Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Remiel

    őstag

    válasz vg #29679 üzenetére

    De ez sajnos a kapitalizmus. Ezen kívül én senkit nem vertem át, ezért nem is kell szégyellnem magam, hol olvastál ilyet? A szövegértelmezés szükséges követelmény, ha az ember véleményt alkot a másikról, főleg ha sértegeti, mint te engem. Én nem személyeskedtem, de igazából a véleményed sem érdekel ezek után, egyszerűen tényeket írtam le és a véleményem, de akkor elmondom neked leegyszerűsítve:

    Én nem vásároltam fel semmit (sőt én írtam ide be reggel, hogy van az árkádban készleten, gondolom, hogy átverjem a játékostársaimat) és nem is hirdetek semmit, de ha van olyan hülye aki az általam mondott összeggel megkeresne bizony odaadnám neki, mert ha ennyire nem bírja ki hát fizesse meg. Ha neked ez átverés hát az a te bajod. Én nem azért vettem, hogy eladjam és nem is rejtőznék friss reg mögé ha mégis megtenném, mint oly sokat az aprón, nehogy megszólják, mert jaj kihasznál egy lehetőséget.

    Az pedig, hogy nekem mennyi pénzem van, vagy hogyan oldom meg az életem végképp nem a te dolgod és még csak közöd sincs hozzá, ha jól emlékszem nem őriztünk együtt libát, bár a stílusod alapján ez a munka inkább neked lenne alkalmas.

    [ Szerkesztve ]

    "Never stop dreaming" - Freddy Krueger

Új hozzászólás Aktív témák