Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    Fúúj! Ma éppen "nagytesztet" tartok itthon, mert kivételesen ráérek energiaitalokat inni, és tesztelni. Hát megkóstoltam azt a kuriózum x-fire, poroltó kinézetű rettenetet. És én még azt hittem, hogy a Spáros Cola Energy a rossz, habár attól is rosszul lettem, ez túl tesz mindenen! Szerintem, ha valaki megissza ezt az 1 litert, bele is hal :DDD De egy instant hányás minimum ;] (A youtube tele van challange videókkal. Kéne egy x-fire megivásos challange, ki issza meg 15 perc alatt hányás nélkül :DD )
    Az ital íze leginkább vízzel hígított algopirin+hányás keverék, és egy minimális tutti-frutti, de a savanykásabb fajtából. Soha, senkinek nem ajánlom!
    Majd, hogy ne legyen elég a szar energiaitalokból, felbontottam az Adrenalin Sour Cherry-t. Az almás verzió után egy nem túl finom, de iható italra számítottam, tévesen :((( . Az ital engem leginkább az olajos sültkrumpli mix-re emlékeztetett, egy adag ecettel felöntve :C Irtó savanyú volt, de nem is abból a kellemesen, hanem a torok szétkaparó fajtából.
    Eddig nem hittem, hogy létezik ennyire szar energiaital. Eddig, amire szoktátok mondani, a Tesco Energy, vagy a Spáros, esetleg a Fitt, nem azt mondom, hogy finom, de iható kategória, ha nincs jobb, simán megiszom őket, sőt, Tesco-sat elég sokat is iszok...De ezek :W :Y
    (és még mi vár rám ezekután?! Van még 1-2 ital, ami hátravan, és nem túl bizalom gerjesztőek :O )

Új hozzászólás Aktív témák