- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz Lackooo84 #33100 üzenetére
Igen, már rájöttem visszaolvasgatva hogy a voda és a digi igényli a törődést. Biztos nagyon naiv vagyok, de itt egy leírás, ami alapján nem tűnik túl nehéznek a laikus számára se ennek a program használata. Főleg, ha lépésről-lépésre valaki fogja a kezem és leírja mikor mit és hová kell írni, kattintani stb
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
vornia
senior tag
Aztaq....
A miglobe oldalon már egyáltalán semmit nem hoz fel a rombuilder -
Rickeffe
aktív tag
Note 4 mido, MIUI 8.5.8.0, Telenor.
Lehetséges, hogy a lényegi lépések a következők:
1. "VoLTE bekapcsolva" - bekapcsol
2. Ügyfészolgálaton VoLTE tiltás feloldása
3. APN felvétele name=ims, type=default,ims.
Volt több próbálkozásom, de szerintem ez a működő lépéssor(#33109) Lackooo84: Minek telepítsem, ha úgy néz ki, hogy működik?
[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
dethroner
veterán
válasz Lackooo84 #33107 üzenetére
Szia Főni
Csak pár értetlen kérdés, így az elején.
A Digi és Voda esetén nem elegendő a zip-et felrakni, mindenképpen végig kell csinálni a teljes folyamatot az elejétől?
Korábban mintha crok írta volna hogy W7-en nem akart menni a PDC és te is W10-et írsz, akkor ne is kezdjek hozzá, hogy W7-et használok?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
crok
Topikgazda
válasz Rickeffe #33108 üzenetére
8.5? Jó régi ROM, van vagy 1.5..1.8 éves.
Neked azért megy még mert a rengeteg VoLTE alapú bugreport alapján 2017 októberében egy frissítés után (persze előre be nem jelentve) kikapcsolták a funkciót - ezért van az, hogy a stabil V8.X-ekben még ment. Neked azért megy mert egy nagyon régi modem firmware van még fent amiben még nem volt letiltva (VoLTE kapcsolód is van alapból még a beállításokban). -
SirRalph
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam hozzáteszek egy kis merészséget a fórumhoz és kipróbálom a Lackooo84 Mester álltal leírtakat. De már a 0. lépés -1. lépésénél elbuktam (unlock)...
A probléma (szerintem) amikor a developer módba próbálom hozzáadni az accountomat, elindul egy kártyaaktiválási folyamat. Mivel wifin nem akarja csinálni adatkapcsolatot kér de a digis kártyát nem tudja aktiválni mert ide nem tud a rendszer SMS-st küldeni. Ezért már itt megakad a dolog. -
kanyi51
senior tag
válasz Lackooo84 #33112 üzenetére
Hát, nekiálltam. De a gondok csöstöl jöttek. A letöltendöket letöltöttem, sorrend szerint install mindet. Az ADB rész is megvolt, majd telepítettem a drivert, és a tárcsázóba beírtam a kódot. Na innentől kezdve pl. az első képen amit mutatsz nekem nem olyan és annyi van. Persze utána semmi se megy már gondolok itt a fekete képedre( dosos). Kész meglát minden tudományom, annyit még tettem hogy a win10-röl mindent leszedtem, újra telepítettem de ugyan az a szitu. Egyelőre muszáj vagyok feladni
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kanyi51 #33118 üzenetére
Ejj a dosos kép nálatok nem játszik, az véletlenül benne maradt a leírásban, mert a Redmi 4-eset írtam át... Megkérem a topikgazdát, hogy törölje a posztot és felteszem újra. Szóval nektek csak nyitott bootloader kell, a qualcomm driver PDC-n, törölni azt a mappát, flashelni kell a bint, utána a diag kódot beütve rádugni pcre telepíteni a drivereket és a PDC-nek már látnia kell.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz SirRalph #33117 üzenetére
Nem hiszem, hogy kell hozzá a kártya aktiválás, az csak a készülékkereséshez kell nem? Nekem se tudta a digit valamiért, állandóan vmi hibaüzit dobott rá, aztán ki is kapcsoltam a készülékkeresést a csába. Most meg a pie romon már ugye nincs MIUI faszakodás.
-
kanyi51
senior tag
válasz Lackooo84 #33121 üzenetére
Egye meg a fene, de nekem az egyes képpel van már gondom, Csak az adb interface, és 1 Qualcomm USB Composit Device 9091 jelenik meg,és ezek is 2 különböző helyen. Az USB eszközök,és az USB vezérlöknél. Nekem ez win10- A telefonon kell állítani valamit? mert igy valahogy nem megy.
-
kanyi51
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kanyi51 #33140 üzenetére
Csak ezek? Ezek közül egyik se jó, illetve a CMCC jó a vodához, meg a telekomhoz, a digihez nem, mert ugyan bejön a volte ikon, hívásindításkor levált 2G-re, a 1272-t hívva meg "nem lehet kapcsolódni a szerverhez" vagy valami ilyesmi hibát ír ki. India voda, török voda, meg asszem olasz voda, ezekkel jó mind a 4 magyar szolgáltató, de csak a török iwlan-os. Frissítettem a fájlt, töltsd le újra ugyanonnan, és nézd meg mik vannak, egyszerűbb, ha csinálsz screenshotot.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz regener #33147 üzenetére
Elvileg ki kéne, de elég sok anomália van ebben a miui romban, amit nem értek, és semmi logika nincs benne. Ugye elvileg adott egy konfig fájl mappa, ami tele van sok ilyen fájllal, meg egy txt ami alapból megegyezik azzal, amit PDC-ben látni, namost először azt hittem onnan olvassa be, de mint kiderül mégsem, mert van, hogy azon hiába módosítok, nem jelennek meg. EFS-ből olvassa be, de hogy pontosan honnan az jó kérdés. Mert ha kitörlöm az egész firmware könyvtárat és rákeresek a csak ott található kifejezésekre nincs találat. Na mindegy, igazából lassan egy hónapja ezzel szívok, mármint a saját telómon, de ez sem különb.
[ Szerkesztve ]
-
SirRalph
csendes tag
Xiaomi Redmi 6 osra ráment a MIUI 10.3.3.0 és bekapcsolt azonnal a Volte (meg VOWIFI) és működik valóban. Nekem Note 4 esem van. Persze erre már nem jön semmi... De van egy igaz 9.es beta rom elvileg ebben még "be" volt kapcsolva a Volte. Érdemes kipróbálni? Vagy van vkinek evvel tapasztalata?
Lackooo84 köszi a tippet! Amint lesz csöndes egy órám kipróbálom ezt készülékkeresés kikapcsolásos dolgot. -
dethroner
veterán
válasz SirRalph #33149 üzenetére
Érdemes lenne a fejlesztőket minél gyakrabban, minél nagyobb számú kommentben ösztökélni, hogy bekerüljön erre is a volte és a vowifi. beállítások/a telefonról/rendszerfrissítés/továbbiak/visszajelzés.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest