -
-
TOZ
addikt
Ez a Gingerbread Theme vegre felment, mint kulon akciozas nelkul. (siman felflasheltem recoverybol es hurra, nem lett bootloop)
forras: Modaco
-
DAVE_CH
csendes tag
hI! Vettem San Franciscot. Pannonos vagyok és be szeretném valahogy lőni az mms küldést meg a netet. Hol tudom beállítani? Milyen paraméterekkel? üdv thx
-
kentucky
őstag
techneten is fenntvan cikk a bladeről
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest