- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #38050 üzenetére
A nagy számok törvénye alapján biztos lesz egy-kettő.
-
F_Peter
őstag
válasz bulikavagyok #38049 üzenetére
2013-ban nem is volt Xbox Game studios.
-
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Wesder
félisten
Kipróbàltam a Google Play Pass-t, és ha olyan jàtékot töltesz le, amiben van IAP, akkor az összes IAP ingyenes.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
lsg
tag
Sziasztok!
Usa store-ból szeretnék vásárolni, de sehol nem találok gift cardot, ahol tudnék magyar címes paypallal venni.
Valaki tudna segíteni privátban, hogy hogyan tudok usa paypal fiókot létrehozni? Megpróbáltam, de egyből telefonszámot kér amire azonosító kódot küld ki.
Köszönöm előre is.. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
Valaki járt már úgy, hogy levetette a NAT-ot a Digivel majd pár hét múlva rejtélyes módon megint NAT-olt volt a cím?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Corpuscle
őstag
PC-n bármilyen BT adapterrel működik egy BT-s One kontroller?
-
Jovanny2
őstag
válasz Corpuscle #38078 üzenetére
Elvileg legalább 4.0 BT verzió kell hozzá. Gyakorlatilag én az elmúlt 3 évben bármihez tudtam csatlakoztatni (laptopok, telefonok, PC dungle-k), de lehet, hogy az mind 4.0 BT vagy jobb volt. :) Mondjuk, ha nem menne, veszel egyet 1000 Ft-ért. ;)
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
DaveHutt
őstag
válasz Carlos Padre #38077 üzenetére
Ajánlom a DigitalFoundry videóját. 4k 60 fpsben szép a játék, hozza egy Forza 4 szintjét. A 120 egy trágya, nem is értem minek erőltetik.
-
NoOne1976
őstag
válasz DaveHutt #38081 üzenetére
A 120 fps (szerintem) marad marketing szlogen. Lesznek játékok, amik valószínűleg tényleg jól fognak úgy futni, de a többségnél ez az opció nagy kompromisszumokkal fog járni. Dirt5 is tipikus példa erre. Persze biztos fognak "ügyesedni" a fejlesztők is, de a játékok is fejlődnek majd, így én max 4k 60-ra tippelek, de a 4k 30-on se lepődnék meg később. Az rtx úgy fogja megfogni az fps-eket, mint Gulácsi a guruló labdákat
-
Micsurin
nagyúr
válasz DaveHutt #38081 üzenetére
Mintha a playerek döntő többsége (azért bőven a casual a többség) nem 60Hz-es TV-n nyomná a nappaliban... de a dobozra írva jól mutat.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #38084 üzenetére
Azt már le se mertem írni, hogy igazából a 4k tévék számáról is néznék egy adatot, MS-nek tuti van...
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #38084 üzenetére
Milyen fullhd? 40 ezres HD Strong tv for the win.
"Got any other secret weapons?"
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz KD6-3.7 #38090 üzenetére
Meg mondom újra csak az ismerősöket nézve a konzolosok bőven a teljes casual réteg bőven nem fognak még csak 4K nem, hogy 120Hz tévét venni a kockulás miatt klasszikus hazamegy belép játszik pár órát, kilép.
GP-vel pont itt fog aratni szerintem az MS.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #38092 üzenetére
Teljesen jó.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
Élesedik a 2.4/5 ghz dual wifi router kérdés
2 router van itthon elfekvőben, egyik sem tudja az 5 ghz-t, ezért arra marad a UPC-s Ubee EVW3226...melyiket érdemes mellé bekötni 2.4 ghz-re? ~55nm-es panel.
Linksys E900 N300 Wi-Fi Router
vagy
ASUS RT-N12 Wireless N300 3-in-1 Router/AP/Range ExtenderKöszi mindenkinek előre is!
szerk.: ezen felül még van több színű és méretű UTP kábelem is, hála az alza kuponakciónak tavaly
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
válasz mike1334 #38095 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy ezt a két izét tekerd össze a szép színes kábelekkel, sétálj oda a legközelebbi ablakhoz, majd miután kinyitottad, egy qrva nagy lendülettel hajítsd ki a sötétbe.
Az egy dolog, hogy nincs gigabites portjuk, de na... szerintem dobd fel harvderapróra és vegyél egy normálist. Egyébkét nyugodtan ráengedheted akár mindkettőt is, szomszédok fognak örülni.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #38095 üzenetére
E900-at acces pointként rákötném az Ubee-re aztán felkészülnék rá, hogy lassan ideje venni egy egy rendes dualband routert.
Utána mehet bridgebe az Ubee és mindent az új jövevényre bíznék.
(AC66U és 66U B1-el is jó a tapasztalatom, de ha valahol még találsz V1-es AC58U-t az is egész korrekt árához mérten, esetleg Archer C7 kerettől függően) ezek voltak itthon, próbáltam elég stabilan tették a dolgukat. Még az 58U is pedig azért ott a hw elég húsi.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
mike1334
veterán
Mind a kettőt használtuk, nem volt egyikkel se gond, de a mostani (az ubee) nem tud egyszerre 2.4ghz-t és 5ghz-t. Kb annyit kell tudniuk, hogy menjen a youtube a telefonon 2.4 ghz-n, nem munkahelyi hálózatot akarok fejleszteni.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #38098 üzenetére
Jogos... ezekre pár iskola tuti vevő lenne amilyen profi eszközökkel dolgoznak általában. A cél az mindig csak az, hogy a tanáriban legyen net.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest