- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
-
VegyesTamás
senior tag
-
BandiHUN
veterán
Érdekes,hogy most olvasom vissza,a kolléga 27-et írt...én csak bementem a spar-ba ma,és mindenféle akció,stb.felirat nélkül 69-ért voltak a sparos edrinkek...ergo akinek ma még fért a karis vásárlás mellé,tolhatta a kosárba.Még veszek is,SOKAT én is.69-ért mit adnak,ami nem szénsavas ásványvíz?Tán még azt se... A legolcsóbb automatás kávé is többe van,mint egy ilyen,és abban vitamin sincs,de koffein se nagyon...
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsírkrétamen #26605 üzenetére
Jól tudod. Közel 3 hétig állt is a szállítás a nagykerek felé még az első hónap után. (Boltos ismerőstől tudom, nem tudtak rendelni, és a szállító mondta, hogy valami miatt változtatnak rajta.)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Jarod1
addikt
Kellemes karácsonyi ünnepeket Edrinkezők!
-
rsanyi18
tag
Kicsit késve de Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Eldöntöttem hogy ma és holnap nem iszok energiaitalt. A mai nap kipipálva, remélem a holnapot is kibírom[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
barack1997
senior tag
Hali!
Van itt aki szokott sima Monster-t inni, de nem játszik a Call of Duty Advanced Warfare-al ? Ha esetleg van ilyen és számára felesleges a nyitófülön lévő kód, én szívesen begyűjteném.
ON: nekem a kedvencem talán a citromos Rockstar, bár már nagyon régen ittam. Még jó a No Fear is, abból fél literes visszazárhatósat ittam.
-
james001
veterán
válasz barack1997 #26612 üzenetére
Nekem asszem van egy majd hazaérek átdobom pü-ben
https://psnprofiles.com/kazama001
-
rsanyi18
tag
Most volam Sparba, a Redbull Silver szavidô lejárata miatt 50%-os akcióban 169ft volt, hoztam is 3-at
Tévedtem, csak 2015 09 01.-ben jar le. Akkor lehet a tobbi sparba is akcios, mindenesetre én örülök ennek[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Ventur@
senior tag
válasz Zsírkrétamen #26617 üzenetére
Üdv!
Lehet bennem van a hiba, de én nem dobtam hátast a R* Bubbleberry-től. Igaz csak a 250 ml-est ittam . Coca Vanilla meg örök kedvenc....a Cherry Coke-al együtt .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
rsanyi18
tag
Szlovákiában lehet kapni vaniliás Coca Colát? Vagy ott ez is ilyen import cucc?
-
senior tag
válasz Ventur@ #26618 üzenetére
Hát nem tudom, nekem ízlett Bár szó-szó, a raspberry szerintem is finomabb, de maradhatott volna inkább mind két ital a piacon Cserébe remélem még lesz Párkányba bubleberry, veszek egy párat, amíg találok...
rsanyi18: Szerintem lehet, nincs ráírva, hogy import lenne, illetve a billa nem nagyon tart import italokat, az olyan, mint itthon a Tesco.
-
adamalfabusz
csendes tag
A SS rockstar váltotta a Bubbleberry-set, szóval azt már nem is találnál, csak mint maradék árukészlet.
-
törölt tag
Ezek szerint szlovákoknál is van CrazyWolf? Azt hittem csak Romániába, elvileg onnan való. Itt is lehetne...
-
callmeakos
veterán
Jó dolog ez a Vaníliás kóla
Bár én nagy dózisban nem szeretem, max egy két pohárral.All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zola01
tag
Üdv!
Úgy láttam, hogy a sima és almás Hell-nek egy kicsit másabb lett a külseje. Nem volt még alkalmam megkóstolni, de az ízük is változott? (mint a Burn-nél)
Esetleg tud erről valaki valamit?(Oo\ SKYLINE /oO)
-
senior tag
válasz adamalfabusz #26623 üzenetére
Tudom, de nekem az is elég, ha még marad
noxwill: Nekem is bejön, és én sem egyszerre iszom meg, csak Komárom nincs túl közel, ezért vettem többet, majd szépen lassan elfogy. (vagy egyszer csak találok még Párkányba is, remélem)
Baltoafarkas: Persze, hogy van, az összes, sima, kólás, lime-os és a sugarfree, ezen kívül láttam ilyen fél literes sportital szerűségbe is, illetve 1 literes petpalackban is Úgyhogy van itt is dögivel
Zola01: Tudtommal az íze nem változott, csak a dizájn (legalábbis én nem éreztem változást...)
-
rsanyi18
tag
Valaki tud mutatni/küldeni egy képet az új Hellekrôl?
-
Laraxior
titán
válasz rsanyi18 #26631 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
megerkezett
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
2014-es. A Monster oldalát mgnezve ez náluk siman forgalomban lévő termék. Mint a szlovakoknal a Khaos.
-
ToBeY
nagyúr
Na,leraboltam a Sparban az áfonyás edrinket,még így az akció utolsó napján
-
callmeakos
veterán
Boldog uj evet mindenkinek
All→M8
-
takacsbotond
őstag
válasz callmeakos #26633 üzenetére
A BSben eddig is volt dinnyés edrink, a görögdinnyés RR Xdurance!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
rsanyi18
tag
(Elôre is) Boldog, energiaitalokban gazdag új évet mindenkinek!
-
callmeakos
veterán
-
takacsbotond
őstag
válasz callmeakos #26649 üzenetére
És ezúton szeretnék én is mindenkinek sikerekben, és energiaitalokban gazdag újévet kívánni!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest