- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Penyus
senior tag
tada.wav!
http://logout.hu/bejegyzes/dashes/zte_blade_froyo_rom_v5/hsz_1-200.html
Mostmar ez szaladgal a telomon...Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
Mett
senior tag
na nokia partiak, erröl beszeltem ma: [link]
-
zozzzzzzzzzz
tag
sziasztok
(beszarok)
a telefonom az 512-es update óta elég sokszor kiírja, hogy "Egyre kevesebb a memória", az appkillerel megnézem és fut minden, mikor pedig hozzá se nyúltam
kilövök mindent, majd mondjuk kapok egy sms-t és már kapom újra a szöveget!!!!!!!!!!!!!
persze fut minden ....valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Azért írom vastaggal, mert fontos, nem azért mert kiabálok, szóval:
A memória bővítéshez, az zip tartalmát kell a memóriakártyán létrehozott Image mappába másolni, a zipet NEM kell!!!
Ezuán akku ki, sim ki, akku vissza. Menu gomb+hang fel. Bekapcsolás. Bejön egy kis zöld lista. Engedjétek fel a gombokat nyugodtan.
Ezután magától rebootol, A kis zöld droid magától el fog tűnni, de ha nem, akkor a back gombot kell nyomkodni egy kicsit és feléled. Innen már 512-es-
Ami nálam ezután hiba: már eldobja a Wifi-t, mikor magától alszik el. Sajnálatos, de nekem eddig ez nem volt, most már van.
Még nem volt legalább KETTŐ kép a galériában, addig nem működött az ottani menü. Ebből következik, hogy ha csak egy képem van a kártyán az onnan nem lehet törölni, csak a fájlkezelővel... Többször próbáltam, nem működik...[ Szerkesztve ]
-
xdx@
aktív tag
válasz zozzzzzzzzzz #14555 üzenetére
Kevered a RAM-ot a ROM-mal.Nem a RAM-od telt meg majdnem hanem a ROM-od.
-
KIZS
aktív tag
Ez a Titanium Backup működik valakinek? Lementettem vele mindent, felraktam a japán rom-t, felraktam a titaniumot, mondom akkor restore mindent. Az első alkalmazás után (számológép) kiakadt, 15 percig nem csinált semmit. Ekkor újraindítottam a telcsit, így most már el sem indul. Az "asking for root rights..."-nál megáll.
-
csibusz0314
aktív tag
Amúgy minek kell két partíció? mert én idáig, úgy raktam fel az alphát ahol az első hszben le van írva és kész nem particionáltam. Szóval az miért kell annyira?
Valaki talán a ROMos kérdésemre h most melyiket tegyem fel mert épp ott tartok h a japcsi vagy a alpha lite?
-
xdx@
aktív tag
válasz csibusz0314 #14561 üzenetére
Én az alpha 4 Lite-ot használom a japán verziót nem próbáltam.
-
r0by
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz csibusz0314 #14565 üzenetére
Azért kell az ext2-es partició hogy az android használatba vegye
(#14566) KIZS
Pedig már régebben is mondtam hogy csinálj mentést
A cpu-t meg nem piszkálnám.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz csibusz0314 #14568 üzenetére
Először az SD kártyát kell megcsinálni, aztán a romot telepíteni.
-
KIZS
aktív tag
válasz kelzsoca #14567 üzenetére
Még hagyján, hogy elfelejtettem backupot csinálni, de nagy lelkesen formáztam mindent és csak utána jöttem rá, hogy az SD kártyára elfelejtettem felmásolni a zip-et. Ez még nem lenne gond, ha nem hagytam volna otthon a kártyaolvasómat, benne azzal a kártyával amin a a teljes mentés illetve az aplha4 rom telepítője van.
Még szerencse, hogy a clockwork-ből fel lehet mountoltatni az SD-t windows alá. -
csibusz0314
aktív tag
ha a recoverys cucc meg van, akkor elég ezeket megcsinálni ugye, a leírás szerint:
Ha kész van, le lehet kapcsolni az usb-ről a telefont.
A recovery-t innentől kezdve eléred, ha a telefont a hangerő - gomb lenyomása mellett kapcsolod be. A gombokat tartsd nyomva egészen addig, amíg a recovery bejön. A menüben a hangerő + és hangerő - gombokkal lehet navigálni, a "vissza" gomb értelemszerűen visszalép, a "home" (házikó) gomb pedig az ok/enter.
Belépve a recoverybe keressük meg az advenced menüpontot, majd nyomjunk rá, aztán keressük ki a partition SD card menüpontot, nyomjunk rá, majd válasszuk ki: 512M
A swap size-al már nem kell foglalkozni, tehát válasszuk a 0M-t (512mb ram-os blade esetében)
Ezután a készülék elkezdi formázni az SD kártyánkat, csinál egy 512Mb-os ext2 particiót, illetve a fennmaradó helyet fat32-re formázza meg. -
kentucky
őstag
egyébként valaki nem tud erre megoldást: szeretném használni a ZTE Blade-n az ingyenes facebook honalpot net startal, de előfizus vagyok, és nem szeretném, hogy több tízezres számlát csináljon ha pl egyik alkalmazás használja a netet
-
zozzzzzzzzzz
tag
RAMROM (ehhez gyenge az idegrendszerem)
'KEVÉS A HELY
A telefonban egyre kevesebb a szabad tárhely"holott a menü/beállítások/SD kártya, USB meghajtó és telefonmemória:
szabad memória 22,07M (változik de 20M alá még nem ment)
ugyanakkor a feladatkezelő/erőforrás alatt meg sorban: használt 187,6M
szabad rendsz. 227,26M
teljes 414,81Makkor most melyik a kevés?
"help"
-
kelzsoca
félisten
válasz csibusz0314 #14571 üzenetére
Igen, ez után, ha megvan akkor teheted fel a romot.
(#14573) zozzzzzzzzzz
A telefonmemória a kevés, mert teleszórtad programmal a Blade-et
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Camera 360 kilép egyből indítás után. 2 féle verziót néztem:s Mi a baj?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
xdx@
aktív tag
válasz zozzzzzzzzzz #14573 üzenetére
A ROM.
-
kelzsoca
félisten
Basszus, annyi privi jön, hogy nem bírom
-
atillaahun
veterán
válasz Peat;) #14549 üzenetére
Ezt a gyalognavigációt most olvasom először. Ezek szerint ez az egyetlen program, amiben gyalogosan közlekedve is jól érzékeli a helyem a program (offline módban mellé rakott térképpel)? Vagy hogy kell ezt érteni? Mert eddig csak kocsival próbáltam, de azt hittem bármivel megyek nem számít ugyanúgy működik.
[ Szerkesztve ]
-
zozzzzzzzzzz
tag
csak én vagyok telhetetlen????
a gyári progik közül hogyan törölhetek?
(gyári 2.1 rom van fent 512-re javítva, rootolva, recovery is van, meg csináltam mentést is)
romot még nem akartam cserélni, de úgy látszik kell az a "sd kártyára is telepíthetek főzőcske" ....
de egyébként ettől függetlenül még mindig el szokott indulni minden szar magától és olyankor 14 progi is fut egyszerre .... ezt sem értem ...
[ Szerkesztve ]
-
xdx@
aktív tag
válasz zozzzzzzzzzz #14581 üzenetére
A ROM-ot egyszerűbb felrakni mint a recoveryt megcsinálni.
Egyébként hogyan rootoltad ha a gyári ROM van fent mert ha akkor rootolsz akkor a színek megváltoznak stb. -
Murderer69
őstag
Zsoca a mai rommal lenne egy jópár gondom FC-zik egy csomó minden rajta pl handcent sms amikor csengőhangot akarok belőni settings-nél a manage apps nál asphalt hdnél kb ennyi így 1 nap intenzív használat után....
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
csibusz0314
aktív tag
na csináltam ezt az SD kártyás műveletet és hibát ír ki nekem
hmm nem értem hibát írt ki ugye kiválasztottam a 512M utána a 0Met bár nekem 256 még ugye a telom csak utána csinálom meg a memofixet. és azt írja hogy:
an error occured while partitioning your SD Card . Please see /tmp/recovery.log for more details...TÁRGYTALAN
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zozzzzzzzzzz #14581 üzenetére
Gyári appok közül lehet törölni, vagy root + Titanium Backup, vagy adb-s módszer:
0. a 3. pont szerint kilistázhatjuk az appokat, majd aszerint lehet csemegézni, de utána a shell-ből exit-tel ki kell lépni.
1. adb pull /system/app/valami.apk, backup a progiról.
2. adb shell, megkapjuk a terminált.
3. cd /system -> cd /app, így a /system/app mappába jutunk.
(ls-sel kilistázzuk a tartalmát.)
4. rm valami.apk - ezzel tudjuk törölni a progit.[ Szerkesztve ]
-
zozzzzzzzzzz
tag
google a barátom
meg az applepie.hu (és ez nem vicc!!!!) és gondolom janga nem bánja ha hivatkozunk rá
szóval ott találtam, hogy mit tegyél ha elbaszódtak a színek és műkszik is
(nekem egyébként sosem volt se pixelhiba, se elszíneződés és most már a memóriám is a duplája)ja az elszíneződésre a megoldás a hozzászólások közt van!!
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz csibusz0314 #14584 üzenetére
Itt kezd el [link] de ha még 256-os a ram-od, akkor először azt kellene megcsinálni
(#14583) Murderer69
Köszönöm az infókat.
(#14581) zozzzzzzzzzz
Működő rendszer alól: Root Explorer
(#14588) róland
Mindenkinek ajánlom még a Motonav-ot, a 3 betűs térképeit használja.
Ma navigáltam a telefonnal, és tökéletesen odavitt a célra, nem hibázott.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny
senior tag
Megcsináltam a ROM frissítést, de a memó mérete maradt ugyanaz. Mit ronthattam el ?
-
Peat;)
veterán
válasz atillaahun #14579 üzenetére
Nemvágom miben lehet más, még nem használtam. Mivel át lehet kapcsolni gyalogmódra, gondolom olyankor természetesnek veszi hogy nem autópályán akarsz menni, hanem pl. cikk cakkban kis utcákon és a tervezést is ehhez igazítja(tömegközlekedést nem ismeri!, olyat csak neten keresztül tud a smart city). Pl. a hárombetűssel ez nehezen kivitelezhető, mert mindig autóra tervezne, ezért bár a térképen látnád a dolgokat, de csak azt hogy állandóan letérsz az ajánlott útvonalról, vagy ha nem ismered a környéket és követnéd akkor lehet valami főútra vinne ki...
[ Szerkesztve ]
-
mikey777
csendes tag
sziasztok!! ma vettem egy ilyen telefont a t-mobile ba...és kellemes csalódás ért egy dolgot leszámítva: kiakartam próbálni a netet...megtalálta a router-t csatlakozott minden fasza és mikor bemegyek a böngészőbe nem is tölt és enmis jelenít meg semmilyen oldalt!!!:S plz. segítsen vki!!!
-
sif85
tag
Kedves fórumozók, lenne egy gyors kérdésem:
Épp clockworkot akarok telepíteni a készülékre. Amikor működik a telefon, akkor felismeri a win7em, driver, minden oké, amikor pedig hangerő fel+bekapcs-al indítom és áll a zöld logónál a készülék, akkor pedig a Winfos egyéb eszköznek ismeri fel (Android), nincs driver és semmit sem fogad el, ha felajánlom neki a ZTE mappából a drivereket. Így sajnos nemtok továbblépni, hogy biztonsági másolatot csináljak a jelenlegi ROM-ról.
Bizonyára én vagyok a szerencsétlen, kezdő. Szóval ha valaki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném!
Üdv!
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G
-
válasz ggeleven #14517 üzenetére
Szerintem nincs drivered, vagy tűzfal fogja. Kell az android-sdk-windows, és ehhez telepíteni kell a JAVA környezetet, továbbá ZTE driver is kell.
Itt van leírás, és linkek: http://logout.hu/cikk/zte_blade/szoftvercsere_modding.htmlI'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
beni3d
aktív tag
köszönöm a válaszokat
már nézegetem is az "okosított" verziókat
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest