- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz 123xyz #32797 üzenetére
Ahogy az előttem szóló is írta: az ne legyen visszatartó erő hogy "unofficial", a ROM maintainer-én látszik hogy lelkiismeretesen és folyamatosan csinálja amit csinál akkor nyugodtan lehet használni (a Lineage Extended is egy unofficial Lineage 15.1 alapjában de ha egyszer is feltetted akkor tudod hogy azért ég és föld a kettő).
A MiracleDroid maintainer-e nem akar OTA-t fenntartani így lett "unofficial". Időnként felnézel a MiracleDroid GDrive-ra update-ért (közvetlen legkívül van mindig a legfrissebb, meg van két mappa amiben a régi build-ek meg az experimental build-ek vannak) vagy benézel a MiracleDroid Telegram csoportjába vagy publikálom ide ha van build ha szeretnéd. Publikálhatom a Lineage Extended-et is ha van igény. -
Faby
senior tag
Sziasztok, nagyon banális kérdésem lenne, küzdök vele, de nem találok megoldást. A kérdés az, hogyan lehet a Chrome alatt előhozni egy billentyűvel, gesztussal akármivel az utolsó meglátogatott lapok listáját? Kb mint asztali böngészőben a vissza nyílra jobb egér katt, és kiadja időrendi sorrendben a korábbi lapok listáját. Na ezt szeretném a mobilos böngészőben előcsalni. A bosszantó az, hogy néha, akaratlanul sikerül, amikor pl valahogy fogást váltok, vagy leesés ellen odakapok a telefonhoz, de tudatosan nem sikerült előhozni, és ez az, ami az őrületbe kerget. Ha tudja valaki, legyen oly jó, és ossza meg velünk!
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Faby
senior tag
válasz vadkörte #32807 üzenetére
Persze, ez megvan és működik, de ez legalább 2 kattintás, és nem is ugyanazt adja. A véletlenül csinált valami ilyen lebegő lap/felugró, nem teljes oldal.
Nekem az az egy gesztus vagy érintés kellene.[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Faby
senior tag
Erre, a screenshot mutatja is.
De! Kipróbáltam (és ellenőriztem a rendszer beállításokban is, xiaomi.eu, 10.2.2 stable) nekem a vissza gomb hosszú nyomására az alkalmazás bezárása van beállítva, és pontosan ezt is csinálja, ha hosszan nyomom, bezárja a chrome-ot.
Most kipróbáltam, kikapcsoltam a beállításokban a hosszú nyomásra a gombfunkciót, és így sikerült előcsalogatni. De akkor eddig hogy sikerült véletlenszerűen?A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
djtörök
senior tag
Olyan problémával találkozok mostanság, hogy a gyári töltő csak szakaszosan tölt, és van, hogy töltés közben újraindul a telefon. Van itthon egy xiaomi powerbank, az stabil 1.6-1.7 amperral tölt hiba nélkül, illetve van egy huawei-es töltő, azzal sincs gond. Lehet hogy kuka a töltőm? Mi okozhatja az újraindulást?
-
Faby
senior tag
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Problémám a következő, hogy telefonáláskor nem mindig hallanak. Vagy is olyan mint, ha víz alatt lenne a telefon. Megnéztem a telefonon a tesztet és csak akkor megy bele a zöld mezőbe, ha már kiabálok illetve, ha belefújok a mikrofonba. De akkor is néha meg akad a mutató. Normál hangon beszélve, éppen csak eléri a fehéret. Valószínű mikrofon (hardver hiba) hiba. Érdemes kicserélni? Illetve milyen mikrofon lenne jó hozzá? Xiaomi Redmi Note 4 B20 Global verzió (32/3). Nincs és nem volt mókolva, MIUI Global 10.2.3.0(NCFMIXM).
[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
Petrónius
aktív tag
Szia crok
Tőled kérdezem (bár nem teljesen ide tartozik. de Te nagyon kened-vágod ezt a témát) hogy miért van az hogy a rom fejlesztők az újabb romokból kiszednek bizonyos funkciókat. Konkrétan olyasmire gondolok pl. hogy kipróbáltam a legújabb RR romot amiből hiányzik az az opció hogy a zárképernyőn be tudod állítani az óra illetve a betűk méretét. Amit én használok (márciusi) abban még van ilyen. -
Armagedown
őstag
Ha a GCamel készített képek fehéregyensúlya nem megfelelő, elég fakóak, akkor azzal mit lehet kezdeni?
Másik GCam, rom, beállítások próbálgatása?
LOS 14.1 van fenn és GCam 5.1.0.18, Version for the modification 5.1.15 R5Plus Fix, természetesen aktiválva van a camara api2 és eis[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
pulutodurumo
őstag
válasz Armagedown #32819 üzenetére
Nekem AEX 6.5 alatt ugyan ez a verzió van (5.1.018 Arnova8G2) a HDR képek nagyon jók jpg-ben. De a DNG nekem sem okés, zajos, ronda, fakó. Az Open Camerával csak fakó. +55 telítettség "előhíváskor", és minden rendben. MIUI alatt ugyan így viselkedett az OpenCam, én már fenn sem akadok a színtelen raw képeken.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Rickeffe
aktív tag
válasz pulutodurumo #32820 üzenetére
Az érzékelőtől/hw feldolgozótól közvetlen lekért dng fakó és zajos.
Kb. vibrance +60, sat +30, red hue -60 de még így sem az igazi.
(nem véletlen van letiltva alapértelmezetten szerintem)[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
Armagedown
őstag
válasz pulutodurumo #32820 üzenetére
A kész jpg képekről beszéltem, de más kamera alkalmazással még rosszabb a minőség, pl a LOS alap kamera alkalmazásával vagy az OpenCameraval.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Magisk-et szeretnék felrakni, de valahogy nem tudom a twrp-t működésre bírni. Mi a titka?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
-
vornia
senior tag
Sziasztok!
Raiffeisen mobilapp ma reggelre behülyült.Nem eredeti rendszer figyelmeztetéssel kilép.
Tegnap délelőtt meg ment, emlékeim.szerint jó pár napja volt frissítés rá,és akkor a figyelmeztetés után elindult.Probáltam adat törlést,de ugyanez a gond.
Miglobe utolsó stabil van, szerdán telepítettem,de azóta tutin használtam az appot.Root disabled opcióval telepítettem.
Próbáltam a magisket hide-olni de szerintem nem az a gond. -
Gyurinho92
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy be van kapcsolva az app vault funkció. (Bocsi, xiaomieu-s miui van fent. ) Szóval az lenne a gondom, hogy az app vaultom alján van egy rész, ami a lépésszámláló. Ez a lépésszámláló össze van kötve a mifit-tel, és onnan kellene neki frissülnie, viszont nem teszi. Sem a default lépésszámláló, sem pedig ez a mifit-es rendszer. Viszont emlékszem, hogy amikor felraktam a romot (pár hónapja), akkor rendesen működött.
Nem találkoztatok esetleg ezzel a hibával, mi történhetett azóta? -
Archttila
veterán
Búcsúzom a topiktól srácok! Köszönöm szépen mindenkinek a rengeteg segítséget!
(különösen neked crok)remélem a következő telód egy Note 7 lesz.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Hamarosan frissülni fog lassan az Aosp Extended (AEX) Pie - hozzáférhető a 6.6 forrása.
Általános Changelog:
https://blog.aospextended.com/AospExtended-v6.6-Changelog/Remélhetőleg napokon belül lesz Mido build is (talán már forog is).
Egyébként azt írják megpróbálják valahogy egységesíteni és függetleníteni a kiadásokat (most sokan voltak a core team-ből személyes okokból távol és ez erősen megnehezíti a dolgokat de dolgoznak rajta).
-
crok
Topikgazda
Kint is van az uj build : D
-
crok
Topikgazda
válasz holozis_HUN #32839 üzenetére
Inkabb rakd fel ; )
-
fudi2002
veterán
válasz holozis_HUN #32842 üzenetére
Tuti hogy akku? Kb 2-3 alkalommal már raparáztam ilyenre, és az összesnél szoftveres volt a gond. A teló és a gyári akkuja szeptemberben lesz 2 éves. Tudom gagyi, de vannak az USB-s mérők, mérj majd egy teljes töltést mennyi megy bele.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
crok
Topikgazda
válasz holozis_HUN #32844 üzenetére
..de mindig ugyanazok a programok : D
-
djtörök
senior tag
Nekem kb. 2 nap és 7h sot, ha 4g-vel nyomom, wifi-n ugyanez akár 10+h sot, úgy hogy nem mókoltam semmit, egyedül a zram van offolva.
Most tesztelem az aex 6.6-ot. Lett egy olyan opció benne, hogy kikapcsolt kijelzőnél visszavált 2g-re, ami kicsit javíthat az üzemidőn. -
fudi2002
veterán
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest