Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ganz-[HUN]

addikt

válasz Sirandrish #2609 üzenetére

Őszinte legyek, engem nem érdekel hogy Sony, Nintendo, vagy Micro$oft. A lényeg, hogy jót játszon rajta vele az ember. Szeretem a Dreamcastet (Régen volt... Faternak, én nem játszhattam vele. És tönkre is ment, elsült benne valami. Shenmue rémlik hogy azzal játszott), A PS2-ttest... Nem tudom miért, és honnan jöttem vele kapcsolatba, de... valahogy gyermekkori álom. Xbox Classic egyik havernak volt. Viszont, az a legjobb cucc abból az erából. Mindenféle finom dolgot lehet vele csinálni. GameCube pedig Októberben kezdett érdekelni. Rongyájátszottam a Far Cry 3-mat, és az Alice: Madness Returns-t. Nézegettem a DS3-mat, hogy mit kezdjek vele... Töltsünk le egy N64 Emu-t. Jót játszottam bendzsókazúival (bocs, nem tudom hogy kell írni), SM64-al. Egy hét eltelt. Nézzük mi van a GameCube library-ben. El voltam ájulva. 2015-ig nem fedeztel fel, hogy milyen zsír volt a GC. Nézzünk egy Best of Gameube games-t, és ott volt a Wind Waker. Szerelem volt első látásra, azóta zeldabolond lettem. Wii-t 2009-ben akartam. Megfogott a marketingje.. :DDD 360-ast is szerettem volna. Egyik havernak volt, nagyon megtetszett. Régen (c.a.2009) akartam egyet (Wii, és 360), de egyiket sem kaptam meg. PS3 valahogy egyáltalán nem érdekelt. Az első konzolomat 2014-ben kaptam meg, ami saját volt, egy SCPH-9002 formájában.

Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon

Új hozzászólás Aktív témák