Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
NJanika
aktív tag
válasz AuraSync #64649 üzenetére
Nincs bajom a lowbudget jatekokkal viszont rossz viszonyítási alap egy optimalizálatlan játék.
Persze jobb. Mennyivel ? 3-5 FPS.
Nem vagyok fanatikus hiszen akkor nem lenne itthon Nintendo és nem adtam volna esélyt a PS-nek sem .
Mindössze nevetséges, hogy a gpassu-t össze tudtad kapcsolni a gépek teljesítményével.De szítod. Egyértelműen lejön az írásaidból. Ezért is reagáltam.
[link] "integető smile"
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
mcwolf79
veterán
válasz AuraSync #64646 üzenetére
Basszus tudom demokrácia van meg minden , meg a fórumra az ír aki akar , de a kínlódásod már kínos .
Subautica-hoz : basszus vajon miért lehet pár fps-sel több a PS5-ön ? Talán mert a SX narív 4K-ban futtatja a játékot ? Kb. az első képsoroknál látszik hogy PS5-nél kevesebb az objektum. Ahol box-on és PC-n van korall , ott PS5-ön nincs . Valszeg nem csak itt spóroltak az objektumokkal, de itt eléggé szemet szúr facetoface.
Én is most tolom , és igen , érzékelem én is hogy néha esik a framerate perf módban , cserébe a játék gyönyörű .
Bár nekem az alapjáték jobban tetszett, jobban vissza adta a magányos hajó törött érzést .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
addikt
válasz hombre[EU] #64656 üzenetére
ahhaaa akkor ez a gond. Magamtól nem, de kb. 3-4 alkalommal (egymás után) a meccs indításakor lazán bezárta magát a progi. Jóval később még megpróbáltam, simán beengedett.
(#64655) .LnB
Többnyire a Grappling Hook lehetőségeit tesztelem, elég komoly dolgokat lehet összehozni, főleg CTF-nél lesz előnye üldözésnél (is). -
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #64650 üzenetére
Én màr csak szimplàn tovàbbgörgetek, mert nem vagyok kiváncsi a vergődésre. Ha valami sz@r vagy nem tetszik, akkor el kell adni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
dunc
nagyúr
Jelenleg S gépem, van kizárólag a tárhellyel való szívás miatt váltok X re, ezért előrendelve!
-
parandroid
félisten
Egy külső hdd olcsóbb lett volna.
Amúgy azt tudod, ugye, hogy egy-egy series x-re felpatchelt játék kb 1,5x akkora, mint ugyanannak a játéknek a series s-es verziója? Szóval ha eddig 3 vadasúj series s/x játék fért el a gépen, most kb 4 fog, meg marad némi hely apróságoknak…
Ne érts félre, nem akarok ünneprontó lenni, gratula az új géphez!
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
thedivision2
aktív tag
válasz Wesder #64659 üzenetére
A legnagyobb baj itt, hogy 100-200 ezer forintért olyan teljesítményt és látványvilágot akar az ember mint egy 700 ezres PC-vel. Magamon is észre vettem, hogy nagyok voltak az elvárásaim gép után a kis SS-nél, de aztán épp ésszel felfogtam, hogy értelem szerűen ez nem az a kategória és a konzol sose lesz az a kategória. Most meg örülök, hogy ennyi pénzért még ilyen minőséget kapok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz thedivision2 #64663 üzenetére
Azt simán meg is kapja. Mai árakon 700 ezerért nem tudsz erősebb, nagyobb teljesítmányű pc konfigot össze rakni mint amire egy XSX képes. Minimum milliónál idul az a szint.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz parandroid #64662 üzenetére
Minek? Az csak nem jó x/s verziós játékokra, és másolgatni nincs kedvem. Pont az a pici hiányzik! De amúgy az S best!
-
-
JamesHun
addikt
Hong Kongi nyaralás játszik még VPN és régi xbox app használat nélkül, simán gift cardok használatával?
SeriesX: JamesSHun
-
dunc
nagyúr
Srácok 4K lett a kezdőképernyő? Insiderbe vagyok, és valahogy más lett, szebb, élesebb.
-
Bad Pritt
félisten
Halo Previewnak mennie kéne? Email jött, viszont most megakad a multis menüben, pörög a UNSC logo és nem lép tovább.
Lehet nem olvastam el valamit.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Vettem storeban ajándékba Fortnite pakkot [link] de nem ment el a célszemélynek ellenben a kártyáról levonta a pénzt.
Ilyenkor wtf? Gondolom MS telefonos ügyfélszolgálat, majd hétfőn. -
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #64677 üzenetére
Ha nem ment el a célszemélynek () akkor az order historyból kimàsolod a kulcsot és odadadod neki.
Szerk.
Hol kereste? A jàtékban, vagy a Live üzenetek között?Szerk.2
Még emailt is kap arról hogy ajàndékot vettél neki, ami szintén tartalmazza a kulcsot, amit bevàlthat.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #64650 üzenetére
Nem beszélve a helyesírasról. ❤️
Eskü, ha egyszer lelép, szétverek az asztal sarkán egy 120 éves dom perignon-t.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz szimszonos #64681 üzenetére
Pont ott tartunk. Akkor látod, ha kiválasztod mind a két tételt. Illetve a fenti linken is írja, ami a hozzászólásomban van.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért régi Halo játékosként az ilyen jelenettől még mindig libabőrös lesz az ember. (Forerunner torony rész) [link] (Nem saját videó)
Live-Die-Respawn
-
bandi0000
nagyúr
Másnak megy a halo multi? Multiba lépve csak az a töltő animàció megy, és semmi nem történik
Jah eszembe jutott, hogy fix időtartamok vannak :D
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
dj79
senior tag
[link] de, úgy tűnik, itthon is 110 fifával…
-
parandroid
félisten
De, nagyjából ott tartunk: [link] …
Maga a játék itt is 70 eur, a series s meg most éppen 285. A kettő együtt meg 300. Jó, az kicsit több, mint 100k, de azért a 250 gbp is.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Steve1207
veterán
válasz parandroid #64695 üzenetére
De ez miért ilyen csoda amúgy? FIFA (akár összerakott csomag) mindig volt megjelenés után nem sokkal kb konzol vagy még kedvezményesebb áron. Még a piacot se kell ehhez követni, jönnek a megjelenések, lassan a bundle csomagok is és az ünnepi szezon is a nyakunkon.
(Szerk.: mmint nem neked címezve kimondottan, csak meglepő, hogy az ilyesmit sokan hihetetlennek vélik)[ Szerkesztve ]
.
-
parandroid
félisten
válasz Steve1207 #64697 üzenetére
Gyakorlatilag ez az első ‘bundle’, majdnem egy évvel a megjelenés után. Eddig max második kontrollerrel, vagy 3 hó gpu-val adták, de olyankor az ár is annyival magasabb volt. Ez az első olyan játékos. csomag, ahol tényleg felár nélkül kapsz valamit a gép mellé.
Mellékszál, hogy XSX esetében nemhogy hasonló nincs, hanem (Ny-EUban) hirdetésekben sincs sehol, elvileg rendelhető státuszban sem kapható, ha olyan a hely, akkor várólistákra lehet jelentkezni, vagy lehet scalpereknél vadászni rá 100-200 eur felárral. Ismét csak közel egy évvel a megjelenés után.
Bundle-t meg ugye azért szoktak kitalálni, hogy kicsit megdobják az eladásokat. Úgy tűnik, az XSS most jutott el oda, hogy kicsit többet tudnak már gyártani, mint amennyit kb azonnal eladnak.p
-
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #64696 üzenetére
az be lett védve rendesen
nekem már az aimom megkopott, de a vérem még hajt [link]Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest