- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Azt hol tudom megnézni/ki-be kapcsolni a Note 9Pro-n, hogy VOLTE aktiválva van-e?
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
MODERÁTOR
-
Trooper82
senior tag
válasz Viktor0610 #1236 üzenetére
Nem tudom nalad milyen voLTE gond volt de az valahogy nem működik rendesen miui alatt. Előző telon is ki kellett kapcsolnom (rmnote8t), mert sokan panaszkodtak, hogy rosszul hallanak, kimaradnak masodpercek, többször nem voltam elérhető. Ennél is ez volt. Kikapcsoltam és így mindenki szuperül hall, mindig elérhető vagyok hetek óta.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Trooper82 #1254 üzenetére
Az egyik gondom ez volt, igen.
Akkor ez lehet, nem fog javulni. Köszi.
Mondjuk, eddig is megvoltam VoLTE nélkül.A másik gond az volt, hogy kikapcsolt VoLTE-vel (de az előfizetésen aktív VoLTE-szolgáltatással) nem voltam elérhető 4G-n. Most a HR óta próbálgatom, nincs ilyen problémám.
Xiaomi 13T
-
Trooper82
senior tag
válasz Viktor0610 #1255 üzenetére
"másik gond az volt, hogy kikapcsolt VoLTE-vel (de az előfizetésen aktív VoLTE-szolgáltatással) nem voltam elérhető 4G-n."
Ilyen problémám nem volt se a régivel, se a mostani telón.
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #1176 üzenetére
Nem jó hírek a HancosyDigital garancia tekintetében.
Már nem tudom visszanézni, mit írt az oldal, mikor leadtam a rendelést, de bolti garanciám van, mivel a teló Kambodzsába szánt volt eredetileg -ez volt a Telemax válasza.
(Mondjuk, ezt talán csekkolhattam is volna a Xiaomi authenticator oldalán.Az csak annyit ír, hogy nemzetközi verziót vettem, országot nem.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #1257 üzenetére
Sajnos minden honnan szereznek be telefont
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
R3nts
senior tag
válasz Viktor0610 #1253 üzenetére
A "beállitások keresőjével"...az mi,és hol találom? Vodás szolgáltatói telefon,a 4G ikon mellől hiányzik a VoLTE ikon,telefonbeszélgetéskor a tárcsázóképernyőn a név alatt van egy kis kockában "HD" felirat,gondolom a beszélgetés hangminőségére utalván,de továbbra sem értem,hol találom a VoLTE-ra irányuló beállitást,annak Ki/Be kapcsolásához,a készüléken...? A beállitások keresőjébe hiába írom be a VoLTE szót,semmi...pedig a Vodás előfizetésemhez tartozik VoLTE szolgáltatás,térerőm is van hozzá...korlátlan netes Red free csomaggal...
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
crok
nagyúr
A Beallitasok app legttetejen van egy kereso, oda ird be hogy volte, meg is tudod nyitni de orja is hogy a menuben hol van.
Ha HD-t ir telefonalas kozben akkor van VOLTE, ha a tarcsazoban a *#*#4636#*#* utan a phone 1 vagy 2 alatt (SIM slot) alul a more/tovabbiak gomb alatt az IMS-t megnezed akkor ha van VOLTE akkor IMS regosztralt es Voice over LTE available/elerheto.
-
MODERÁTOR
-
R3nts
senior tag
válasz Viktor0610 #1262 üzenetére
NEM ad találatot a beállitáskeresőben a VoLTE-ra....NINCS kinn az ikon sem
-
R3nts
senior tag
beírtam a tárcsázóba.... "
VoLTE jelzés enngedélyezése"-nél a kapcsoló "KI" állásban van,nem tudom bekapcsolni sem...ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
MODERÁTOR
-
Papix
tag
Sziasztok!
A 220volt.hu-tól rendelt már valaki ilyen telefont? Gyári garanciát ad ez a bolt?
https://www.220volt.hu/Xiaomi+Redmi+Note+9+Pro+6GB+128GB+kartyafuggetlen+mobiltelefon+Interstellar+Grey
-
R3nts
senior tag
válasz Viktor0610 #1265 üzenetére
az előző telóm,egy Huawei "sima"P smart,Android 9-el...annak menüjében sem adta ki a VoLTE-re vonatkozó opciókat a teló,tehát nem tudtam kézileg,ki/be kapcsolni,(talán a Voda nem engedi eleve)viszont élt a szolgáltatás, ott kiirta a teló az akku ikon mellett a hálózat ikonnál a VoLTE-t...és a tárcsázóképernyőben,a zöld gombBAN volt egy "VoLTE" felirat...ez gondolom a Huawei EMUI GUI-jában volt így... szerintem itt is van VoLTE-m a Note 9 Pro-n, csak a Voda esetleg a Xiaominál nem teszi ki külön az értesítési területre,vagy passz... A beszélgetésekkor, a MIUI GUI-jának tárcsázóképernyőjében,benne van egy bekeretezett "HD" ikon, gondolom ez fémjelzi talán.....
[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
válasz Viktor0610 #1265 üzenetére
Ja,csak azért örülnék,Vodás előfizetésű Redmi Note 9 Pro tulajok releváns reflektálására a problémámra,mert ha más Vodás Note 9Pro-nál ,ott a VoLTE,akkor a "korlátlan netes" Red Free csomaghoz nem jár a VoLTE szolgáltatás,amiről nem tájékoztattak,ami miatt esetlegesen perlem a mobilszolgáltatót...
-
MODERÁTOR
-
Dimond G
senior tag
Kedves Mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy ha engedi a Xiaomi, hogy fejlesztő rom-ot tegyek fel, akkor azt honnan tudom leszedni és hogyan tudom felrakni?
Tudna valaki egy részletes leírást adni?
Akár privátban is jó lesz!
Köszönöm! -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #1275 üzenetére
Nekem független(MI Store) van VOLTE kapcsoló. De én rögtön az elején beírtam a kódot, nem néztem meg akkor hogy volt-e alapból. Amúgy a Voda csodákra képes, húgomnak a mai napig nem tudták a hívás várakoztatást beállítani
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Dimond G
senior tag
válasz Viktor0610 #1276 üzenetére
Furán hangzó stabil béta? Ezt hogy érted? Nem jó, nem érdemes vele küszködni?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Dimond G
senior tag
válasz Viktor0610 #1279 üzenetére
Értem! Akkor maradok annál ami van!
Miui 12-ről van infó, hogy mikorra ígéri a gyártó erre a készülékre? -
Scarletiel
senior tag
A 24 hónap teljeskörű garancia mit takar? Gyári vagy Bolti? Illetve miket fed le?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
-
peestike
őstag
válasz Viktor0610 #1257 üzenetére
Szintén zenész, Kambodzsa. Bosszantó... Lekopogom, eddig nincs baja...
Ezt az oldalt találtam, ahol imei-ra megmondja az országot.
Itt meg be lehet azonosítani az országot, mivel "digráf, az amerikai államigazgatásban használt kétbetűs rövidítés" amit megad.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Anonymus23 #1287 üzenetére
A Turbado nem gyártói garanciával árulja, a HancosyDigital viszont úgy reklámozza a készüléket.
Csak arra nem emlékszem, hogy amikorr megvettem, mit írt az oldal.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #1281 üzenetére
Akkor félreértettem. Azt hittem már sikerült utánajárni az Edigital-nak.
-
crok
nagyúr
*#*#4636#*#* és ha lent a továbbiban az IMS regisztráció megvolt és VoLTE elérhető akkor van VoLTE, sőt, ugyanebben a menüben (taszkváltással vissza tudsz jönni) a tárcsázóban ha felhívsz valakit vagy felhívnak téged és sikeres a hívás akkor van VoLTE
*#*#4636#*#* és ha a hálózattípust LTE Only-ra állítod és tudsz telefonálni akkor van VoLTE (és az IMS reg. nyilván rendben, VoLTE is nyilván rendben kell legyen)
Settings -> About phone -> All specs -> Status -> SIM status [1 vagy 2 SIM slot] -> Mobile voice network type -> ha LTE akkor nyilván kell lennie VoLTE-nek, telefonálni is tudsz.. EID IMS reg. state is nyilván "registered" lesz
..mindegy, hogy a VoLTE ikon látszik vagy nem látszik, irreleváns, az a témával is letiltható, kondícionális.. ha ezt kergetitek rosszfelé megy a diskurzus, pláne szolgáltató beperelése meg miegymás. Network Signal Guru-ban is meg lehet nézni csak ahhoz root kell viszont 100x több infot ad. SystemUI tuner-el megnézhető (adb-vel/root-al a megfelelő jogok kiadása után) hogy a MIUI-ban az az ikon (a VoLTE) benne sincs a listában mint megjeleníthető ikon, ha eltűnteted a WIFI ikont akkor pl. a mobiljel mellett megjelenik a 4G+ (mert amúgy nem jelenik meg, pedig a 4G+ is aktív egyébként). Csak mondom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Roachy
senior tag
válasz Viktor0610 #1246 üzenetére
Lehet, de nem csak ez a bajom vele. Egyébként itt van mellettem egy Samsung is Android 10-el és semmi gond nincs vele a gépeléskor.
-
crok
nagyúr
válasz Viktor0610 #1291 üzenetére
Akkor red herring : D Akkor leültem..
-
Roachy
senior tag
Nem általánosítottam, ahogyan azt te is kitűnően észrevetted, azt írtam, hogy ez a telefon.
Még azt is leírtam, hogy megvárom a gariztatást, ami nyilván azt jelenti, ha utána nem lesz gond, akkor marad a telefon. De szoftveresen azért tényleg gyengébbnek érzem, pl a mellettem lévő Samsunghoz képest, meg úgy általában az általam eddig használt telókhoz képest. -
Roachy
senior tag
válasz Viktor0610 #1249 üzenetére
Sajnos meg volt és nem segített.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
R3nts
senior tag
-
R3nts
senior tag
-
batai15
félisten
Eu romból melyik verzió ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest