- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz callmeakos #25600 üzenetére
jégre velük, a kivis "melegen", szobahőmérsékleten ihatatlan.
-
dragonfx
veterán
na adunk egy még a lila uj hell.nek.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #25603 üzenetére
Amúgy igen, edrinkek szinte mind hidegen ihatóak csak. Bár amiket kóstoltam melegen pl. az Adrenalin meg a kék Burn iható szobahőmérsékleten is szerintem, annyira nem rosszabb. De mind hidegen jó csak, most már a konyhába se kell kimennem, ha megkívánom majd kirakom az ablakba kint is 5 fok van.
-
rsanyi18
tag
válasz DJ. Ru$y #25599 üzenetére
Ha én is így csinálnám hogy elôre megveszek pl egy havi adagot, akkor nem bírnàm ki hogy napi 3doboz lecsússzon. Ott van, és csàbít.
noxwill: Szerintem két áfonyással jobban jártál volna. Bár ízlések és pofonok.
Amúgy én télen nem hûtöm le az energiaitalt. Nem tudom meginni, mégha a házban 30fok is van. Nekem tökéletesen jó a szobahömérsékletû energiaital ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
törölt tag
válasz rsanyi18 #25606 üzenetére
Akartam kérdezni, hogy van aki megmelegíti télen? Bár a Rehab talán iható melegítve, főleg most csökkentett cukorral.
Amúgy tényleg van valakinek kicsit régebbről Rehabos doboza? Mert én úgy emlékszem 4g-ra vitték le a cukortartalmát de most már megint csak 2g van benne. Akkor volt most egy újabb csökkentés vagy összekeverem valamivel?
-
törölt tag
A 32mg-os Adrenalin megszűnt amúgy? Mert ha jól rémlik régebben volt 32-es meg 15-ös is egyszerre, vagy akkor álltak át a 15-ösre és amíg volt raktáron 32 addig az is ment mellette?
-
callmeakos
veterán
Hát ez a lila Hell nekem bejön. Annak ellenére hogy nem szeretem ezt az ízvilágot. Lehet ennek az az oka, hogy olyan szinten túlnyomórészt van benne a Tutti, hogy minden mást elnyom
All→M8
-
rsanyi18
tag
válasz callmeakos #25615 üzenetére
Végre még valaki, akinek bejön.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nekem Hellek közül a második helyen áll vagy harmadik, most ittam meg éppen, én nem tudom semmihez hasonlítani az ízét, mondjuk 1-2°C-on ittam, hála a mélyhűtőnek...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dragonfx
veterán
Én inkább csak a koffeint érzem benne
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
rsanyi18
tag
Akkor megnyugodtam, nem az én nyelvemen lévô ízlelôbimbók haltak ki.
-
rsanyi18
tag
Jóhír, találtam Szílvàs- Almás-Fahéjas Adrenalint. Majd írok véleményt mikor megiszom
-
rsanyi18
tag
válasz rsanyi18 #25622 üzenetére
Bocsánat hogy itt gerjesztem a hozzászólásokat, de szerkeszteni már nem tudok. Szóval nem bírtam ki, és kibontottam az Adrenalit Hihetetlen hogy mit össze nem tudtak hozzni. Szénsavas, érzôdik a fahéj és a szílva is. Az almát se ízben, se szagban nem érzem, viszont a szilvát és a fahéjat erôteljesen lehet érezni. Mikor kibontottam karácsonyi hangulatom lett a fahéj illata miatt. Karácsonykor jó lesz ezt szürcsölgetni
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz rsanyi18 #25623 üzenetére
Na mégegy valaki, akinek ízlik Szerintem is egész finom, és téli hangulatú ital, bár akkor is sajnálom, hogy csak limited edisön. Szerintem ez lesz az első (és utolsó ) ital, amit megmelegítek, és megpróbálom melegen fogyasztani, mint egy teát (ötletnek jól hangzik, kíváncsi vagyok, milyen lesz)
Szerintem pont ez az az ital, amit nem érdemes lehűteni -
rsanyi18
tag
válasz Zsírkrétamen #25625 üzenetére
Ízlett, ízlett, de nem lesz a kedvencem. Ez sajnos nem az a energiaital amit bármikor megtudnák inni Túl fûszeres. Szó szerint Egyébként szerintem furcsa lesz megmelegítve a szénsav miatt
[ Szerkesztve ]
-
laki40
csendes tag
Adrenalinnál még van 32-s 4G a neve múltkor is láttam a boltban.
-
callmeakos
veterán
Azt nem értem, mért akarja elhitetni azt hogy mindenki a Hellről másol"
All→M8
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #25631 üzenetére
Viccesek az ilyen hülye gyerekek akik azt hiszik most jól megmondják a frankót,
-
rsanyi18
tag
nem nézem meg, mert ez nekem legalább 15forintomba kerülne.
-
senior tag
Már megint Rajczy xD
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #25634 üzenetére
Ez video 10 fillért sem ér meg.(bár csak az első 15mp láttam.de bőven sok volt()
-
horush
addikt
Legalább egy hd webkamerát venne, ha már videózni akar..
-
james001
veterán
Mindannyian hallgatnotok kéne rá! Egy igazi energiaital szakértő hát nem látjátok milyen profin tolja (már csak a nagyi kéne amúgy mellőle )
(#25639) Bulitt: Ő kért tanácsot vagy te voltál önfeláldozó és ráírtál?
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bulitt
addikt
válasz horush #25637 üzenetére
Csak a tanácsok amiket tőlem kapott 100k-ba került volna. Megkapta ingyen. De nincs pénze. Kérte, hogy rakjam ki 32mg-ra FB oldalra is, de ez a minőség vállalhatatlan. Pedig még 12k-t ajánlottam neki Logitech HD webcamerát is, aminek igen jó képminősége van. Azt se vette meg.
A lelkesedése viszont töretlen
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Bulitt #25639 üzenetére
Hát ezaz. Engem is megkeresett már régebben is, hogy reklámozhassa magát, jöttek a körüzenetei, de szerintem is, a minőség az, amin minimum változtatnia kéne.
(ha már a stíluson nem is... )Amúgy meg, nemrég vettem 4 ezerért egy HD Logitech kamerát, nem azt mondom, hogy csúcs minőség, de szerintem "kezdésnek" tökéletesen megteszi. Ezen kívül vehet használtan akár egy telefont is, aminek mondjuk a sim része nem jó, esetleg törött-de működő érintőjűt, ami már vesz HD-t, rak bele egy sd-t, és van is egy kamerája. Oké, ezek olyanok, amik 10k-ból simán megvannak. Én meg azt nem hiszem el, hogy nem tud ennyit összegyűjteni, ha gyűjtene rá, és mondjuk csökkentené az energiaitalok vételét... -
takacsbotond
őstag
Ha buszjegyre nem volt pénze, hogy lejöjjön a meetingre, szerinted egy HD webkamerát megengedhet magának?
Csak azt nem értem, hogy honnan van az 500 darabos gyűjteményem tele USA dobozokkal...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Laraxior
titán
válasz Bulitt #25639 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
takacsbotond
őstag
Akiket én ismerek, és jó energiaital teszt videókat készítenek az PaNDaTheeDog(Zsírkrétamen) és BOYTABOTY.Ezeken kívül a teszterek 90%-a nézhetetlen KisRajczy színvonalat hozza...
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz takacsbotond #25643 üzenetére
Belenéztem a pandasba és ott kapcsoltam ki,amikor a csaj? azt mondta,hogy ma egy NO FEAR (így ahogy írtam) tesztel érkeztünk.Értem én hogy nem perfekt angol,de ez akkor is gáz.Legalább az italok nevét próbáljuk jól kiejteni.
Másik pedig tipikus unatkozó tízéves hülye gyerek
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Hát az a kisgyerek tényleg nagyon jól tolja,mint valami borszakértő
Soha nem fogom megérteni mi értelme van ezeknek a videóknak (de gondolom most mindenki le fog ugatni)https://psnprofiles.com/kazama001
-
senior tag
Öhh, csak hogy kiálljak magamért, tudom, hogy borzalmas az angol kiejtésem, de sokszor már szándékosan így mondom ki, "mert számomra ez egy elvont humor", vagy nem tudom. De kritika, köszönöm, változtatok "amikor a csaj?" ezt inkább meg sem láttam
takacsbotond: Köszönöm Igen, Bojtát én is csípem, de lehetne aktívabb, annyi teli usa monstert levideózhatna...
vwpolopg: Ezt nem teljesen értem, vagyis inkább csak vitatkoznék ezzel. Miért ne lenne értelme? Ez ugyan úgy egy videózási "műfaj", mint a vlogolás. Ilyen alapon annak sincsen értelme, ha valakinek mondani valója van, és ez másokat érdekel, akkor beszéljenek skype-on, vagy gyűljenek össze a téren, és beszéljenek ott, vagy mi?! Mindennek van értelme, ha van nézőközönsége, erre csak azt mondom
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Annyival minimum jobb mint Rajczy, hogy ő szerzett egy normális videófelvevőt, és nem olyan irritálóan ripacs az előadásmódja. - Példának okáért a az általam linkelt videóban ahogy buzerálja azt a Hell-es dobozt, meg elakarja hitetni mindenáron hogy mindenki a Hellt utánozza, holott láttam az egyik FB bejegyzését, (merthogy ismerősöm FBn) amikor úgy pocskondiázta a Hellt mint a fene. Fene se érti. Nekem túlságosan túlbuzgó. Értékelhető a lelkesedése, de aki lassan 2015-ben is egy krumplival videóz, és nem mint egy amatőr, hanem egy "Videóteszter" azt ne kelljen már megvédeni csak mert "lelkes".
Egy jó tanács: Zsírkrétamen. Ha az arcodat is veszed, a kamerába nézz, ne pedig a monitort. Az egyik videóban szabályosan azt hittem hogy a háttal nekem lévő dobozaimhoz beszélsz
All→M8
-
james001
veterán
válasz Zsírkrétamen #25647 üzenetére
Nem azt mondom hogy ne csináljátok,sőt ha sokan követnek téged akkor hajrá hogy még több rajongód legyen. Csak ez számomra "fura" hogy valaki felveszi azt ahogy megkóstol egy italt,majd fél perc nyammogás után szakértőzik egyet arról hogy ez most édes vagy savanyú vagy stb. Főleg annál nem értem aki egy normál tuttis edrinket tesztel... Na mindegy
https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest