- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz l.skywalker #42500 üzenetére
nem mondod?
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
homerhamm
addikt
Már 18 éve.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez amúgy mocskos ritka, talán 2db-ról tudnak, hogy még létezik. Anno promóciós cucc volt.
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
frankdelgado
őstag
Nem értem ezt a halós óvszert...Master C. genetikailag felturbózott szuperkatona kb 4 éves kora óta mást sem lát csak kiképzést, meg harcot, sztem ivartalanítva is van, hogy ne buzerálja az agyát a gyerekvetőmag. Nincs info arra, h bármikor is lehetősége lett volna kufircra..hacsaknem Cortanaval virtuálisan...szóval kb. annyi értelme van, mint a Robinson Crusoe márkanévvel piacra dobni egy ilyet...
-
nagyúr
válasz frankdelgado #42507 üzenetére
Coming soon...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Carlos Padre
veterán
-
l.skywalker
félisten
Há' meg képzeld el mekkora lehet a műszere, hogy ő is mekkora lett a szuperkatona projekttől. Nem is érintkezhetne átlagos emberrel, csak hasonló szuperkatonanővel...
Eh, nem csoda, hogy Cortana ellopta az eszét. Már hangparancsra is megy vele
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #42511 üzenetére
Ezt mondjuk jó lenne tisztázni, h kinek mekkora a cerka, lehet, h a Kratos vs Chief szavazás is máshogy alakulna.
Én azt mondom Chief és Kratos nem egy mezőnyben játszanak és bár kétségkívűl kemény Kratos, de nálam Marcus Fenix az igazi tesztoszteronbomba. Mindezek ellenére én platformfüggeltenül Ríviai Geraltra savaznék, hiszen keményen írtja a rémeket és a csajok sem maradnak hoppon. Kratos meg -gyászév ide vagy oda - azért parlagon hagyta a vörös istennőt.
-
l.skywalker
félisten
válasz frankdelgado #42512 üzenetére
Szerintem Henry of Skalitz a legnagyobb ász
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz frankdelgado #42512 üzenetére
Mindegy, Kratos letépi MC pöcsit és azzal veri agyon.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Carlos Padre #42514 üzenetére
Kratos még Super Marioval sem bír el, mint látható....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Robinson Couro?
-
balazs025
senior tag
válasz Carlos Padre #42514 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #42513 üzenetére
Téves...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
-
homerhamm
addikt
De hogy lehet valaki ennyire igénytelen?
Ő nem ugyanaz?[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Guitar14
senior tag
válasz homerhamm #42523 üzenetére
Ilyen topik is van?
Mentettem.
Sokszor fésülöm a webpiacokat és megannyiszor fogom a fejem, hogy "MIVAN??"
De ilyenektől lehet fillérekért venni a jó dolgokat, pl. az a PS2 takarítás után valószínüleg olyan lesz mint egy új és ennyi pénzért simán megéri, de azért a kontrolle.. khm.. *kotlorelért ha ő fizetne annyit amennyiért hirdeti akkor talán megfognám és talán kidobnám a kukába.PS3-mam ilyen "Szia Uram" féle palitól vettem 12 ezer forintért mert hogy nem indul (merevlemez sérült volt csak) egy USB-s PC-s kontrollerrel ami még véletlenül sem hozzávaló és az illető alig tudta elmondani nekem, hogy mi a baja mert írni nem tudott. Nem volt messze elmentem, megvettem otthon fél óra alatt működő gépet csináltam belőle aztán ennyi. Tehét néha megérnek ilyenek egy misét.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #42528 üzenetére
Azért keménység ide v oda, Kratos egy szociopata sittes szemétláda. Lepaktál az istenekkel, azt olyan hülye, hogy csodálkozik, h átverik a palánkon. A családját lemészárolja, azért pedig az isteneket hibáztatja és azoknak is nekimegy. Megszökik mindenhonnan, nem ismer sem istent, sem embert. A második felesége sem bírja sokáig mellette, és a gyerekétől is szabadulna. Ellenben MC az emberiség védelmezője, szinte makulátlan, egyszer bélyegezték arulónak, de asse úgy volt. Egy hős. Persze egértem a szavazási arányt, sokan tekintik példaképnek a viszkis rablót is....
-
Carlos Padre
veterán
válasz frankdelgado #42529 üzenetére
Az ilyen hosok menekulnek aztan ereszcsatornan, vagy molesztalnak gyerekeket titokban. A latszat gyakran csal. Dose akard megismerni a hosodet
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
mike1334
veterán
Elmarad a mostani free play days?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bogyi007
veterán
Srácok a GamerDvr oldalán van egy játék amire egy olyan videóval lehet jelentkezni, ami valamilyen váratlan, meghökkentő , furcsa vagy ritka játékjelenetet ábrázol.
Én is neveztem ezzel a Battlefield 4 videómmal. Ha nem nagy kérés, egy Likeot dobjatok a videómra.
Köszi!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mike1334
veterán
válasz frankdelgado #42535 üzenetére
Nem az ára a gond, hanem az elv nem akarok olyan játékot venni, amivel nem fogok igazán játszani, csak azért mert olcsó...ezért lett volna jó kipróbálni.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz frankdelgado #42535 üzenetére
Primalt ajánlom még. Nagyon jól sikerült játék. Nem is nagyon tudok másik fps játékot, ami hasonló korban játszódik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
akva
tag
Sziasztok,
vettem mtcgame-en brazil gift kódot kb. egy órája, de semmit nem kaptam a megadott email címre. Van itt valami átfutási idő? Mik a tapasztalatok?
Elkapkodtam, bejelentkezés után ott volt a kód.
[ Szerkesztve ]
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
addikt
Meghalt a Telenor net. Több helyen a hívás/SMS sem megy. Valami nagyon megmakkant náluk.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Beniii06 #42540 üzenetére
"A Telenor kérdéseinkre azt válaszolta, hogy tervezett karbantartási munkálatok során hiba lépett fel a hálózatukban, de azonnal elkezdték kijavítani."
Közben vártam egy mail -t, de nem nézegettem a telefont. Gondoltam úgyis jelez...hát nem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
...ha már Telenor, akkor itt egy Telekom is. Bár más jellegű.
"Szeptember 4. 22 órától várhatóan szeptember 5. estig – ütemezett rendszerkarbantartása miatt – nem lesz elérhető a Telekom telefonos ügyfélszolgálata, nem működik majd a Telekom alkalmazás, a telekom.hu weboldalon a webshop, a lakossági és üzleti online önkiszolgáló felületek és az online chat sem lesz használható, valamint a Telekom saját és partnerüzletei országszerte zárva tartanak."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest