Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz Essejó #16363 üzenetére

    Bocsi, már a választ írhattam amíg szerkesztetted, reggel meg benéztem. :B
    Én jelenleg még 6.1.7u3-on vagyok. Nem erőltetem az átállást 6.2-re.
    Ugyan letöltöttem a 6.22-t (104b - 918+), de még nem telepítettem próbára (esxi 6.5 alá, szigorúan vhd-ra). A gen7-en (N40L 8 diszkkel) nem is valószínű, hogy menne, a xeon e3 sem az a proci, amire a 104b (és főleg a 918+) készült.
    Elvileg fel kéne, hogy menjenek a lemezek első két partíciójára a dsm 6.2 részei. Én csak 6.1.3-tól használok dsm-et a korábbi zyxel 325 helyett, de úgy emlékszem a 5.2 -> 6.1 upgrade-nél volt kevés a hely a dsm partícióin. Biztosan a költöztetést fogja ajánlani, az álmoskönyvek szerint persze legyen mentésed (nálam 2 gen8-as a "mentés", bár az elmúlt 3 hónap termése - közöttük 74 indiai filmmel még nincs szinkronban). A 3615-nél ssh-n kellett átírni ezt-azt a konfigban az shr-hez, ez valószínűleg megmaradt. Ha nem engedi 6.2 alatt létrehozni az shr kötetet, előbb az shr-t oldanám meg és csak utána költöztetnék hdd-ket.

    A kollega rufus pendrive írás problémához még annyit, hogy nekem is elrontotta minden a pent-t, ha osfmounttal fel volt írásra csatolva és módosítottam is. Lecsatolás után rendben kiírta, talán az első img kiírásakor futottam bele ebbe a hibába, lassan 2 éve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák