Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz bLaCkDoGoNe #38280 üzenetére

    Bocs az speciel Arial volt. :DDD Na ennyire érdekel a szöveg formázása azon túl, hogy emberileg néz ki összeszedetten átláthatóan.

    Osztályozzák a tárgyi tudást ha majd beletud kötni van miről beszélgessünk.

    Egyébként igen...veszem észre, szerintem két kezemen megszámolom neked 3 félév alatt hány tanárom volt akitől hiteles volt az anyag és nem azt éreztem, hogy ebből a hétvégén készült fel vagy ha megkérdezem összefüggésekről mert nem értem akkor fog tudni rá valóban válaszolni. A kedvencem a magának erre nem lesz szüksége, ne értse csak tanuéja meg ezt így csinálja válasz volt. :DDD

    sugarforce Nemáá azért nem egy rocket science. Nem azt mondtam összerakja egy gyerek 10 perc alatt de mikor szept 19.-től Dec 1x.-ig van rá időd és te október végén sehol sem vagy vele.... fontos ja olyan szempontból, hogy az utódod, munkatársad vagy sokkal később te is elővehesd mint mankót. Ami erre alkalmas az már teljesen jó. :U De a sorközökön, betűtípusokon, a táblázatok színén (nem tetszik... :DD mert ő más színkombinációt használna).

    Ez megint az mint, hogy a retek EK diagrammot erőltetik miközben az UML modell sokkal átláthatóbban ír le egy adatbázist. Sebaj oda is pingáltunk paintbe valamit miután az UML "túl egyszerű volt nekik és nem a tanult módszer". Kicsit ez az egész abszurd, vagy pl nem használhatsz LinQ-t mert még nem tanították... :U :W

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák