Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz csuvicsuva #59851 üzenetére
Ezt most nem értem.
Szerk.:
Jah hogy ők nem kapcsolják fel a világítást? Szerintem ez eléggé egységes. Színtől független.De sötétben vagy esőben én is sokszor látok világítás nélküli fekete vagy szürke autót. Szerintem direkt csinálják.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #59878 üzenetére
Hát ez szomorú, pedig azt hittem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #59964 üzenetére
Elolvastam Michelle előéletét, de igazából Milák esetében is ennyi elég volt ahhoz, hogy olyan büszkeséggel vegyes izgatottságot érezzek ami lehet el is vinne ha élőben nézném.
Nem tudom hány éves Milák, de amit művelt a felkészüléssel és hozzá az eredménnyel az nálam klasszissá emelte, oké, ott van az is, hogy nekem mocskosul bejön a személyisége, Kimit is különösen ezért komáltam.
Nem tudtam mikor volt a férfi kosár döntője, de ez a videó is megdobta a pulzusomat, kicsit sajnálom is, hogy nem néztem, Stephen Curry egy állat.
Franciáknak sem lehetett egyszerű két döntőt elbukni hazai közönség előtt, főleg ha 1 pontos eltérésről van csak szó, talán nem nagy vigasz, de az amerikaiaktól kikapni és másodiknak lenni is komoly eredmény.
(Nem pörgettem vissza, de Scottie Pippen volt ott a pálya szélén? Mondom ne qrjatok már fel, egy ikon és egyszer csak ott van, mutatja a kamera, vagy szimplán összekevertem mással.)
Szerk:
Bakker, tényleg ő volt.
[link][ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz csuvicsuva #59979 üzenetére
Már az is kellemes meglepetés, hogy a Valve nem kaszálta el ezt a kezdeményezést. Sőt még kapható is Steam-en.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz csuvicsuva #59981 üzenetére
Mondjuk most jut eszembe, hogy van a Portal: Revolution is. Bár az nem remake, hanem egy különálló fan made Portal játék. De a Valve azt is simán engedte. Szóval elvileg ők jó fejek ilyen témában, nem egy Nintendo.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #60001 üzenetére
A #60001 is szép eredmény, igaz nem annyira, mint a #60000, de legalább megpróbáltad. A #600000 hozzászólás a tied lehet majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
-
addikt
válasz csuvicsuva #60222 üzenetére
Mondjuk a régi Star Wars, Darth Vader magyar szinkron elég borzalmas volt. Nem a hang, mert az nagyon hasonló volt az eredetihez. Hanem a stílus amiben beszélt. Sokkal gépiesebb volt. Néha olyan érzésem volt, mintha hangalámondásos filmet néznék...
Szóval az eredeti, angol verzió ezért is jobb volt. Szerintem.
Szerk.:
De amúgy a Star Wars -nál az első 6 részre biztosan igaz, hogy az eredeti nyelv, de még a magyar felirat is szerintem sokkal jobb, mint a magyar szinkron.Más szóhasználat, érzelmi kifejezés (hangban) van és egy csomó beszélgetés teljesen más hangulatú, mint az eredeti nyelven. Nem is értem azoknál a filmeknél mit gondolt a szinkron.
Az utóbbi 3 résznél nem vágom, mert az annyira nem érdekelt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #60383 üzenetére
Na, és a fekete majonéz?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #60386 üzenetére
Én biztos nem fogom megkóstolni. Gondolom valami borzalmas íze lehet.
-
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #60390 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
válasz csuvicsuva #60489 üzenetére
Holnaptól "csókolom" - ot köszönök neked. Christine, Cujo, Sebhelyesarcú az én évem.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #60497 üzenetére
Gyakorlatilag ez az én bajom is!
Szerk: előnye, hogy 6 évesen nézhettem az Alient - ha adták volna...
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #60562 üzenetére
A telefonbetyáros részek a kedvemceim.
-
válasz csuvicsuva #60591 üzenetére
Tök jó.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #60591 üzenetére
Te is csak osztod az észt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest