- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tesztelem az MTK Control -t. Root nélkül is kapcsolja a slotokat és adatmódot is tud váltani. A Robotban is megjelenik, tudom automatizáltan kapcsolni. Gyönyörűen visszaveszi 4g -ről, GSM -re (vagyis 2g -re), ami sokkal akkubarátabb. Csak a visszaváltás a probléma, mert az app csak a 3g -t ismeri. Ha vki tud Angolul, akkor esetleg írhatna a fejlesztőnek, hogy legyen kedves és programozza bele a 4g lehetőséget is!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Mint már többször leìrtam, hasznossabb lenne a kijelző idővel foglalkozni és nem a készenlétivel, mert ugye ha nem nyúlok a telefonhoz csak hever az asztalon akkor több napot elmegy, de ugye ez nem valós használat, ezzel csak magunkat csapjuk be!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
-
silver10
aktív tag
válasz #45553408 #714 üzenetére
Attól függ, milyen Nillkint láttál. Én ajándékba adtam a pécsi unokatesómnak egy általam rendelt zsírúj Coolpad F1-et tavaly augusztusban. (azóta is jól szuperál) És Nillkint adtam hozzá. Ami azon nagyon tetszett, az a spéci kis mágneszár. Na egy ilyet ehhez is elfogadnék. Ha működik a lekapcsolás-felélesztés funkció, és nagy ablakos. Mert nagyon jó, hogy becsukva is fel lehet venni, ill. elutasítani a hívót stb.
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz OghGyorgy #718 üzenetére
Már írtam hogy a 3/4G akkor is szívja hogy ha semmire sem kell, a wifivel együtt..( tudom ez sokaknak olyan mintha meg lenne kötve a kezük ) be/ki kapcsolásuk csak egy kattintás amúgy..
Ma levettem a töltőről, és egész nap kb. 3x nyúltam hozzá, hívás nem volt, adat be, email megnéz, időjárás frissít, adat ki...[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz WOT-H-A-C #720 üzenetére
Nem értek egyet.. mikor még nem a marsapa v4 volt fenn, nekem is sokkal többet fogyasztott készenlétiben.
Másrészt nem mindegy hogy a kijelző milyen fényerővel és milyen tartalommal megy. Ha pl valaki csak "arckönyvet" nézeget rajta, vagy pl. játszik, gyökeresen eltér a fogyasztása is. Viszont a júzerek egy része nem netfüggő, vagy esetleg egész nap van pc/laptop a keze alatt akkor viszont telefonként használva igen is
napokat kibír. Tehát nincs semmi baj az akksival (sem) -
OghGyorgy
tag
-
WOT-H-A-C
veterán
Ne vicceljetek már.... Mi a reteknek van nektek okos telótok, hogy azt nézegessétek, hogy mennyit merül készenlétben??? Azért vettetek okos telót , hogy kihasználjátok a funkcióit, mint ahogy fentebb leírta a kolega, vagy várjátok meg Somatom kolegát míg leírja mire is haszálja!!! Akkor kell venni egy gombos "buta" telót garantálom, hogy a készenlétben simán tönkre fogja verni bármelyik mai okost!!!
A készenlét fitty-fenét sem ér ha nem használod semmire sem a telefont!!!
Az összehasonlítást a gyári és M. rom között viszont köszönöm az hasznos, de jó lenne egy kijelző időben is!!"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
gyűrű
addikt
válasz WOT-H-A-C #723 üzenetére
Ennek is lenne értelme, de mégegyszer: milyen kijelző időt, milyen alkalmazással, és mi fusson a háttérben?
Menjen pl a powerextend vagy a battery doctor? Zram kikapcsolva vagy be? Hány "G-s" mobinettel vagy milyen jó wifi kacsolattal? 2 vonás különbség már számottevő itt is..
Ami nekem pl. fényerőben megfelelő, másnak gyenge, és itt már is bukhatsz akár 30-50%-ot is.
Akkora szórás hogy nem hiszem hogy 2 azonos telefon többnapos használatánál le lehetne vonni vmilyen konzekvenciát.
Valóban fontos ez is, nem mindegy hogy az autóm milyen fürge és milyen távolságra jutok el egy tankkal.
Azt viszont én akarom szabályozni hogy ha áll a garázsban és néha ránézek akkor ne fogyassza el a fél tank benzint feleslegesen.. uffAmúgy, értelek.
[ Szerkesztve ]
-
silver10
aktív tag
válasz #45553408 #724 üzenetére
Na akkor itt azért van valamil. Kíváncsi voltam, mikor fogja valaki kiírni, hogy valami nem teljesen jó a töltés körül. Nálam eddig 2x játszotta el (még stock D.), hogy 100% után lehúzom a kábelt és hopp kikapcsol. A szabályzó áramkörre gyanakodtam kezdettől. De lehet, hogy tévedek.
-
OghGyorgy
tag
válasz WOT-H-A-C #723 üzenetére
"Mi a reteknek van nektek okos telótok,..."
Figyu, ezen a fórumon újonc vagyok, de van olyan hely ahol nem annyira
Szóval ha profi vagy, akkor tudnod kell, hogy az eszközöd is az (vagy nem)
Arról eddig nem volt szó hogy hogyan használom, csak arról, hogy keresem a határait.Nem akkor kell a GPS-t tesztelni, amikor egy balesethez mentőt kell hívni az alföldön,
vagy eltévedtél az Alpokban, és lemerül a teló a sok GPS használattól, vagy......
még sorolhatnék néhány példát.Lehetséges, hogy így kevesebb meglepetést okoz majd, ha TÉNYLEG használni akarom.
Bocs, ez nem szakmai hozzászólás volt.
O.Gy Teclast X98 Plus
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz OghGyorgy #731 üzenetére
Ez rendben is van, de az nem tesztelés ha nem nyúlok házzá és figyelem mennyit merül a telefon deep sleepben!!
Na de hagyjuk is nem egyformák a szokásaink ennyi!! Nekem azért van a telefonom , hogy használjam, böngészés, email, net megosztás, gps, esetleg internetes telefon hívás, megnézzek egy filmet youtube-on ha info kell stb... nekem ez a telefon használat.
Ha tesztelek egy telefont akkor kb ezeket csinálom vele ugyanúgy mintha a hétköznapi életben használnám.
-
OghGyorgy
tag
válasz WOT-H-A-C #733 üzenetére
"Ha tesztelek egy telefont akkor kb ezeket csinálom vele ugyanúgy mintha a hétköznapi életben használnám."
Na látod akkor ez a hiba. "ugyanúgy mintha a hétköznapi életben"
Szóval a tesztelés fogalma annyit jelent, hogy kipróbálom a szélsőséges helyzeteket.
A használat nem tesztelés. Jelenleg egy THL T200 at használok napi feladatokra.
Ha a ZP999-ről már mindent tudok, majd akkor fogom a "hétköznapi életben" használni.
Addig csak játszom vele. Tesztelem.O.Gy Teclast X98 Plus
-
OghGyorgy
tag
Próbáltatok már 64G-s SD kártyát tenni bele?
Nekem nem akarta elfogadni, pedig a kártya jó, a Tabomban szuperül hasít.
A leírás szerint kezelnie kéne.
O.Gy Teclast X98 Plus
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz OghGyorgy #735 üzenetére
Most már értem te arra vagy kiváncsi , hogy a telefon tudja e a gyárilag leìrt adatokat teljesìteni.... illetve mit tud az akku ha mimdìg csak a leg szükségessebb feladatok vannak ellátva pl akkor megy a 4g ha kell, stb... ezt még meg is tudom érteni kicsi az akksi. Egyébként az én felhasználási szokásaim nyugodtan nevezhetnéd tesztnek os hidd el, gondolj bele mot csinálnak a mobilarenás srácok egy teszt telefonnal, nem nézegetik messziről hogy mennyit merül amikor nem használják, vagy tanakodnak rajta hogy talán belemehet a 64 es kártya de bőven elég a 32 giga is.... Nem így tesztelünk!! Megfogják a simkártyát meg az sd-t ha lehet és beköltöznek a telefonba akár napokra és használat közben tesztelik!!!! Tehát szerintem lehet hogy inkább át kéne dobnnod a cuccaidat a zopoba és használni nem pedig nézegetni meg elmélkedni róla. Egyrészt kijőnnek az esetleges hibák másrészt élvezheted az új telefonod.
ui. ha te csak telefonálásra használod telefont meg 2-3 havonta belokod a gpst és nagy ritkán böngészel, akkor igazából nem is nagyon fogod megérteni , hogy én miért úgy tesztelek egy telefont , hogy napi használatba veszem..... : R
Somatom: ez sajnos ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WOT-H-A-C #746 üzenetére
Nem dőlök a kardomba miatta. Ott a töltő, rádugom, ennyi. Így szerencsére ez az egész akkuidő mizéria hidegen hagy. Ha kell, akkor persze vissza tudom fogni a fogyasztást, de alapból minden akkukímélési hókuszpókusz ki van kapcsolva. Bekavarhatnának az automatizált műveleteimbe, aminek nagyon nem örülnék. Inkább rendelek még egy akksit, vagy egy powerbankot. Anno az S2 -ben is kicseréltem egy Samu 2000 -esre. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a három év alatt, hányszor kellett cserélnem. Akkor is csak azért, mert nem spóroltam, hisz ott a másik. Eddig még sehol sem modták, hogy nem dughatom be a töltőt. Volt már olyan, hogy csak a szivargyujtós adapter volt nálam. A verda lerohadt, ott kellett hagynom, telóban meg fogytán a szufla. Kocsmában töltő sehol. Viszont szép, nagy, lapos TV -jük volt. USB -s.
-
wyattthoearp
tag
Nekem 64Gb sandisk van benne, csak átraktam a 998as zopoból. A legnagyobb problémám az egésszel pont az, hogy az eddigiekhez képest fel van cserélve az sdcard0 és az sdcard1.
A belső memóriát tekinti elsődlegesnek, nem pedig a kártyát. Ezt nem lehet valahogy felcserélni? -
törölt tag
válasz wyattthoearp #748 üzenetére
Csak tippelek, mert nem használom, de a tárhelynél, az alapértelmezett lemezkiválasztás nem erre való?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest