- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Tomate
veterán
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz bala6120 #6955 üzenetére
Pont ugyan erről, android blogon volt róla ma hosszú beszámoló.
Csak azt mondom, hogy fura, hogy neki 100-zal kevesebb pontja van quadrantban, illetve ezt, hogy ez a quadrant fetisizmus már kezd kicsit elfajulni a topikban (akinek nem inge... ), továbbá azt, hogy ő első kézből, saját tapasztalat alapján is azt írja, hogy hiába jobb egy ROM quadrantban, használat közben ez nem feltétlenül lesz ugyan így. -
Ronam
addikt
valaki mondja már meg hogy lehet felrakni 1-2 játékot.próbáltam párat,fifat,asphaltot,azok mennek jól.assasins creedet felrakom,data az sdre,és még mindig le akarja tölteni.NFS shiftbe meg semmi textura csak feketeség.vki ötlet?
-
tildy
nagyúr
Ezt még meg tudod lesni?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
syl5
őstag
És te milyen romot használtál, hogy eddig nem találtál rá?
Tudtommal mindegyikre van.Megnéztem én is az avit! Háát...
Rendszer: custom 2.1, custom kernellel, swap-al, aktív hardveres 3d gyorsítással
Film: Video: XviD 1000 Kbps körül, Audio: MP3 2 ch 48khz, Resolution: 624x352, Size: 350MB
-Yxplayer szaggat
-Mvideoplayer, a free le se játssza!
-Rockplayer elmegy, de azért határeset! Ami érdekes itt, hogy szerinte átlagba 20-22 fps körül játssza le a filmet, viszont szerintem meg van az a 23-24 is, hiszen a hang se csúszik el. Nálam a rockplayer csak softveres módba tudja lejátszani az avit. Másnál is így van?
-Vplayer még nem próbáltam.Valami egyéb jó lejátszó esetleg?
-
Ronam
addikt
én is próbáltam az összes programot de sajna nálam mind akadt.volt itt pár ember aki mondta hogy neki hibátlanul viszi a divxet konvertálás nélkül.hát én arra kíváncsi lennék .konvertálással mennek hibátlanul.rock player meg azér nemtudja lejátszani hardware decodingba mer a telo nem ismeri a divx/xvid formátumot
-
asturel
őstag
Ha budapesti vagy szivesen megmutatom, froyo-n nagyon sokat hoz cpu igenyes dolgokban a mar fullos JiT. (bar en xvid-et probaltam, uj divx-rol kb annyit tudok, hogy letezik (6.x talan?)), nemtudom ki hasznal meg manapsag divx-et.
(filmbol csak egy sample-t masoltam fel, ott meg pont nem akciodus jelenet volt, de valahogy nem erzek ra kesztetest, hogy akciofilmet telefonon nezzek meg)[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Én voltam az egyik, de nem valami nagy felbontású avikra kell gondolni. yxplayer vitte amúgy.
Viszont továbbra is konvertálást javaslom, akkor is azt javasolnám, ha lejátszana mindent, jobb neki a natív formátum, aksi is kevésbé merül és a háttértár méretétől függően a konvertáláskor belőheted a célméretet.
Format factory ingyenes, be lehet tenni neki végtelen mennyiségű file-t és magától megcsinál mindent.
Több meló van azzal, hogy végigpróbálgassa az ember a lejátszókat mint azzal, hogy beállítgassa 1 évre elég videómennyiség konvertálását. -
Ronam
addikt
dungeon huntert sikerült végre elindítani.fut rendesen és fasza a game is
-
gabaglukk
csendes tag
en mondjuk eleve fenntartassal kezelem ezeket az osszehasonlitgato teszteket, mert oke, hogy a blade mindenfele szetkapott romokkal beeloz galaxy s-t, desiret, stb, de kerdes, azokon milyen rommal szamolnak? kicsit nehezen hiszem, hogy pl egy desiret, 2.2 optimalizalt rommal odaverne tenylegesen.
amugy meg pontosan ugy van, ahogy valaki itt irta korabban: ha a delikvens elegedett a cuccal, kb halal mindegy, milyen eredmenyeket mutat mikhez kepest -
orionpro
tag
Jobban megérné Orange San Frasico-t venni mint ZTE Blade-et? Mert tudok szerezni angliából és még olcsóbb is lenne. Gari mindegy mert mindenképpen ki kell függetlenítenem.
Szerintetek? -
marcitp
őstag
Ronam: frankó, gyors a 2.2 lite-od!
Nem hittem volna, hogy ennyit gyorsul, ha stabil marad, erősen ajánlott (a minennapi használathoz is)!!!!Vki kérdezte: menj be T-hez, sztem nyugodtan bontass ki többet, a TE pénzed..., azt vedd meg, amelyik jó!
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Simtu
senior tag
Tegnap megvettem én is a kicsikét. Gradiens hiba elenyésző, inkább az vehető észre, hogy kicsit kékes (hideg) árnyalatú a fehér, de nem vészes.
Viszont találtam rajta 1 pixel hibát. Nem zavaró, mert a felső részében van 1 kis halvány fehér pötty, ahol a készenléti sáv van. Viszont még bőven benne vagyok a 3 napban. Érdemes vissza vinni szerintetek? -
-deer-
csendes tag
Nekem 3 nagyobb pixelhiba volt rajta, visszavittem, cserélték. Ezen is van, de nem látszik annyira. Szerintem rendesen szerencsésnek kell lenni, hogy hibátlant fogj ki, és hát a szervizesek nem szívesen bontanak ki több dobozt, pláne, ha nincs sok készülék az üzletben. Nekem konkrétan azt javasolták, álljak el a vásárlástól, ha nem akarok pixelhibákat. :s
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz agressor12 #6979 üzenetére
A TFT-nél valóban nem, az OLED kijelzők viszont hajlamosak az elhesználódásra.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Simtu
senior tag
válasz agressor12 #6979 üzenetére
Kösz, ezt nem tudtam. Samsung moncsimon 3 év elteltével jött most elő 1. Bár nyílván más technológia...
-
esox
senior tag
sajnos nekem még mindig nem jött meg
Az a kérdésem, hogy ha kapok egy készüléket, és vmi baja van (pl pixelhiba vagy totál lehal a vezérlés....whatever), akkor azt bármelyik T-pontba behivehetem garanciális ügyintézésre?__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Simtu
senior tag
Kicsit akadozik ez az alap T-s szoft. Qadrantot futtatva:374, ez elég sovi.
A 2.2-ből melyiket érdemes felrakni? Melyik stabil?
Az 1 hsz.-ben lévő wlf ROM felrakását kell követni?Viszont az ott lévő linkek nem mindegyike él. El tudná nekem vki küldeni a működő linkeket?
Köszi!
-
-
istnag
addikt
A legjobb reminder progi [link] a legjobb, hogy tud magyarul is....
-
pmiki
csendes tag
Sziasztok!
Leszedtem az apndroid-ot, de úgy nézem nem kapcsolja ki a mobilnetet, nektek működik, vagy kell még valamit állítani? Kerestem itt a fórumon a dcswitch-et találtam hasonlót, Ti melyik mobilnet kapcsolat "korlátozót" használjátok. Köszi -
istnag
addikt
-
k2laci
tag
A billentyűzetzárat ki lehet valahol iktatni ?
Ha használni akarom a telót, nekem épp elég a bekapcs. gombot megnyomni, utána jó lenne ha rögtön a főablak jönne be.... -
Bsony
tag
Ilyet tervezek venni barátnőmnek karácsonyra, olvasgattam a topicot a lényegi részel tisztában vagyok.
DE
ugye ha most felvarázsolom rá a 2.2-t akkor minden androidos játék, alkalmazás ami fut 2.2-n menni fog rajta?
Amint látom elég sok a kijelzőhibás, a t üzleteiben ki lehet próbálni, hogy rendesen működik e a kijelző? Csak mert nem akarok hibás telefont venni karácsonyra barátnőmnek, eléggé égő lenne.Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest