- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
sonique
őstag
a gyári market merre tárolja a letöltött apk filokat és megörzi e azokat
ha igen ki tudom szedni a CW img backupbol
mert nem emléxem minden nevére amit most fel kéne raknom[ Szerkesztve ]
-
andorko
csendes tag
válasz vampire17 #14904 üzenetére
Én úgy hámoztam ki a rendszerből hogy ilyen csipp van a gépben:
https://www.silabs.com/products/audiovideo/fmreceivers/Pages/Si470809.aspx
Már nem tudom honnan bogarásztam ki ha gondolod majd utánanézek
a kettő közül az Si4708-as van az SF-ben (talán ennek a drivere van fent vagy valami ilyesmi sugallatom volt) és a 4709-esben lenne az RDS -
Ronam
addikt
Splinter Cell-t sikerült valakinek elindítani?több helyről is leszedtem már,de sehogy se akar elindulni.elinditom és rögtön kilép.
-
ichi22
csendes tag
válasz ichi22 #13051 üzenetére
Helló!
Esetleg valakinek segít a rövid Blade-es kalandom. Én voltam az, aki pár napig itt nyafogott, mert a Blade-en fél óra használat után nem indult többé az alkalmazáskezelő (és így használhatatlan volt a telefon). Akkor többek segítségével végigpróbáltam mindenféle recovery-t és rendszerviszaállítást, sikertelenül. Végül bebattyogtam a t-pont-ba (sajnos nincs ide túl köze, ezért is szerettem volna inkább magam megoldanil). A srác ránézett és mondta, sebaj, újratelepíti, úgyis most érkezett új rendszer (ez az a híres 256->512 MB csodazip), menjek vissza 20 perc múlva. Visszamentem és mutatja, hogy sajnos azután is maradt a hiba (szóval mégsem én voltam a béna). Ezek után számomra már nem kérdéses, hogy a jószág hardverhibás volt (szerintem memóriahiba). Azon nyomban ki is cserélték és az újra egyből felrakták az új rendszert.
A tanulság: ha a rendszeretek egy új ZTE Blade-en megfekszik (alkalmazásindító nem indul és a taskbar-on kívül csak egy fekete képernyőtök van), legfeljebb egyszer próbálkozzatok a clockwork-os rendszervisszaállítással. Ne szúrjatok el két napot, mint én :-)
Sok sikert!
Apropó, tud valaki ajánlani egy RAM tesztprogramot a telefonra, olyasmit, mint a memtest86 PC-re?
Illetve, hogyan találom meg a Market-en az Asphalt 5 HD free-t? Nekem nem találja. Nem akarok játszani, de azt hiszem, ez nem rossz hardvertesztnek sem. -
Edez
tag
WIFI dobálás
kicsit olvasgattam a dolgok után.
Szóval alap estben úgy kéne működni a dolgoknak ha alszik a telefon akkor wifi ki, energiagazdálkodás szempontjából. Ezt kiküszöbölendő dolog a wifi sleep policy-lenne amivel be lehetne állítani mi történjen ha alszik a telefon. 3 opció *wifi ki, *wifi marad ha töltőre van téve, *ne kapcsolja ki a wifit. Na mármost a ne kapcsolja ki valamiért nem működik, a töltős jó teszteltem. Lehetséges egy 4. megoldás is maga a programon belül lekezelni, hogy mi történjen a telefon alvó állapotba kerülésekor. Java programozáshoz nem nagyon értek de a WifiManager.WifiLock modulon belül érhető el.
Megoldás a dobálásra: kell egy olyan program ami nem engedi a wifit kikapcsolni alvó állapotba. Ilyen pl a swiFTP amivel wifi hálózatban FTP szervert hoz létre. Ezek után a wifi megmarad ha el is alszik a telefon. Skype-al tesztelve szépen csörög ha hívják.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Most voltam tben, a szervizes még nem csinált frissitést és nem akart kísérletezni, azt mondta ha tudom hogyan kell csináljam meg otthon. Valaki priviben küld egy zipet meg leírást?
-
k2laci
tag
Van arra valami megoldás, hogy ha a CSODAZIP-pel 512-essé teszem a blade-emet, akkor ne törlődjenek az adatok, programok, névjegyek, beállítások stb. ?
Esetleg ezeket el lehet úgy menteni, hogy 512 MB-nál is visszaállíthatóak legyenek ? -
lafaty80
addikt
Tényleg, azoknak akik írtak a nagy T-nek email-eket, jött már válasz? Mert nekem mondjuk még nem
Nem semmi, elküld a szervízes, hogy nem akar kísérletezgetni... Azért kíváncsi lennék, hogy ha otthon véletlenül elrontod az update-t, és beviszed neki, akkor mit fog mondani?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Saccco
nagyúr
-
Zsolaf
addikt
Ha nincs RDS megint visszük vissza a T-nek mint a 256-al poén volt
-
Land
veterán
ADW Ex jobb mint az ADW Launcher? A launcher lassú volt.
Viszont ez jópofa, nézzétek marketen: netfront life
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Nova96
őstag
Üdv végre beléptem a 512mb ramos körébe.
-
_NCT
őstag
válasz Zsolaf #14930 üzenetére
Áhhh komolyan hogy alkalmazhatnak ennyire analfabéta szervizeseket ma az egyik legnagyobb cégnél? Úrrriisten komolyan.... Mi az hogy nem tudja megcsinálni? Akkor mit keres ott benn? Mire fel kapja a fizetést ? Rögtön vágnám ki másnap a cégtől, az tuti, s nem azért mert ennyire szőrös szívű vagyok, hanem ilyen alapvető dolgot nem tudnak megcsinálni.... Ott a net, gugliban pár perc alatt rá lehet jönni a megoldásra, csak utána kéne járni....
És akkor a friss diplomásokat félnek alkalmazni,mert ők tapasztalatlanok, és tuti nem értenek hozzá.... Sajnos jó pár nagyobb cégnél jártam már, ahol azt látom, hogy Windows XP (!!!) -hez nem értő emberek vannak Helpdesk Support-on, és nem több mint 170ezres fizut kapnak ezért.....
Bocsi a HSZ-ért, akinek nem inge, ne vegye magára,de ez most levágta a biztosítékot nálam....
[ Szerkesztve ]
-
dever
csendes tag
Sziasztok, még 1X.
A felső információs sávban lévő ikonokat meg lehet változtatni, vagy ennek kinézete ROM sajátosság. (pl. kerek töltöttség kijelző százalék értékkel...etc).
köszi -
Snowy_owl
őstag
Ez a telefon önjavító mehanizmussal van ellátva. (Nem cinizmus!) Volt 2 világító fehéres pixelek, amelyek különös módon átváltottak feketére, melyek jóval kevésbé észrevehetőek. Ilyen kéne minden telóba.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
72mviktor
senior tag
Pleaseee dobjon már valaki egy működő Vplayerhez linket Már próbáltam párat de egy sem működött Valakinek tapasztalat?
Dever
Nem lehet, csak témákkal.[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Ronam
addikt
válasz 72mviktor #14939 üzenetére
próbáltam már jópár verziót egyik se indult el.újra lett rakva a telóm,rockplayer 1.52 vitte a divxeket konvertálás nélkül,ami most van fenn a marketen 1.55 az meg nem viszi ,azaz megy de akadozik.yxplayer viszont megy hibátlanul.én 1.58at használok de marketen már van 1.59
-
72mviktor
senior tag
válasz Saccco #14940 üzenetére
Gondolod be írok ide ha ott megtalálom? Marketen nulla,appbrain megtalálja mint találat aztén installnál azt mondja nuku.Töltöttem a netről is le de egyszerűen nem telepűl....nem vágom
Ronan
Én is így járok.......annyi különbséggel hogy egy olyan lejátszót szeretnék ami viszi az avit,divx-et,flw-ét,és a wmv-t.Ja és konvert nélkül De ilyet eddig nem leltem[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Közérdekű információt szeretnék közzétenni.
Ha van rá igény, elkészítettem egy ZTE Blade Magyar Felhasználói "support" oldalt. Ide fel lehetne tölteni mindent ami a Blade-el kapcsolatos, és nem kéne mediafiret, meguploadot és társaikat használnunk. A leírásoknak is meglenne a helye egy - szerintem - szép és igényes oldalon.Ha van aki szívesen segítene az oldalt megtölteni tartalommal és rendelkezik némi HTML tudással, az kérem írjon nekem egy PÜ-t.
Jó lenne ha beindulna az oldal és nem fórumokban kellene turkálni a letöltési linkekért.
Véleményeket, ötleteket is várok!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest