- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csyo
senior tag
szoftvereknek van hagja, de a youtubenak nincs
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Nimrod
addikt
Hetekig nem jött értesítő az új videókról, most jött. De nem ám akkor összeszedve az elmaradtakat, nem. Csak az elmúlt heti adag.
-
mulika2
csendes tag
Üdv!
Kérdezném egy hozzáértőtöl, hogy a youtube video lejátszása szaggat nálam a laptopon, ami egy PII armada 7400-as, (333Mhz pentium, 160Mb ram, 4Mb S3 Virge VGA). A gép kevés vagy lehet valamit variálni, hogy folyamatos legyen a video? Köszi!
Az AVI-t egyébként lejátsza rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Syklas
tag
válasz Unbaised-Ben #217 üzenetére
"Na már most az én videómnál amit 2 napja töltöttem fel ezt írja: "This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled."
Hogyan szúrja ki hogy milyen zene megy a videó alatt? És a másik feltöltőnél miért nem kapcsolja ki a hang anyagot?"...én is ezzel a problémával küszködök.. ha te vagy valaki más talált már rá megoldást.. kérem ossza meg velem! Thx..
..már próbáltam keresni rá olyan programokat amik a védet audió sávot valahogy átalakítják.. hogy a youtube ne tilthassa le a zenét a Klipp alatt.. de nem sok sikerrel!!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
stangli
senior tag
-
sonykor
tag
Döbbenetes videókat találtam a youtube-n. Kígyókat, gyíkokat meg óriás százlábuakat hogyan etetnek élő állatokkal. Egerekkel, pockokkal, csirkékkel, nyulakkal stb. Szadista hajlamra vall ha valaki ilyennel szórakozik.
[link], [link], [link], [link]
BORZALMAS, aberrált fiatalok. Engem napokig sokkolni fognak ezek a képek.
-
sonykor
tag
A youtube oldalam statisztikájában mit jelent a video watched? Erre gondolok:
-
Genius007
őstag
Felraktam YouTube 2 videot (pontosabban a Csillag Születikből Veress Róbertet)
Erre a YouTube-tól ilyen:
Veress Róbert MC DC @ Csillag Születik S02E07 Full
http://www.youtube.com/watch?v=HteFNUXE4BoPlease Note: Repeat incidents of copyright infringement will result in the deletion of your account and all videos uploaded to that account. In order to prevent this from happening, please delete any videos to which you do not own the rights, and refrain from uploading additional videos that infringe on the copyrights of others. For more information about YouTube's copyright policy, please read the Copyright Tips guide.
If one of your postings has been misidentified as infringing, you may submit a counter-notification. Information about this process is in our Help Center.
Please note that under Section 512(f) of the Copyright Act, any person who knowingly materially misrepresents that material was disabled due to mistake or misidentification may be liable for damages.
Sincerely,
— The YouTube Team
Az érdekel, hogy ebben az esetben mit tudok tenni, ha a YouTube levette - illetve blokkolta a videomat?
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Nemrég bejött nekem egy üzenet a YouTube-on: "I call shenanigans." Kit-mit hív és hova? A szótár alapján nem nagyon tudtam összerakni a mondatot."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ha vmiért eltűnik egy videó a youtube-ról, azt meg lehet még találni valahol a neten vagy vhogy le lehet szedni a youtube-ról?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
JetiRulez
őstag
válasz tknof1871 #264 üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy nem. Ezt abból gondolom, hogy amit Ők törölnek, az jogsértő szokott lenni és azt, ha még tárolnák valahol, kalózkodásnak minősülne, de nem biztos, nem vagyok jártas a témában.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Vágja valaki a youtube-ot? Kicsit megváltozott. Konkrétan nézem az egyik ember odalát, és nem találom sehol, hogy milyen videókat tett fel, meg mik a kedvencei. Csak azt, amit legutóbb feltett. Hová lett?
mod: Ezt írja:
"You are unable to view the playlist because it is marked private."[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
JetiRulez
őstag
Ha jól fordítom csekély angol tudásommal, akkor magánhasználatúvá tette a videóit. Elvileg csak a barátai láthatják azokat. Amúgy meg az új külső nekem nem tetszik. Szerintem ez is olyan logikátlanul át lett rendezve, mint az új MSN, de ez már nem ide tartozik.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Gondar
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan bajom, hogy csinátalm egy videót 7 perces és 4 szám van benne. Több mint 4óráig tartott feltölteni a youtubera és most azt írta ki, hogy "This video contains an audio track that has not been authorized by all copyright holders. The audio has been disabled." Esetleg bárkinek tippje ? Még a forrás megvan szóval újra letudom renderelni a filmet ha találok hozzá olyan zenéket ami kevésbé ismert. Valakinek tipp?
amúgy Linkin park, the noobsong, can't tuoch tihis és kings of leon van a videóba.. -
JetiRulez
őstag
Ha a YouTube-nak szúrja a szemét, akkor tényleg nincs más lehetőség. Be kell rakni egy kevésbé ismert zenét, vagy olyat, ami náluk nem ütközik jogokba. Kénytelen leszel ezért az egész anyagot törölni és újra feltölteni.
-
Ybron
senior tag
Youtobon lehetséges egyáltalán raákeresni a legnézetteb videokra ?
Tehát názetség szerint rendezés(legtöbbet nézettől halad lefelé) -
Krystal_s
addikt
csak úgy általánosan is lehet és témák szerint is...
Általánosan a legnézettebb : főoldalon fent rámész a Videos-ra - bal oldalt lesznek a kategóriák...középen meg a All Categories , mellette Most Viewed ( a legnézettebb ) , When: és ott is megadhatod h : ma , héten, hónapban vagy összesen / All Time / -
frankie!
őstag
Milyen programot ajánlanátok flash alapú videók letöltésére, ha fontos a "veszteségmentes" minőség? Eddig a save2pc-t és a az operás FLV downloadert próbáltam. Előbbinek paraméterezhető a minősége, csak instabil, megbízhatatlan, lassú, míg utóbbi elrontja a minőséget.
Hogyan tudnám a webes videó adatait (kép, hang) megtudni? -
Pubszon
veterán
válasz frankie! #274 üzenetére
Youtube-ról van pl FF-os kiegészítő vagy a Vdownloader nevű program.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
qdak
addikt
nálatok is szétvan esve a youtube FF alatt ?
pl nem mutatja a videok képét :S meg nem tölti be 1. re :S
más meg megy rendesenஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
HXY
addikt
Be lehet valahol állítani azt, hogy automatikusan mindig az elérhető legjobb felbontásban játssza le a videókat?
-
De4d
őstag
Üdv.
Valaki tud ajánlani egy jó letöltő progit?
Egy igazi multifunkciósra lenne szükségem, ami tudja az mp3at, avit, flv-t, wma-t, wmv-t, mpeg, mp4-et.
Néztem már párat de a legtöbb gagyi volt, nem működött, vagy keveset tudott, ami tetszene az a tube tilla downloader de nincs teljes verzió belőle, a free meg szintén alig tud valamit.Minden jó, ha a vége jó!
-
xif
csendes tag
esetleg próbáld meg ezt, nekem bejött: [videofix.hu]
-
sonykor
tag
Régebben a youtube-n volt olyan funkció ahol meg lehetett nézni, hogy hova linkelték be a videómat. Ezeknek az oldalaknak a linkjei fel voltak sorolva. Most nem találom ezt a funkciót.
Nem tudjátok, hogy hol van?
-
KicsiUbul
őstag
-
encsike
csendes tag
hello! Valaki nem tudja hogy ezt a videót hogy lehet leszedni? lécci segítsen valaki
http://video.xfree.hu/?n=marti1951|08d1dc3ef074ff86c9ac1d0bf1be685c -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Valakinél esetleg még nem jelentkezik mostanában ( pár hete ) olyan hiba FF alatt - vagyis gondolom hogy hiba , és nem feature - hogy egy direkt hivatkozásra kattintva egy ilyen vagy hasonló popup(?) / üzenetbox(?) fogad :
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Eagle16
addikt
válasz SPDeluxe1.0 #283 üzenetére
De, nálam is ilyen, de csak Firefox-szal.
Néha meg kidob egy oldalnyi kódsort...
Nem tudom mi a baja.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
ATi0021
csendes tag
Helló!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Ma vettem észre, hogy kaptam a YouTubetól egy strikeot. Egy régi 2008 májusi videó miatt. Azt olvastam, hogy egy idő után törlik ezeket a strikekat. A kérdésem, hogyan tudnám ezt töröltetni?Amikor 2008ban kaptam emailben figyelmeztetést egyből töröltem ezt a videót. És emaileztem is a YouTubeal, de nem kaptam striket. Akkor nem értem most így utólag miért kellett adniuk. Ötlet?
Üdv Ati
-
Pubszon
veterán
Hali.
Ha bejelentkezek a youtube-on, a főoldalon miért mindig ugyan azok a videók vannak a
Recommended for You ablakba?
Régen ha frissítettem, mindig mást adott ki, de már egy ideje nem, ez meg nagyon zavaró nekem.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
kissj83
tag
Egy ismerősöm kérdését bekopiznám ide, mert másik fórumról.
"Bajban vagyok,kérlek segítsetek!A Youtube-on mit jelent az,hogy Safety Mod On/Off és,hogy kell visszaállítani offra?"
Nem tudom miről van szó, de remélem itt tud valaki segíteni.
-
Eagle16
addikt
válasz SPDeluxe1.0 #283 üzenetére
Megvan a megoldás, le kell törölni a Download helper kiegészítőt. Nekem ettől megjavult.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
feka007
veterán
Mit műveltek a "View all"-al? Tiszta hülyén csinálták meg, nem látni se a válaszokat, se a pontozást.. Nagy f0s lett
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Nem tudtok rá valami módot, hogy privát videót hogyan tudnék letölteni youtuberól valahogy? Azon kívül, hogy elérést kérek hozzá Előre is köszi
-
VINIKOR
senior tag
Youtube-on ez a Try Autoshare mire való: [link]?
Próbálgatom de nem jövök rá.
-
WonderCSabo
félisten
-
HaKo
aktív tag
Hi!
Ezen az új felületen hol lehet beállítani a random lejátszást playlist esetén? Lehet én vagyok a vak, de sehol nem látom...
-
czarpika
csendes tag
Sziasztok
A problémám, hogy szaggatnak a videók az interneten. Valakinek ötlet.
1,4 cel. -
perempe
addikt
Én feltettem egy videót "Shaquille O'Neal misses the dunk" címmel, és 2 nappal később Shaq címszóval rákeresve nem találom meg.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Biaggio
őstag
Valaki tudja esetleg, hogy az Activity Sharing segítségével lehet-e Facebook page-re küldeni aktivitást? Fontos, nem a saját üzenőfalamra akarom.
-
randras
veterán
Vegyük azt, hogy van egy csomó zene címem Előadó-Szám formátumban tárolva. Van olyan program, amibe bemásolom ezt a listát, az meg YouTube-ról szép sorban lejátsza azokat, ha megtalálja?
-
dízelracer
őstag
Valaki megmondaná mit kell beírni az URL végére ha azt akarom, hogy egy bizonyos pontjáról induljon a linkelt youtube videó? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs