Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Most làttam hogy 16-ban az Overwatch volt az év jàtéka. o.O
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #39352 üzenetére
TGA-n.
Tavaly Sekiro, 18-ban GoW, 17-ben Zelda TBOTW.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Schizoka
aktív tag
Hello!
Beüzemelném az xsx et és van egy xos is amin 2 profil van és az xos megmarad a fiamnak,azon én már nem játszok.
a lényeg hogy először az xos en az én profilomat állítsam be homenak?Az xsx en is tud majd játszani a saját profiljával ha fiam ha belép?
A lényeg hogy a fiam megkapja az xost elviszi,és ha jön hozzám akkor játszik az xsx el.
remélem érthetően fogalmaztam így vasárnap reggel. -
mike1334
veterán
válasz Micsurin #39116 üzenetére
Egy ilyen tok lett végül.
Pár nap használat után nagyon pöpec. Masszív hatást kelt (az is), de nem lesz tőle bumfordi a telefon. Szubjektív, de baromi jól néz ki. A pereme magasabb, hátul a kameránál is, így védi elől-hátul.Ja és van youtubeon drop tesztje (asszem Google Pixel 4 XL telóval), többször leejtették, ~180 cm-ről is, semmi baja nem volt a telónak, pedig érkezett sarokra, pofára is.
Szóval nagyon jó cucc...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Def26
félisten
Olttatjátok magatokat majd a vakcinával? covid
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
mike1334
veterán
Egy jó ideig nem kérdés, mert nem fog jutni (egészségügyi dolgozók, idősek, betege fogják kapni az elején), aztán mire jut, látszik majd, hogy van-e vele bibi...ennek tükrében könnyebb lesz dönteni (vagy csináltatok egy tesztet, ami kimutatja, hogy elkaptam-e már, és ha igen, akkor biztosan nem oltatom be magam).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
Biztosan.
mike Ruggedet nem szeretem nem tetszik, de Spigennel nem igen lehet mellélőni. Kimondottan jó minőséget gyártanak.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Én biztos nem. Még ezt a nyamvadt vírust sem tudom elkapni, pedig amennyire csak lehet, nem vigyázok magamra. Pedig jó lenne a 10 nap karantén. Egy csomó ismerősöm hokizik home officeban, én meg 4kor kelek melózni. Rohadtul nem fair...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
Jaaaa, hogy laposföld hívő szemszögből kérdezed
Nyilván nem lesz benne chip (volt is róla meme, hogy nem pazarolnának chip-et mindenkire..), én az oltás alap mellékhatásaira gondoltam, mint ami az influenza elleni védőoltásnak is lehet. Édesapám évek óta oltatja magát, többnyire nincs gond, de 3 éve 2 hétig volt szarul, ha elkapja is könnyebben megúszta volna......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
Chip is jöhet, most is tudják ha a budin ülök mivel youtubeozok nem lenne nagy különbség ellenben nem kéne magamnál kártyákat cipelnem mikor elmegyek motoroznin nem lenne itthon felejtett forgalmi etc...
mike A neo hybrid néz még ki marha jól!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
válasz Schizoka #39370 üzenetére
Ha a one s lesz a gyereké, akkor az legyen home konzol. Utána a one x-en mindig jelentkezz be a saját profiloddal. Akkor más is eléri rajta a tartalmakat. Nálam úgy van beállítva, hogy a kontroller alapból engem jelentkeztessen be, utána lehet profilt váltani.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Schizoka
aktív tag
válasz icemad #39371 üzenetére
köszönöm a választ!
Szerintem pont így van beállítva de még küzdök....
de gondolom az sx ha ki van kapcsolva akkor is tud játszani a játékaimmal az one on?
a one s en van beállítva az ő profilja homenak,így értelmeztem és csináltam.2 gold játék van most rajta az egyik elindul ha bejelentkezek az én profilommal is a másik akkor se.
ez az amit nem értek. -
csuvicsuva
addikt
Mindenkinek:
"Játsszuk el
Azt, hogy élünk,
És nem lehetne másképp,
Egyszerű a játék,
Vigyáznak ránk,
Mert hinni kell,
Hát játsszuk el."Jó ideje elengedtem Ákos munkásságát, de most hirtelen ez jutott eszembe.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Schizoka
aktív tag
válasz csuvicsuva #39374 üzenetére
köszi a válasz!
leírom mit csináltam hátha kiderül mit rontottam el.
one s volt az enyém 2 profillal az egyik a gyereké az enyémen a vásárlások.lett a series x, a one-on beállítottam hogy az ő profilja legyen az elsődleges ha bekapcsol a gép és az ő profilja legyen a home.a két gold játékból csak az egyik indul el az is csak akkor ha belépek ott az én profilommal.akkor ugye meg én nem tudok játszni a series x el csak ha ott kilépek.
a series x en még csak az én profilom van.ott nem állítottam be semmit.
még csak most tölti a játékokat. -
Elektrosokk
addikt
használja valaki az onecast progit ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
csuvicsuva
addikt
válasz Schizoka #39376 üzenetére
One S: gyerek profilja és a tiéd (erre állítsd be a home konzolt)
Series X: ugyanez a felállás, csak itt a gyerek profiljára állítsd be a home konzolt, így mindent el fog érni és neked nem kell belépve maradnod az S-en, akár törölheted is a profilt, ahogy a gyerekét is az X-ről.[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
mike1334
veterán
Szék téma:
Látatlanban (kipróbálás nélkül) nem mertem széket venni, így elballagtunk az IKEA-ba, és a Markus lesz a nyertes (nincs készleten, várni kell). Baromi kényelmes, cyberpunkra remélem megjön.
Ja és, aki bevállalósabb, a Madoc által ajánlott (ezúton is köszi) nitro 550 szék 50e az auchanban, annyiért gondolom jó vétel. [link]...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Schizoka
aktív tag
válasz csuvicsuva #39378 üzenetére
Köszi szépen!
Megcsináltam ahogy írtad.
A fejlemény:a forza motorsport 6 és a maid of sker elindul de a wrc 8 csak nem akar.Most letöröltem és letöltöm újra.... -
nkaresz1976
csendes tag
Még véletlenül sem. Ha egy vírus le tud dönteni a lábamról az meg is érdemli ha ledönt.
A mezei influenza ellen sem oltattam be magam.
Én a népgyógyítást részesítem előnyben, tonnan szám eszem a hagymát , fokhagymát és a citromot.
Nem mellesleg egy random rák előbb visz majd el mint ez a covid nátha[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz nkaresz1976 #39381 üzenetére
tonnan szám eszem a hagymát , fokhagymát
Magányos lehetsz...
-
mike1334
veterán
válasz philoxenia #39382 üzenetére
Nem is kapod el a covidot, ha nem mennek közel hozzád
-
mike1334
veterán
válasz philoxenia #39384 üzenetére
If it works, it's not stupid
-
Def26
félisten
válasz nkaresz1976 #39381 üzenetére
A 76 a születési éved?
-
csuvicsuva
addikt
Számomra lassan ez már kezd olyan lenni, mint az autókon a világítás nem használata. Minek? Én látok. Ja, csak téged nem látnak. A maszkot sem elsősorban magunk miatt hordjuk, hanem mások miatt.
Az én tesztem negatív lett, a tüneteim viszont nem múltak el, így beáldoztam a két előrehozott szóbeli érettségimet. Nem magam miatt, hanem mások miatt. De valószínűleg én vagyok a hülye."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
félisten
Senkit nem akarok se rábeszélni az oltásra, se okoskodni, de pár dologgal tisztában kell lenni:
- aki még nem kapta el örüljön. ennek a vírusnak a veszélye az, hogy ha elkapod és van egy általad még nem ismert alapbetegséged, akkor nagyon könnyen halálos is lehet. Az ok prózaian egyszerű: nincs ellene ismert gyógyszer még.
- az, hogy eddig nem estél ágynak/nem voltak tüneteid, nem azt jelenti, hogy nem kaptad el. Ahogy minden más vírusbetegség esetében is itt is érvényes az, hogy vannak akiknek jobban megtámadja a szervezetét, van akinek kevésbés és van akin tünet nélkül megy át. De! Mindenki fertőz aki elkapta, az is akinek csak az orra viszket kicsit tőle. Pont így terjed, hogy a tünetek is később jelentkeznek, így azokban a napokban amikor még csak enyhe rosszulétet érez az ember, már fertőz
- minnél több ember nem oltatja be magát, annál nagyobb marad az esélye annak, hogy a vírus folyamatosan jelen lesz a hétköznapokban. Ha valaki egyszer már elkapta, annak is az eddigi kimutatások alapján csak 2-3 hónapra alakul ki védettsége és mivel ez nem szezonális vírus, mint az influenza, így a fertőzés annál nagyobb mértékben marad közöttünk, minnél többen utasítják el az oltást
- mivel én, a közvetlen rokonságom és ismerettségi köröm jellemzően 99,99%-ban be fogja magát oltatni, így nem érzem magam veszélyeztetve azokkal szemben, akik nem oltják be magukat, de nem hallanám örömmel, hogy a kis számú halálos eset között később lesz olyan, akit a fórumról ismerekNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
válasz nkaresz1976 #39391 üzenetére
dehogy baj, a népi gyógymód miatt kérdeztem.
-
nkaresz1976
csendes tag
válasz l.skywalker #39390 üzenetére
"mivel én, a közvetlen rokonságom és ismerettségi köröm jellemzően 99,99%-ban be fogja magát oltatni, így nem érzem magam veszélyeztetve azokkal szemben, akik nem oltják be magukat, de nem hallanám örömmel, hogy a kis számú halálos eset között később lesz olyan, akit a fórumról ismerek"
Én pedig azt nem hallanám szívesen hogy tömegesen hullanak majd a beoltották a kevés teszt miatt...Fura mikor ennyire hirtelen van valamire "gyógyszer" mikor másokat évekig tesztelnek és még akkor sem engednek forgalomba hozni. Majd meglátjuk. Eddig rajtad kivül nem igen halottam hogy valaki beoltatná magát. Melohelyen is kint van a papír lehet jelentkezni kinek kell oltás. 2 hete üres a lap...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz nkaresz1976 #39393 üzenetére
én is kérem majd az oltást és a családom is. 40-50k emberen tesztelték a legtöbb vakcinát, persze lehet még így is gond de számomra megdöbbentő hogy ebben is (oltásellenesség) elsők között vagyunk euban. Ahogy olvasom, ha túl kevesen olttatják be magukat itthon, akkor lesznek komoly visszatérő hullámok. Talán valami 45% oltottság rémlik a sikerhez.
Mi a gyereknek is beadattunk mindent (rota, bárányhimlő, agyhártya gyulladás A B C, influenza, stb)
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
ez egyrészt pénz kérdés is, most azért semmi sem áll a pénz útjába. Amúgy Én is azt mondom hogy normálisan kell táplálkozni, és vitalizálni magad, akkor minden rendben, de szerintem ebben a helyzetben nem csak magadért vállalsz felelősséget...
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
nkaresz1976
csendes tag
Sima mezei influenzára évek óta van oltás.Akit érdekel vissza tudja nézni az éves halálozási arányokat még így is mekkorák amiket annak tudnak be. Ez az emberi élet.Döntések halmaza.Ki így ki úgy dönt.
Anyukám pl anno beadatta magának az influenza oltást na amit akkor szenvedett azt mondta oltást soha többet. Ez kb olyan mint a fogorvos téma. Sok ember nem mer menni mert sok a rémtörténet, pedig mondhatni ma már "űrtechnika" van azon a téren is.. De az ember csak a rosszat jegyzi meg.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz nkaresz1976 #39396 üzenetére
Mondjuk influenza oltásban előlt vírus "részegység" van (split vakcina). Attól biztos nem kapott el semmit. Van amiben élő gyengített vírus van, de azt itthon soha nem forgalmazták. Mellesleg sok influenza vírus törzs szaladgál a világban, nem egyszerű megjósolni melyik terjed idén jobban. Ezért is nehezebb ez ellen oltatni magad és alacsony a hatékonyság, mert simán lehet, hogy másik törzs ellen kapsz oltást.
Egyébként én most csak azért pörögtem rá, mert meghalt egy ismerősünk akinek kutya baja se volt és teljes mértékben maszk ellen volt. Kézfogás, ez egy kis víruska, stb. Meghalt. Siratják és megdöbbentek a rokonok, hogy akár élhetne is ha jobban oda figyel.[ Szerkesztve ]
-
nkaresz1976
csendes tag
Ez a baj "kutya baja sem volt" biztos volt , mivel full egészséges ember nem igen hal bele csak a szövödményekbe (az meg akkor lehet ha nem vagy egészséges)[attól hogy valaki egészségesnek tartja magát még lehet akár rákos is..tudom ilyen ismerösön is volt ]. Egy rokonunk most haldoklik, idős minden baja volt alapból és elkapta még ezt is.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Milyen területen dolgozol, mi a foglalkozásod?
Ahol én dolgozok ott is volt felmérés, és a munkatársak több mint 80%-a jelezte, hogy beoltatná magát. És a cégünknél több, mint 5ezer ember dolgozik.
Ami pedig a "mibe fognak többen belehalni"-t illeti. Jelenleg a vírus nyerésre áll az oltással szemben, így én inkább szavazok az oltásra.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Maxxy10
addikt
Én otthon Mo-n biztos nem kérnék az orosz vakcinából...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- eladásra kínálom ddr2 ramokat 1-2GB 667Mhz
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest