- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz Lackooo84 #32984 üzenetére
Szia.
Felrakom a TWRT akkor gyári (V10.2.3.0.) rendszerre is feltudom rakni? A telefon nyitott bootloaderes.Közben csak beírtam az APN beállításokat (NÉV=ims APN=ims APN type= ims (többi üres) mentés.)Megjelent a Volte ikon.Ezek szerint gyári rendszeren elég az APN beírás.
KÖSZÖNÖM!!!!!
[ Szerkesztve ]
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
válasz kanyi51 #33054 üzenetére
A Beállításokban már volt,mert bekapcsoltattam és beírtam a *#*#VOLTE#*#* kódot,volt újra indítás is.Most csak beírtam az APN beállítást és megjelent a Volte ikon az állapot soron. Telekom SIM.
[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
válasz Mano66 #33056 üzenetére
Francba...... Sajna nekem van Telenor, és Vodafon, na meg a Digi, de egyikkel sem sikerült kicsikarni semmiféle VoLTE kijelzést az állapotsoromra. Elvileg a Voda üfsz szerint be van kapcsolva a kártyán, a Telenort nem tudom. A Digi rendesen megy 4G.vel és vége, hívásoknál lekapcsol H -ra, és ezt teszi a Vodás is. És az Uj APN=IMS dolgot ezerszer beirogattam ,mentettem, és nics nem menti el. A preferált hálozatnál mi van megadva?
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsi1953
tag
Telenoros SIM-mel eddig nem sikerült a VoLTE feliratot, módot előcsalogatnom. A zip-es telepítést használtam. Jó lenne leírni, hogy hogyan is kellene.
Pl: zip telepítése recoveryben
-beállítások: SIM kártyál és mobilhálózatok
-VoLTE bekapcsolása
-Telenor HU
-Hozzáférési pontok nevei
-Új APN
-innen hogyan tovább? Mert a fentebb leírtakat végig próbálva sem lett működőképes! Természetesen nálam.Ui: közben kanyi51 is jelezte, amit én is leírtam.
Jöhetne a segítség![ Szerkesztve ]
-
Mano66
senior tag
válasz Tidzsi1953 #33061 üzenetére
Szolgáltatóval bekapcsoltattad a Volte-t?
-
Tidzsi1953
tag
válasz Mano66 #33062 üzenetére
No ez teljesen új információ nekem! Eddig abban a tudatban voltam, hogy ha a telefon és a szolgáltató is tudja, akkor leginkább egy ilyen okosító és beállítás kell csak. Akkor mit kellene tennem? (Bár még a beállításokban sem vagyok biztos, mert többfélét olvastam itt a fórumon)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #33046 üzenetére
Jól van akkor nem csak én nem tudtam mi az a csomagtartó meg felépülés...
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #33063 üzenetére
Telenornál necces bekapcsoltatni, mert nagyon nehezen veszik le a tiltást, akinek nem hivatalosan támogatott készüléke van, ami jelenleg kimerül az S8-9 szériákban...
[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
válasz Tidzsi1953 #33066 üzenetére
Igen , próbálkozhatsz vele, vagy-vagy. Nekem egyenlö a nullával a Voda. Telenort nem próbáltam mivel ott nincsen netem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Tidzsi1953 #33066 üzenetére
Persze, a Telenor magától nem kapcsolja be senkinek, csak akinek S8 vagy S9 van, de még azoknak is van, hogy kérni kell.
-
kanyi51
senior tag
válasz Tidzsi1953 #33070 üzenetére
Felhívtam ügyintézőt, azt mondta hogy be van kapcsolva és annak mennie kell, ha nem megy a telefonon kell beállítani. Megköszöntem letettem. KB: 10 perc eltelte után jott az SMS, de csak 72 óra múlva lesz bekapcsolva illetve azon belül, azt írták. ennyi, még nem megy.
-
dethroner
veterán
válasz kanyi51 #33074 üzenetére
Én egy telekomos kártyán kapcsoltattam be tegnap, előtte megcsináltam a zip telepítést, amit Lackooo84 linkelt, és egy újraindítás és pár perc várakozás után megjelent a VOLTE felirat.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz kanyi51 #33067 üzenetére
A Telenornál nincs neted, de a "SIM kártyák és mobilhálózatok" alatt legalul az Alapértelmezési beállításnál váltsd át hogy a telenor legyen az internetSimed. Szerintem ezután ha amúgy már az ÜFSz aktivalta kérésedre a VoLTE-t, akkor lesz már fent jelezve a VoLTE.
Ja és telenor sim apn-jeinél is fölveszel ims apn-t.
[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
Nagyon bonyolult. A SIM2 a Telenor,és az az internet kijelölés is. Úgy van ahogy írtad, és van már VoLTE kiírás ia, és működik is, bár az IMS APN többször végig csinálva de nem menti el, vagyis nem marad meg, nem látom. Mindegy most működik rendesen a Telenor végre. Csak az 1 es SIM a Vodafon nem akarja az igazat, pedig állítólag be van kapcsolva az is. Egyelőre mindegy, így marad. De azért köszi a segítést.
-
aRm1n
aktív tag
Van, aki most az új crDroidot használja? Nálam eléggé merül, ugyanolyan használat mellett eddig megvolt 6-7 óra SOT, most inkább 4 körül alakul.... Lehet, clean reinstall lesz belőle...
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
kmarci25
veterán
Nálam eddig is 4-5 óra körül volt a SOT. 2 simmel, eléggé aktív használattal, szinte folyamatos BT karperec miatt, napi 1-1,5 óra aktív gps (waze). Nem vettem észre, hogy jobban merülne, mint korábban.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
crok
Topikgazda
Magisk Manager update - v7.3.1
Changelog:
v7.3.0/1/2
- HUGE code base modernization, thanks @diareuse!
- More sweet changes coming in the future!
- Reboot device using proper API (no more abrupt reboot)
- New floating button in Magisk logs to go to bottom -
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
RR pieon vagyok és olvasgatom hogy a volte téma elég aktuális lett a telefonnál, felhívtam a vodát hogy aktiválják, segítőkészen aktiválták is, majd egy fél óra múlva újra kell indítanom a telefont, ezen kívül van teendő vagy az a zip-es megoldás erre is vonatkozik? A tárcsázós volte dolgot néztem, de arra nem dob ki semmit jelen esetben. Lehet ott van valamelyik hozzászólásban a válasz ami nekem kell csak nehéz kiszűrni melyik szól az én esetemre -
kmarci25
veterán
válasz ktomcat #33089 üzenetére
Én is bekapcsoltattam, és kb. ugyanez a kérdés. crDroid. Konkrétan a bin-es fastboot-os, vagy a TWRP zip-es megoldást alkalmazzam? Vagy kell-e az egyáltalán, ha megjelent az állapotsorba a VoLTE felirat?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kanyi51
senior tag
válasz kmarci25 #33090 üzenetére
Elvileg ha az állapotsoron van VoLTE kijelzés akkor működnie kéne. Én úgy próbáltam ki Telenorral Hogy kiírta az ikont, és hívtam egy számot ha ott marad az LTE kiírás, és aVoLTE kiírás akkor működik, ellenben nekem a Vodafon ,amin szintén be van kapcsolva elvileg, hívásnál levált a LTE kiirtásról H -ra, befejezés után újra LTE lesz, viszont VoLTE kiírás sincsen. Jaa és én a zipet telepítettem TWRP-böl Xiaomi eu 10.2.2 .
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
Annyira téma a VoLTE. Hadd kérdezzem, ez tényleg ennyivel jobb? Mert én 2g-n hívok a mai napig és teljesen meg vagyok elégedve a hívás minőségével. Miben tud ez többet? (azon túl hogy még egy ami zabálja az akkut a 2ghez képest)
Szerk: választ kaptam, nemszóltam.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz fudi2002 #33093 üzenetére
Én Digi-s simmel azért is szeretnék volte-t (sőt mitöbb ha más is bizakodik inkább vowifi-t) mert amerre én járok a kék foltok határán is (RoyBatty:Tannhauser-Gate ) a diginek kicsi még a térereje, ÉS ahol mobilnet sávszél már túl kicsi mobileVoIP-ozni De LTE fedettség még mutatkozik NA ott megvan még eme területeken a dedikált volte-sávszélesség talán.
Ja, ezt elsősorban digitesztelőkent gondoltam elmondani...
[ Szerkesztve ]
-
Oldbiggy
tag
Szép napot. Erősen gondolkodok egy Note 7 -en a note 4 /nyitott Bl/mellé. A mi fiókhoz hozzárendelhetem a Note7-et is, és kérhetem a Bl nyitást is?
Kösz.
Üdv.Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
dethroner
veterán
válasz kanyi51 #33083 üzenetére
Ma sikerült egy nagyon kedves hangú nőt elcsípnem a 1272-n és ő csak annyit kérdezett milyen telóm van. Hát persze hogy S8 Mondta hogy bekapcsolja és majd kapok róla sms-t. Sms még sehol, telefont újraindítottam azért, hátha, de még semmi jele a VoLTE-nak. Telekom kártyához már megcsináltam korábban a zip telepítést és felvettem az új APN-t, amitől lett is VOLTE. Az volna a kérdésem, hogy a voda kártyához is fel kell venni ugyanúgy az új APN-t?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Zsolnay A.
újonc
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egy ideje a nem fogadott hívásoknál nem világít az értesítési led. Minden más esetben (email, SMS,VIBER stb.) működik. Nem állítottam el semmit. Párom ugyanilyen telefonjánál ugyanez a helyzet. True Phone-t használunk alapvetően.
MIUI10.2.3.0
Nagyon zavaró, hogy nem értesít a LED.
Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest