- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Ez a kék Hell ugyanaz mint a tavalyi, csak a doboza lett más? Íz ugyanaz?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
takacsbotond
őstag
-
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dragonfx #25360 üzenetére
Sajnos nekem is 15 km-t minimum kocsikáznom kell és akkor is csak egy kis Tescot érek el, amiben nem tudtuk megvenni a nagy bevásárlás felét, mert van millió árufeltöltő, de dolgozni lusták és ha szólni mersz még te vagy a hülye...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rbalint88 #25364 üzenetére
Nyilván jó lenne, de:
"Sajnáljuk, de az Ön lakcímére jelenleg még nem szállítunk, azonban célunk, hogy a jövőben az ország minél nagyobb területén elérhető legyen a Tesco Online Bevásárlás."
Bejelentés óta rendszeresen nézem az oldalukat, már lassan kívülről tudom ezt a 2 sortSzakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
senior tag
Tátrai út alkalmával Sajnos csak benzinkutakon álltunk meg, így nem láttam csak olyan Rockstarokat, amik mindenhol vannak, és nekem is már megvannak, ez volt számomra az "egyetlen különlegesség". Kóstolta már valaki? Vélemény? (legutoljára a Lemon Rockstart ittam, hát nincsenek jó emlékeim, azóta félek a Lemon-os italokról )
-
rsanyi18
tag
válasz Zsírkrétamen #25373 üzenetére
Na egy ilyet itthon elviselnék.
A gyümölcsös Burnok finomak, ez se leht rosszSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
albert8
veterán
Már bánom, hogy nem vettem prágában... A napokban viszont, ha jól tudom hoznak egy fél literes kéket hozzám. Kiváncsi leszek rá.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
senior tag
válasz rsanyi18 #25374 üzenetére
Hát én is De talán jövőre...
Amúgy most iszom, és nagyon finom ital, citromos és édeskésebb, mint a sprite, csak annál azért kevesebb cukorral. Ha tudok még mindenképpen beszerzek ilyet mert bejönalbert8: Hát most bánhatod Bár a kék se lehet rossz, de szerintem sokban nem különbözhet az itthonitól max édesebb és gyümölcsösebb. De érdekel hogy milyen lehet, majd írj róla
-
dragonfx
veterán
uj és még felesbe is.régen volt ilyen belőle nálunk is.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #25378 üzenetére
Nagyon remélem,hogy valamiféle energy coffee cucc lesz.Mert az még nincs itthon.
-
vwpolopg
őstag
A kek kiwis meg a masik piros egy eve mar bemutatott aztan kifuttatott teli limitalt tragyalevek
-
Bjørgersson
félisten
Én nem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ƬΛЯΛ
senior tag
vapebook.hu - őszinte ecigi tesztek, vaperektől vapereknek
-
Bjørgersson
félisten
Mámmegin?
-
james001
veterán
Remélem szalonna és kolbász ízű lesz
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bjørgersson
félisten
válasz james001 #25385 üzenetére
+ lilahagyma!
-
-
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
válasz Zsírkrétamen #25392 üzenetére
Szerintem is lenne piaca bőven! Eléggé csodálkozom is,hogy még senki nem rukkolt elő vele.
-
rsanyi18
tag
válasz Zsírkrétamen #25392 üzenetére
Pár év múlva talán a Monster behozza... talán.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem úgy volt, hogy a Monster kávékat a Coca Cola csinálta és miután a Monsterrel kötöttek valami szerződést (vagy felvásárlás, összeolvadás akármi) az volt a feltétel, hogy Coca Colának meg kell szüntetnie a kávés cuccokat?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
senior tag
Én is ezen csodálkozom :/
rsanyi18: Nagyon jó lenne, de elég kevés esélyt látok rá, de nem értem, hogy a többi gyártó miért nem áll elő ilyen ötlettel, illetve környező országokban, illetve jópár nagyobb márkánál vannak ilyen italok, de mo-ra nem jönnek ezek se be. Pedig tudtommal erre nincsen se szabály, se megállapodás, se még plusz adó...
-
rsanyi18
tag
válasz Zsírkrétamen #25396 üzenetére
Szerintem új (nagyobb) energiaital gyártó hozzánk már nem fog jönni az adó miatt. Pedig a R* lehet bevetette volna nálunk.
A mostniak közül is csak a Burn-t, és a Monstert tudnám elképzelni hogy egy coffes energyvel elôálljanak. Én úgy tudom hogy semmi nem tíltaná ôket, csak lehet hogy nem lenne olyan nagy a kereslet rá, hogy megérje megcsinálni.
De ezek a saját véleményeimSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz rsanyi18 #25397 üzenetére
Szerintem lenne rá igény mivel semmilyen sarc nincs kivetve rá.Így egy igazán ütős energy coffee lehetne összedobni,akár többféle izésítéssel.Aki szereti a kávét és mondjuk belepakolnak 200mg koffeint meg még egy két extrát (amin nincs adó) nem kérdés melyiket emelné le az ember a polcról.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest