- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2600 üzenetére
Ezt nem vitatom. Szerencsére vannak még rendes emberek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ganz-[HUN]
addikt
csáó
ti a mangákat olvastátok?Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2602 üzenetére
Én nem!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2603 üzenetére
ének órán a hátsó padban nagyon jó pedig.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2604 üzenetére
De nekem már nincsen ének órám
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2605 üzenetére
De legalább dolgozol, és van munkád és kereseted. DD
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2606 üzenetére
"De legalább dolgozol, és van munkád"
Keresetem már nincs mert a WiiU mellé vettem PS4et is a mai nap folyamán
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2607 üzenetére
Szerencséd hogy nem One-t vettél. Szerintem sokkalta jobb [jajjhogyhíjjákmánaztamicsakarraazegykonzolrajönki] játékai vannak
Amúgy OoT-ban vajon miért nyomom mindig az R-t ha azt mondja, hogy Grab?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2608 üzenetére
Nem szerencse. ..a Sonyt komalom
Gondolom mert más játékban az volt a grabEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2609 üzenetére
Őszinte legyek, engem nem érdekel hogy Sony, Nintendo, vagy Micro$oft. A lényeg, hogy jót játszon rajta vele az ember. Szeretem a Dreamcastet (Régen volt... Faternak, én nem játszhattam vele. És tönkre is ment, elsült benne valami. Shenmue rémlik hogy azzal játszott), A PS2-ttest... Nem tudom miért, és honnan jöttem vele kapcsolatba, de... valahogy gyermekkori álom. Xbox Classic egyik havernak volt. Viszont, az a legjobb cucc abból az erából. Mindenféle finom dolgot lehet vele csinálni. GameCube pedig Októberben kezdett érdekelni. Rongyájátszottam a Far Cry 3-mat, és az Alice: Madness Returns-t. Nézegettem a DS3-mat, hogy mit kezdjek vele... Töltsünk le egy N64 Emu-t. Jót játszottam bendzsókazúival (bocs, nem tudom hogy kell írni), SM64-al. Egy hét eltelt. Nézzük mi van a GameCube library-ben. El voltam ájulva. 2015-ig nem fedeztel fel, hogy milyen zsír volt a GC. Nézzünk egy Best of Gameube games-t, és ott volt a Wind Waker. Szerelem volt első látásra, azóta zeldabolond lettem. Wii-t 2009-ben akartam. Megfogott a marketingje.. 360-ast is szerettem volna. Egyik havernak volt, nagyon megtetszett. Régen (c.a.2009) akartam egyet (Wii, és 360), de egyiket sem kaptam meg. PS3 valahogy egyáltalán nem érdekelt. Az első konzolomat 2014-ben kaptam meg, ami saját volt, egy SCPH-9002 formájában.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2610 üzenetére
Zelda mindenek előtt, de a PS3 a valaha volt legjobb konzol. Szerintem. Olyan játék kínálat van rá hogy évekig el lehet lenni vele
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2611 üzenetére
Így utólag, +1
-
Liquid Snake
aktív tag
-
Ganz-[HUN]
addikt
láttam szerkesztve lett az összefoglaló.
Befejeztem a "jégvermet", és felolvasztottam a zora főnököt. Water temple. Még nem volt kedvem hozzáfogni...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2614 üzenetére
Oh pedig az nagyon fincsi hely
Még nem lett szerkesztve csak kikerült a kép belőle.
Szeretnék egy szép összefoglalót, de nincs rá időm meg erőm.[ Szerkesztve ]
-
Ganz-[HUN]
addikt
napi fészbúkgyöngye
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2616 üzenetére
Szerencsére nem így történt
-
Liquid Snake
aktív tag
-
Ganz-[HUN]
addikt
napifacegygyöngye...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2619 üzenetére
Hol találod ezeket?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2620 üzenetére
Zelda informer.
-
MODERÁTOR
2016?
http://wiiudaily.com/2016/02/the-legend-of-zelda-wii-u-release/?utm_content=buffer65ee0&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Bocs ezen nem megy a linkelés...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2623 üzenetére
Asztat mongyák, hogy a N tavalyi üzleti tervében a Zelda Wii U megjelenése még TBE volt, a mostaniban benne van, hogy megjelenés 2016.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
A Nintendo hivatalosan bejelentette, hogy a Wolf Link amiibo külön nem lesz kapható, csak aTwilight Princess HD csomag részeként - itt egy video is a Cave of Twilight-ról (Wolf Link amiibo dungeon) és még 1-2 info
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #2626 üzenetére
És arról van infót hogy a játék amiibo nélkül megveheto lesz-e? Mert én még nem láttam csak az amiibosat
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2627 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #2628 üzenetére
Mindenképpen Amiibosat veszek, csak én még korábban nem láttam sima kiadást.
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #2631 üzenetére
Mert nem támogatom ezt az amiibo mögé tartalmat rejtünk hozzáállást.
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
Topikgazda
Én se, de ha a kedvenc játékomba pluszt ad akkor kénytelen vagyok megvenni. Egyébként valami zenei CD is jár a csomagba
-
Ganz-[HUN]
addikt
ez szerintem is egy nagyon arcátlan dolog. De engem nem érint. Nincs U, nincs para.
amúgy nem értem. NFC-s a cucc nem? Akkor miért nem lehet NFC-n keresztül az használni az amiibo-t mondjuk droiddal? Mert az átlagfogyasztót nem fogja érdekleni az a kis műanyag vacak. Na de a gyűjtőt fogja az igazi.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2635 üzenetére
Ezért ad a játék némi pluszt az amiiboert cserébe. Így megveszi az egyszeri játékos is és nem csak a gyűjtő. Ki van ez találva.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2636 üzenetére
valahogy sejtettem a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2637 üzenetére
Valamivel esetleg nem értesz egyet?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2638 üzenetére
nem értek egyet, de igazad van.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2639 üzenetére
Én sem támogatom de ez van.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Na megtaláltam a szerelmi fájdalmaktól gyötrődő Ruto-t a Water temple-ben. De hova a fenébe ment? Kövessem, de merre? A térkép megvan. Van még valami arrafele?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2641 üzenetére
Elment dancelni pöstával. Majd ha lenyomtad a nyúlós taknyot akkor visszakapod
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sirandrish #2642 üzenetére
szép megfogalmazás.
Illik a kérdéshez.Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Ganz-[HUN] #2643 üzenetére
Csak őszinte akartam lenni
Mellesleg már kevesebb mint egy hónap és TP RemakeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2645 üzenetére
Így van, nintendo.hu szerint is.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2647 üzenetére
Máskor is állítottak már érdekeset (nintendo.hu): én mondtam, hogy csak letölthető formában lehet egy nintendo játékot megvenni, ők ragaszkodtak hozzá, hogy boltban van lemezes... elmentem a boltba, megvettem a lemeztokot, benne a letöltőkóddal... de legalább feleztem valakivel, aki vitte DS kódot.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #2648 üzenetére
Végül is nem számít, mert nekem úgy is a limited kéne, viszont ha bárki megveheti akkor mi nem leszünk menők
-
Ganz-[HUN]
addikt
szerintetek milyen lenne egy Zelda RPG+Adventure keverék?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest