- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Zeldához már bejelentettek egy Season Pass-t.
Nyáron jön egy folyamatosan nehezedö dungeon
ùj nehéhzség mód, azaz new game +
további térkép funkciókTélen új sztori,
új dungeon,
további kihívásokSzerencsére jön ősszel PS4 árcsökkenés az XBox One Scorpio miatt.
Amit még az idei felhozatalból ajánlok neked:
- Xenoblade 2én magam a következő játékokat vettem / veszem meg:
- Snipperclips, kollégákkal szuper játszani
- Shovel Knight, szeretem nagyon. Nehéz, de jó kis platformer
- Jövö héten MK8D, fiam miatt. Nyilván ez többjátékos játék. De mivel eléggé le van korlátozva a videójátékos ideje, heti 1-2 órára, ezért nyáron kb 10 óra megy bele.
- Super Mario Odyssey, tökéletes, legalább 95%-os játék lesz, érzemAmi még érdekel, de nem veszem meg, mert nincs annyi idő a világon:
- Xenoblade 2,
- Disgaea 5
- Splatoon 2, lesz benne single player kontent, de egyelőre kimarad.
- RimePS4-re
- RDR 2Igazából nyáron keveset játszom, inkább a mozgásé a főszerep. Bicajozom, reggelente elmegyek sétálni (reggeliért a boltba, de gyalog), pingpong a hegyen a barátokkal. Ìgy nem bánom, hogy nyárra nincs nagy durranás. Elég nekem most a Persona 5, amibe 30 óránál tartok, de még 90et bele kellene tenni, meg a Zelda, amiben 90 órám van, és kb 50 shrinenál tartok. De legalább már csillagos a mentésem. Persona-ba is több időm lenne, ha tudnám vinni magammal.
-
-
fogtunder
nagyúr
itt amúgy mindenki megvette a Switchet a játék alá? néha eszembe jut, hogy milyen jó lenne az ágyból tolni a Zeldát, de 110K-t kicsit soknak érzek erre a célra, és egyáltalán nem biztos, hogy lesz bármi más idén, ami érdekelne (tudom, ez itt eretnekség, de eddig a Zelda sorozat sem volt a szívem csücske, ez a nyitott világ miatt fogott meg annyira, hogy megvegyem)
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
fogtunder
nagyúr
elég nagy vívódás ez, mert amúgy a BotW nagyon komoly system seller cím lett, csak soha nem voltam egy nagy Nintendo fan és ugye a 3rd party támogatás kérdéses, hogy milyen lesz. én drukkolok nekik, mert alapvetően szimpatikus, amit csinálnak, csak a legtöbb esetben nem az én stílusom. de nem akarom nagyon elvinni ebbe a témába a topikot.
-
fogtunder
nagyúr
válasz koncsik #3659 üzenetére
egyrészt addigra benne lesz 50 órám és nem fogom tudni átvinni a mentéseket másrészt továbbra se lesz rá garancia, hogy bármi más érdekelni fog az idei felhozatalból. mondjuk ha a Metroid kapna egy ugyanilyen újragondolást, mint a Zelda, vagy ha a gyerek idősebb lenne 8-10 évvel és tudna rajta játszani, akkor talán reális lenne a dolog.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz fogtunder #3660 üzenetére
De akkor mi a gond? Akkor nem kell neked Switch..több marad a zsebben...hol itt a probléma?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3662 üzenetére
az, hogy nem tudok bárhol Zeldázni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz fogtunder #3663 üzenetére
Hát hát, ez biza 100Kba kerül
Viccen kívül...ha csak a Zelda érdekel rá, és sem a most megjelenő MK8, se a Splatoon, vagy az év végén megjelenő Mario, akkor hagyd a francba...
Mire lesz rá cím, addigra meg kened vágod majd a Zeldát, és nem lesz gond újrakezdeniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Liquid Snake
aktív tag
A Breath Of Wild melyik Zelda idővonalhoz köthető?
[ Szerkesztve ]
A Hideo Kojima Game
-
csab2
veterán
Ti találkoztatok a Lord of the Mountain-nel! Elég aranyos kis társaság… Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
Bennyboy
őstag
A fényképezőt hol tudom megtalálni? Még eléggé az elején vagyok a játéknak. köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
csab2
veterán
válasz Sirandrish #3667 üzenetére
Én is, de úgy ledobott, mint a szar. 😀 Pedig maximális staminám van. Téged nem dobott le? Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem dobott le, viszont mást is akartam csinálni, így leszálltam róla. Gondoltam ottmarad, és majd elviszem beregisztrálni...hát b*szott ott maradni Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
MODERÁTOR
Expansion Pass Bonus tartalmazza a 20 dolcsiért: DLC pack 1 Summer 2017 + DLC pack 2 Holiday 2017.
Akkor ez a Season pass túlképp, igazam van vagy igazam van?[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
csab2
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3664 üzenetére
Na, végül találtam ma 90-ért Zeldával együtt, szóval lesz Switch, jön rá nyáron a Battle Chasers, amit eredetileg PC-re akartam, de így hordozható lesz. Holnap kukázom a 30 órát, amit beleraktam
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz fogtunder #3680 üzenetére
Az Switchen 15 lesz mert már pro vagy..hamar letolod
Amúgy 90ért Zeldával? Az penge ár..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3681 üzenetére
Azért veszem meg, ennyiért el is tudom adni, miután kitoltam, ha mégis úgy adódik.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
fogtunder
nagyúr
válasz Sirandrish #3683 üzenetére
Ha rá tudom szoktatni az asszonyt, akkor jó lesz az is, kellene valami, amit tudunk ketten játszani.
-
-
Šolaire
veterán
Sziasztok. Most fedeztem fel ezt a topikot. Új Zelda nagyon bejön egyelőre csak olvasgatok itt. Ősszel szeretnék beruházni egy Switch konzolra.
“Praise The Sun” \[T]/
-
csab2
veterán
Bocsánat, nem ide akartam...
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Šolaire
veterán
-
fogtunder
nagyúr
na pár órája már játszok a célgépen, hát minden tiszteletem a Cemu fejlesztőjének, de azért ez a normális játékélmény. mondjuk nem tudom, hány óra lesz megszokni, hogy az A-B X-Y fel van cserélve az Xbox controllerhez képest, egyelőre még folyton marhaságokat nyomok. az pedig, hogy handheld módban tudok játszani vele, a legjobb dolog, nem kell folyton begubózni a mencave-be, ki lehet ülni vele a nappaliba a fotelba.
-
Hunner
senior tag
válasz fogtunder #3692 üzenetére
Kb egy átjátszott nap megszokni, majd utána vidám lesz, mikor a ps-en vagy az xboxon próbálsz valamit alkotni és akkor meg már a ninti áll a kezedre. Nappaliban néha ps3-on nézünk youtubeot, mert kulturáltabb mint a TV-s beépített app, és el nem tudom mondani hányszor mentem vissza a találatokhoz, ahelyett hogy elindítottam volna a videót.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Šolaire #3690 üzenetére
Hát még jóhogy. Egy rövidke cikkecskét is írtam róla ha érdekel: Cikkecske
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Šolaire
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah mi a pálya? Mit szóltok hogy állítólag telefonra is jön Zelda játék?
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #3697 üzenetére
Jöjjön csak, szerintem valami puzzle játék lesz.
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3699 üzenetére
Hyrule Candy Crush Saga?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest