- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Cimi86
tag
FIGYELEM!
A Ronam álltal linkelt alpha4 ROM-ok csak 2.5.1.3 Clockwork Moddal működnek! -
-
Murderer69
őstag
nah megvan a vas és én is a mákosok táborába tartozok(kop kop) mai szálítmány volt és a kijelző eddig marhára úgy néz ki hogy hibátlan semmi hibajelenség nem jelentkezett!!!!
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
maláj
addikt
egyre inkább tetszik a mobil
sanszos, hogy a "fa" alá megérkezik -
Zozoka73
tag
válasz Murderer69 #6567 üzenetére
Kopp-kopp, maradjon is így, és legyen ez a jellemző az újabbakra!
-
asturel
őstag
alpha4-es romban tenyleg mukodik cellainfo/wifi alapu helymeghatarozas? Osszeneztem az alpha3-al es csak a framework resources-ban kulonbozik. (semmi lib vagy apk)
-
Glatius
őstag
Két láma kérdésem is lenne:
-A címlistát hogy tudom a gmailban szinkronizálni? A telóra bármit leszed, visszafelé semmi nem történik.
-Létezik jól működő qwertz billentyűzet?Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
rdi
veterán
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Nokia >> Android telefonkönyv:Fej! Tor! Potroh!
-
derrik
őstag
AZ alpha4-ben van FM rádó?
-
donciccio
csendes tag
kellemes reggelt mindenkinek. kedden vettem meg a blédemet,és nagyon tetszik igaz még soha nem volt okostelefonom. igo jól megy rajta. nekem teljesen gyári rajta minden. az nfs shift néha szaggat,de engem nem annyira zavar. kicsit megszenvedtem a telefonkönyvvel,de meg oldottam. még szoknom kell az érintő kijelzőt. tutin megy a wi-fi is,haveromnál ki tudtuk próbálni.
vlmi biliárdos játékot keresek,meg 1 jól használható fájl kezelőt. az astro-t néztem,de nem találtam működő verziót.
-
Magnum_
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
donciccio
csendes tag
feltettem az ES File Explorer-t. ez úgy néz ki müxik. a játékot is köszi,most töltöm.
-
volaci
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn megkaptam én is a telefont és nekem is hibátlan a kijelzője...
-
sto1911
veterán
Amugy a kinti OSF csak neten rendelve 85, boltban uugy 100. Tegnap vettek kinn egyet, onnan az info.
-
piroe
csendes tag
Na most előkerült nekem egy hiba (ha egyáltalán ez az). Az történt ugyanis, hogy este beállítottam az ébresztőórát 6 30-ra, és sikerült elaludnom mivel nem csörgött...amikor felkeltem, és megnéztem, mikor megnyomtam a készenléti gombot az előjövő óra 1 52-t mutatott, majd hirtelen átváltott a pontos időre. fancy widget volt fent, most letöröltem, a beállításokba meg beállítottam, h ne frissítsen soha időt, és dátumot, most kíváncsi leszek, lesz e gond vele...
-
Gekki
csendes tag
Üdv!
Két hete van Blade-m.
Olvastam néhol a képernyőhibákról, de megnyugvással töltött el, hogy az enyém nem hibás. Viszont tegnap este észrevettem egy erős fehéren ragyogó pixel-t. Az az érdekes most sem észrevehető, tehát senki nem szúrná ki. Egy olyan alkalmazás futtatása közben vettem észre aminek hófehér háttere van, most már zavaró, mert tudom, hogy hol van és feltűnik azonnal, ha a háttér elég világos.Tipp a képernyő ellenőrzéséhez:
- full fényerő bekapcsolása
- villany leo, vagy sötét helyiség
- fehér háttér,Az értesítési terület legördülő menü alja is elég világos, így azt lassan lehúzva végigpásztázhatod vele a képernyőt.
Azért írtam le ezeket, mert lehet van képernyő hibád, csak nem vetted észre, ahogy én sem hiába olvastam róla.
Csináltam képernyő mentést is, gondoltam beszúrom, de szoftveresen fényképezi a képernyőt így persze nem látszik rajta a pixelhiba.
Hátha segítettem_[ Szerkesztve ]
-
TBc001
csendes tag
Bocs, hogy megkérdezem biztos volt róla már szó, de lusta vok. A gardiens hiba szoftveres, vagy hardveres probléma? Telefon vétel elött állok, ez is érdekelne, de én 500 ft-ért sem akarnék gyárilag hibás telót venni, ha viszont egy gyári frissítés megoldaná akk addig kibírnám.
-
piroe
csendes tag
Na most előkerült nekem egy hiba (ha egyáltalán ez az). Az történt ugyanis, hogy este beállítottam az ébresztőórát 6 30-ra, és sikerült elaludnom mivel nem csörgött...amikor felkeltem, és megnéztem, mikor megnyomtam a készenléti gombot az előjövő óra 1 52-t mutatott, majd hirtelen átváltott a pontos időre. fancy widget volt fent, most letöröltem, a beállításokba meg beállítottam, h ne frissítsen soha időt, és dátumot, most kíváncsi leszek, lesz e gond vele...
Valaki erről tud valamit?
-
sto1911
veterán
Az Orange-nel eleg csak a blokk a garihoz?
-
Glatius
őstag
Nem hardver hiba, és nem szoftver hiba, csak nem a hardverhez hangolt kijelzőmeghajtó van fenn, ami túlvezérli a kijelzőt. Javított ROM-mal (hivatalos Froyo) reméljük orvosolható.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest