- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
crok, Te, mint a topik által használt telefont talán a legjobban ismerő közöttünk, gondolom a Digi VoLTE és VoWIFI szolgáltatásról is képben vagy, mit gondolsz, lehet ezt a telót ezekre használni? Vagy elképzelhető, hogy akár a Digi, akár a Xiaomi lép valamit, és használni tudjuk ezeket?
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
crok
Topikgazda
válasz dethroner #32952 üzenetére
Olvass vissza a hozzászólásaim közt meg a többiek hozzászólásaiban - szerintem nem, mert nem lesz sose támogatott, mókolásról meg nem tudok ami működne, a Xiaomi szinte biztosan nem fog tenni érte a Digi meg pláne semmit se fog ezért tenni. Ha ennyire fontos akkor akkor olyat kell venni ami támogatott (vagy hivatalosan kompatibilisek közül vagy amit náluk meg lehet venni). Annyira új a Digi és annyire sincs lejelentve sehove hogy még a közkézen forgó APN XML-ekben se szerepel. Adaléknak olvasd még el ezt meg a linkelt hozzászólásaimat és látod mi a "gond".
[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
Gond? Semmi, ez a telefon szuper, VoLTE is van benne, kis mokolással előhozható a VoWIFI is a menüben.
Sajnálatos módon ezek éppen nem működnek a DIGI rendszerével. Sőt ! Nekem ennyit sikerült leszűrni abból a rengeteg okosságból amiket mutattál. Nem igen értek annyit ezekhez a dolgokhoz, csak minden tekintetben szeretném kihasználni a telefont, de ezek szerint ugyan úgy fogom csak mit eddig. Sajna ennyi ez a telefon. -
crok
Topikgazda
Syberia felhasználók? Vagytok?
Telegramról hírek - a maintainer befejezi a ROM fejlesztését,
újragondolja és újraírja majd az egész ROM-ot de a Mido-t nem hagyja el.
A cél a maximális stabilitás, az alap valószínűleg az OmniROM lesz./////// NEWS UPDATE /////
I will be moving syberia in development in EOL
FAQ
will I leave mido?
NoWhat next?
I am planning to build one new rom focusing on stability.Clean up & rebase my tree
Will it be eas?
Yup since I prefer itWill I apcept features requested?
No since stability is must & its my new daily driverMég egy kis adalék a beszélgetésből:
"EOL means I will just update it" - szóval update-eli majd még de nem fejleszt már bele.[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
sziasztok
resurrection remix van fent, még nougat 5.8.5 2017 novemberéből frissítenék, de melyik a jobb/ajánlott? az official, vagy a Luis féle? próbáltam visszanézni de nem találtam támpontot.
köszi!
-
dethroner
veterán
A volte topik adatbázis szerint a teló tudja telekom hálózatban a volte-t. Van dominós kártyám, felhívtam és aktiváltattam az ügyfélszolgálattal. Azt mondta indítsam újra és menni fog. De nem. Minden hívás levált 4G-ről, néha 3G-re, néha E a hálózat jele. A *#*#volte#*#* kódot oda-vissza többször megcsináltam, de akkor is csak ennyi. Akkor ennyi?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
crok
Topikgazda
válasz dethroner #32962 üzenetére
Ha nincs helyes profile akkor nincs - akkor ennyi. De ha valaki azt ott bejelölte akkor tudja mit csinált - keresd meg a VoLTE topikban hogy ki írta azt hogy neki megy aztán kérdezd meg tőle hogy hogy sikerült.
Ahogy írtam is: az LTE önmagában kevés ide. Többféle implementáció létezik és ha nincs benne támogatva akkor nincs benne támogatva (vagy nem olvastad el amit írtam/linkeltem).
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
De olvasgatom amit linkelgettél, de idő meg a megértéséhez, megemésztéshez. Nagyon gyerekcipőben jár az én mobiltelós tudásom, sok dolgot nem értek és nem is merek piszkálni. Saját magamhoz képest az is nagy dolog volt, hogy fel tudtam tenni a magisk-et és el tudtam rejteni a tesco clubcard alkalmazás elől a root-ot
-
crok
Topikgazda
válasz dethroner #32964 üzenetére
Más pl. a Redmi 4X esete, mert arra pl. volt folyamatosan globál ROM, abban frissíthették a modem file-okat is (ezt a Redmi 4X topikban egy ember patkolja is aktívan) úgyhogy nem tom, megpróbálom validálni hogy azzal a módszerrel mehet-e és akkor akinek van kedve meg Digi SIM-je az próbálkozhat azzal.
-
crok
Topikgazda
Magisk Manager update - v7.3.1:
Changelog:
- Fix blank Superuser fragment under some circumstances
- Fix incomplete repo database bug: if you experience this issue from the old version, go to Settings → Clear Repo Cache and refresh the Download fragment
- Fix crashing when pressing fast scrolling button when logs are empty -
Švejk
őstag
Sziasztok!
Elkezdeném a romolást a Note 4-emen, a MIUI-t akarom bootloader unlock és TWRP után valami atomstabilan működő gyári android romra cserélni.
Kérdésem: mi jelenleg a legstabilabban működő, legmegbízhatóbb Oreo vagy Pie rom a telefonra? Pixel Experience, vagy valami más?
Másik kérdés: melyik romok telepítéséhez kell kernelt cserélni? Gyári, legfrissebb 7.0-n vagyok. Ha lehetne, megúsznám a dolgot, mert nem nagyon tudom, hogy kell
Köszönöm előre is a segítséget! -
holozis_HUN
veterán
Mindegyik romnak van saját kernele, némelyik rom valamelyik custom kernelt használja. Kernel telepítèse ugyan az a folyamat, mint a rom telepítése. Teljesen ugyan az. Van egy zip, amit telepítened kell TWRP-ben, mint egy romot. Annyi, hogy a rom telepítése után tedd fel, különben a rom ki fogja cserélni a sajátjára.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
fudi2002
veterán
Ezt tedd fel, nagyon szeretni fogod. (Android 8.1, nagyonfriss biztonsági csomaggal, folyamat frissítve)
Gapps kell hozzáInnen, javaslom a pico-t, global firmware (Ezt)
Gyári kernel nagyon jó, szóval már csak a finomhangolást kell. Ja és magisk ha root-ot is akarol..[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
-
crok
Topikgazda
válasz fudi2002 #32978 üzenetére
Nem tudok róla hogy tenne bele - megnéztem a Lineage csatlakozásod óta fent levő ROM-okat és nincs a nagyságokban akkora kardinális eltérés ami indokolná hogy lenne benne. De ugye ő volt kb. az első aki csinált flash-elhető, MIUI-ból kipattintott firmware-t. Egyedül a 0401 és a rákövetkező ROM, a 0501 közt van pont annyi méretkülönbség mint egy firmware nagysága (letöltöm a 0501-et, megnézem,
de Oroszországból elég lassan folyik ma az adat.. ha neked megvan még a ROM akkor nézd meg te is) na közben leért: nincs benne.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Sziasztok, lehet ismertek már egy páran más topikokból, specialitásom mostanában a VoLTE "hegesztés" a hivatalosan nem támogatott készülékekre (főleg Xiaomi-Huawei/Honor). Nos úgy hallottam, hogy erre a készülékre sem sikerült még megoldani a VoLTE működését senkinek.
Mivel ilyen telóm nekem nincsen, ezért csak a tapasztalataimra tudok hagyatkozni a guide megalkotásakor, ugyanis Redmi 4X-el rendelkezem, és szinte az összes Qualcommos készülék ugyanúgy működik e téren, szóval nagyon mellélőni nem tudok. Elvileg a leírásommal működnie kell mind a 4 hazai VoLTE-nak, de aki nem szereti ezeket a bonyolultabb dolgokat, illetve Telekom-Telenor kártyája van, arra össze tudok dobni egyszerűbb zip telepítőt is. Sajnos a DIGI-Vodafone VoLTE nem megoldható profil mókolás nélkül.
Szóval ha érdekel titeket ez a dolog, akkor jelezzétek, és megoldjuk!
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Gézengúz #32983 üzenetére
Na hát akkor itt van kezdésnek a TT azaz Telekom-Telenor VoLTE telepítő.
zip telepítő - előnye, TWRP-ből telepíthető, tartalmazza az APN beállításokat is, telepítésével előjönnek a VoLTE-VoWifi kapcsolók, NEM kell a magisk modul hozzá, törölhető. Ha mégsem menne vele, mert mondjuk már volt elótte kis mbn fájl vagy modem mókolás, akkor mehet a modem telepítő, azzal tuti menni fog.
modem.bin telepítő, előnye, hogy telepíthető akár főzött romra is, pl. LineageOS, vagy bármelyik pie stb. rom, ehhez sem kell magisk modul, csak a tárcsázós VoLTE kapcsoló előhívás *#*#86586#*#*, valamint megfelelő APN beállítások (ims APN-t hozzátok létre név, APN, APN típusa=ims, mentés)
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
paolinho
őstag
Meglehetősen rég nyúltam már az asszonykám Note 4-hez, de minekutána felmerült egy olyan gond, hogy a Viber-en küldött videók nem indulnak el, ezért próbából update-eltem a Xiaomi.eu 10.2.2 Stabil romjával. Ez megoldotta a korábbi problémát, viszont az állapotsoron az akku százalékos kijelzését beletette magába az akku ikonba. Megoldható lenne külön app nélkül, hogy csak számmal magában legyen ez az állapotsoron feltüntetve?
-
Lackooo84
nagyúr
-
paolinho
őstag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Lackooo84 #32984 üzenetére
Nos nálam ehhez most SIM1 Telenor, SIM2 Telekom. (Másfél hete mindkét szolg.-tól megvan értesítő SMS is, hogy részükről aktiv a VoLTE ezekre.) A *#*#volte#*#* (86583) kóddal korábbról a kapcsoló a Settingsben már rég megvan.
Én OrengeFox-R9 alatt installáltam ezt a "recovery-s" Zipedet a konfigfájljaiddal . (Egyébként ha már írtad, ez hogyan törölhető?)
Ekkor még , és semmikor soha előtte én nem vettem föl manuálisan semelyik SIM-kártyámhoz , az APN beállításoknál "ims" -t. ( Mobilnetes APN-t azt persze igen )
Talán emiatt nem jelent meg fönt a státussorban az aktiv 4G-s szolg. mellett Vo-LTE piktogram. Volt-e? Most sem volt még. Ezután az instrukciókat követve flah-eltem a TTvolte.bin -edet.
fastboot flash modem TTvolte.bin
fastboot rebootDe ez nagyon nem vált be, a SIM2-re nem is kért Pin-t ,fura módon azt írta nincs szolgáltatás.
Visszaraktam az OrangeFoxomból egy restore-ral a régi-jó modem -et.
Ekkor jutottam a lineáris olvasásban az "ims" APN -hez:Az aktiv 4G-s Sim-en és azután a másikra aktiváltan a másik Simen is fölvettem ezt az "ims" APN-t és
siker! Megjelent ez után (4G aktivitsága mellett) mindkettő esetén a Vo-LTE piktogram.
- Fogok hívásokkal is tesztelni , de az már bagatell
Digi (VoLTE)-hez viszont nem elég ennyi varázslat. (És VoWifi ugye a nonplusultra.)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Lackooo84 #32995 üzenetére
Kettő kutya , harmadik eb
Talán bé válasz , azért talán mert azt írtad a zip-es " tartalmazza az APN beállításokat is,"
ámde amíg a ziped után én manuálisan föl nem vettem "ims APN"-t utóbb, addig piktogram nem volt,ésmert nem látom át a zip-edet nem írta-e felül az hogy én visszaraktam a non-hlos vagyis TTvolte.bin-ed után az én eredeti "modem"-emet recovery-ből?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest