- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whist
aktív tag
Üdv!
MIUI jegyzettömbjét (1.5.5)telepítettem volna, de a folyamat nem megy végig, ''az alkalmazás nincs telepítve'' hibaüzenetet kapok. Minden más gond nélkül felmegy. Miui kell hozzá netán? -
crok
Topikgazda
Color Note szerintem jó választás, vagy a Google Keep - mindkettő sync-el Google felhőbe, a Color Note exportál file-ba is (titkosítani is tud ha kell).
-
tordaitibi
veterán
Nem mai a rom, 2018. januari es a firmware is ekkori. Lehet nem artana egy frissebb.
Ezen a random ujraindulgatason kivul semmi bajom nincs vele, ez se zavarna de hogy bongeszes kozben a kezembe is csinalja, az neha bosszanto.
Hogy hard vagy soft reboot azt nem tudom mert se pint se semmit nem hasznalok.
Az akku, az uzemidejevel nincs gond, nem melegszik, kontakthiba, ezt nem tudom, talan kizarva mert nem egy villanassal pillanat alatt all le hanem kimered a kijelzo, par masodpercig igy marad es szabalyosan ujraindul. Power gomb, azt meg nem is hasznalom gyakorlatilag, erintesre alszik, duplakoppra ebred. Tenyleg nem tudom mikor nyomtam meg a fizikai gombokat utoljara
FR. 3 honapja volt, azota is csinalja.
Megprobalok egy frissebb romot, 1 ev hosszu ido.
Koszi a tanacsokat. -
vadkörte
addikt
Sajnos nemigen van publikálva a dolog és nem is egyértelmű. A ColorNote-ot és a Google Keep-et javaslom én is. A Keep mélyebben integrálódik a Google "ökoszisztémába" - a hideg ver ki már a szótól is - a ColorNote kicsit puritánabb felületű, de tudású app. Évek óta használom mindegyiket
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
crok
Topikgazda
Újabb PixelExperience Pie AOSP frissítés:
Build & Upload Date: 2019/05/21
Changelogs:
Device Specific:-
* Redesigned XiaomiParts
* Updated TiltSensor Configuration
* Merged 3.18.140 in Perf Kernel
* Added One Handed Mode
* Added AOD Support
* Merged Latest PE Upstreams
* Updated Biometrics Configuration For Goodix
* Merged Latest Upstreams From ZeelogSource Changes:-
* Fixed fc on some devices when connecting to bt headset
* Fixed screenshot when notch is hidden (no more black bar on top)
* Theming improvements: Added black theme (enabled by default on devices that have OLED screens), disabled dark theme when battery saver enabled (for devices that have LCD screens)
* Fonts improvements
* Fixed vibration on incoming calls
* Others fixesLetöltés:
https://download.pixelexperience.org/changelog/mido/PixelExperience_mido-9.0-20190521-0828-OFFICIAL.zip/
Alternatív:
https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397970886 -
crok
Topikgazda
válasz tordaitibi #32508 üzenetére
-
Tomi_Sci
őstag
MiracleDroid futogat most, GPS sokkal gyorsabban talál jelet mint a LOS Ext, stabilan rögzít is a Locus és a Bike Citizen. Stravat még nem próbáltam, az is rosszalkodott néha LOS-on (csak cellainfo alapján trackelt, pedig volt engedélye a GPS-hez).
Stabilnak tűnik egyelőre Egy dolog tűnt fel, a Location ikon néha beragad az értesítési sávban, nem tudom, hogy valami app pollozza folyamatosan, vagy csak elfelejt eltűnni
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
JohnD
tag
Üdv! Ha az akkumulátor gyakran gyorsan merül / gyorsan fel is lehet tölteni, viszont máskor meg nem, tovább bírja, akkor az mi lehet (még az akkumulátoron kívül)? A szoftverek tudtommal nem nagyon változtak.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz tordaitibi #32515 üzenetére
Először is: TWRP frissítés: a mostani legutolsó a twrp-3.3.0-1-mido.img
Vagy használj OrangeFox-ot, amit innen tudsz letölteni - R9.0 a legfrissebb hivatalos stabilMivel Oreo-ról mennél ezek szerint Pie-ra így csak és kizárólag clean install. Itt van az RR Pie XDA thread-je a leíráshoz, aztán innen tudod letölteni (görgess a legaljára mindig)
Ha jól emlékszem neked GApps nem fog kelleni ; )Én a firmware-t is frissíteném, a Global Stable V10.2.3.0.NCFMIXM-ből kipattintott firmware-t [itt] találod vagy a Mega tárhelyemen a Firmware mappában
Magisk: ha kell.. akkor pont most jött ki új V19.2, mindent leírtam hol van
(Egyébként a ROM ZIP-en kívül mindent megtalálsz a Megán is).
-
crok
Topikgazda
Ettől még lehetnek rosszul megírva az appok és van, hogy nem engednek el wakelock-ot vagy egyszerűen sokat keres a rádió chip mert rossz a térerő a beállított preferált hálózatnak.
Logout blogom -> F3 / keresés -> "nem alszik a telefon" -> ha nem a Battery Historian-t választod akkor a Better Battery Stat gyosan eredményt hozhat (egy kis adb kell mellé csak de le van írva minden).
-
JohnD
tag
Pontosan mik ezek, mit csinálnak? Amúgy valószínű, hogy az akku a gond, most is eléggé lemerült éjjel. Volt egy eset is - ezt nem írtam - nemrég, hogy nagyon elkezdett forrósodni csak úgy a telefon ill. előtte fagyott is. De szétszedtem, kitisztítottam és azóta azért ilyet szerencsére nem csinál. Viszont a gyenge akkuidő azóta jellemző, azt hiszem.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Petrónius #32522 üzenetére
Nem MIUI ROM-okban egyáltalán nincs benne, még a legtöbb MIUI alapú custom ROM-ból is kiveszik (főleg az ARB óta..), így Pie frissítéssel se kapsz semmit ebből (többit leírták).
A gyári MIUI-ban van benne alapvetően, és egy jófej arc XDA-n írt rá script-et ami ZIP-el flash-elhetővé teszi a firmware-t és frissítheted anélkül, hogy MIUI-t kellene húznod. -
crok
Topikgazda
Pontosan mik mit csinálnak? Ha egy app wakelock-ot kér (tehát mondjuk úgy akar működni hogy a képernyő zárt / sötét) de ezt utána ha végzett akkor nem oldja fel akkor a telefonod merül mint balta a Balatonban mert nem tud aludni, nem tud a legkisebb energiafelhasználású állapotba lemenni. A forrósodás is lehetett akár egy ilyen app is ami pörgette a processzort ha kell ha nem, nem is olyan régen egy csomó bitcoin bányász kis kód került egy csomó gagyi app-ba pl. De lehet az akkud is rossz és konkrétan az forrósodik akkor nagyon figyelj oda mert a Li-Ion akku ha gyullad azt nem oltod el szinte sehogy..
-
Petrónius
aktív tag
válasz pulutodurumo #32523 üzenetére
és crok
Köszönöm a válaszaitokat. Ezt a frissítést meg tudom csinálni RR pie romra, anélkül hogy a rendszert újra kellene húznom?
Bocsi ha nagy butaságokat kérdezek de számomra annyi új dolgot írtok hogy sokszor csak lesek ki a fejemből. -
djtörök
senior tag
Valaki telegram csoportba megosztott egy képernyő mentést, hogy a legújabb lineage extended 42 perc sot és 7h készenléti idővel lenullázta az akksit, még a grafikont is megosztotta. Én meg csak lestem, hogy mi az atyaúristen fogyaszthat ennyit ?!
-
-
Petrónius
aktív tag
Van pár olyan dolog a romban amit én biztosan nem használok. Természetesen ezekről tudom is hogy micsodák (tájékozódtam). Ezeket elég jegelni Link2SD programmal vagy inkább távolítsam el azokat?
-
vadkörte
addikt
válasz Petrónius #32531 üzenetére
Mintpl.?
Én inkább jegelném, mivel lehet, hogy valami használja/használhatja őket. Ha jegelés és restrt után a telefon rendben működik, akkor minden OK, ekkor lehet esetleg törölni.
Futottam már bele meggondolatlan eltávolítás után teljes reinstallba azóta óvatosabb vagyok.Üdv. V. Körte
-
crok
Topikgazda
válasz tordaitibi #32534 üzenetére
Én nem hagynám mert baromira régi és meg lehet nem is Treble kompatibilis amire viszont szükség van. Csere.
-
crok
Topikgazda
PixelExperience Pie CAF frissítés!
Build & Upload Date: 2019/05/22
Device Specific:-
* Redesigned XiaomiParts
* Updated TiltSensor Configuration
* Merged 3.18.140 in Perf Kernel
* Added One Handed Mode
* Added AOD Support
* Merged Latest PE Upstreams
* Updated Biometrics Configuration For Goodix
* Merged Latest Upstreams From Zeelog
* Fixed Black Screen Issues caused by dark/black them on 21st may releasesSource Changes:-
* Fixed fc on some devices when connecting to bt headset
* Fixed screenshot when notch is hidden (no more black bar on top)
* Theming improvements: Added black theme (enabled by default on devices that have OLED screens), disabled dark theme when battery saver enabled (for devices that have LCD screens)
* Fonts improvements
* Fixed vibration on incoming calls
* Others fixes -
djtörök
senior tag
Kíváncsi leszek hogy az új Pixelexperience Caf hogy teljesít majd üzemidőben, az előző nem lett valami jó...
-
[lAyCsI]
addikt
Tudtok mondani olyan iránytű appot amivel be lehet a telefont is kalibralni?
-= No way back from Here =-
-
crok
Topikgazda
válasz [lAyCsI] #32542 üzenetére
Accurate Compass - a beállítások ikon mellett balra (a harmadik ikon) a irányű alatt. Függőlegesen szoktam körbe-körbe mozgatni, másodpercek alatt megcsinálja (ja, gondolom nem MIUI alá kell, mert ugye abban van alapból).
-
crok
Topikgazda
Na vicces módon mégiscsak lett build : D
HavocOS frissítés!Build & Upload Date: 22 May
Changelogs:
• Added Android Q like Settings searchbar
• Added support for Pixel 3 live wallpapers on Ambient display
• Added network traffic back to the statusbar for devices with notch
• Added Lineage Touch HAL support
• Added Via browser
• Switched back to the old Music ticker
• Improved Lockscreen visualizer
• Improved QS edit layout
• Improved Battery estimates switching
• Disabled Battery estimates by default
• Fixed SystemUI crash for some users
• Fixed Smart charging for some devices
• Fixed Aggressive battery auto mode -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz HungaroDrone #32548 üzenetére
De még mennyire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs