- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #37200 üzenetére
Valószínű a hűtőre streamelte mert úgy fotózta le, hogy nehogy lehessen látni min fut
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #37202 üzenetére
Series x hűtős mémek 3..2..1..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Carlos Padre
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #37204 üzenetére
Pontosítsá' mert TV-re nem jelent meg hivatalosan az xCloud.
Zokostévé? TV Box? TV Dongle? DLNA?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #37205 üzenetére
Mind1 csak szar legyen a kép és le lehessen fotózni.
-
csuvicsuva
addikt
Windows MS Store alkalmazás egy frissítéssel megjavult, ha valakit érdekel. Ha nem érdekel senkit, akkor is megjavult.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #37207 üzenetére
Ez kb.: Tisztelt utasaink a vasút technikai okok* miatt nem közlekedik tovább, szíves elnézésüket és megértésüket kérjük, köszönjük!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #37205 üzenetére
Semeddig nem tart feltenni Android tévére, de ezt már írtam régebben. A kábeles net rendkívül jót tesz neki.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Micsurin
nagyúr
Razer Kishi volt már?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #37209 üzenetére
Tudom, csak nem írtad, hogy azon használod. Azon nem próbáltam. De persze te vagy a hibás, mert az nem támogatott
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #37212 üzenetére
Dehogy is, én vagyok a hülye..
-
HunChris
senior tag
válasz Carlos Padre #37209 üzenetére
Kábeles net meg fejlesztői módba force GPU (Sony TV) és simán megy.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #37212 üzenetére
Hát az max annyiban merül ki, hogy nincs kinn az ikonja és néha szó nélkül kilép. Illetve a legújabb el sem indul. Viszont sokkal játszhatóbb mint telefonon és wifin.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
HunChris
senior tag
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #37216 üzenetére
Tudom, vicceltem. Én kipróbáltam 1x, de mivel mindig itthon vagyok így nem opció nagyon. Majd ha lesz korlátlan 5G-s mobilnetem és lesz touch control támogatás stratégiai játékokra, akkor jó lesz
-
törölt tag
válasz MasterMark #37221 üzenetére
10q sir
amugy nekem az ötlött az eszembe, hogy a 360 kontrolleren a d-pad kör alakú volt( még hack is volt rá körbe betolt vékony lap csíkkal fixálni) , és pontatlan volt. majd jött az innováció hogy kereszt alakú lesz, aztán látom megint kör. nyilván ez nem egyenlő azzal hogy megint szar lesz, csak akkor ez kifejezetten ki volt emelve mikor a ONE kontroller megjelent és most bele nyilalt az agyamba a felismerés
200iku laci
-
Carlos Padre
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #37221 üzenetére
A színére utal Robotfehér
-
mike1334
veterán
Na, ma se mondták még meg, hogy hogyér adják a péest?
Kellene egy honlapot létrehozni:isitchristmass....izé vanmáráraapéeskilójának.kom.......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #37219 üzenetére
Nem úgy általában. Tény, hogy a mostani telefonom is egy rakás szar, korábban, amikor még nem volt minden GPU tagnak elérhető, csak külön app-ban ment, akkor néha mentem vele pár percet és jó volt.
De kipróbáltam Chromecast-re tükrözve a telefont 5GHz-es WiFi-vel, na az nagyon nem akart menni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #37228 üzenetére
MHL kábel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #37230 üzenetére
E van pedig tuti jó lenne vele én épp várom a TypeC-HDMI-set aztán neki esek a próbának onnantól kezdve a Forza és a Halo bárhova jöhet velem.
-
törölt tag
-
Micsurin
nagyúr
Engem ezek a 90 fokkal eltekert xbox gombok még mindig végtelenül zavarnak...
-
csuvicsuva
addikt
Széjjeltossza a fülemet ez a khanadai-fhancia akchentus Ubisoft Forwardon.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #37237 üzenetére
Elnézést, amiért ők franciàk.
Pardon their French maybe?
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #37239 üzenetére
Indiait még akkor nem is hallottál.
-
törölt tag
binláden nap van
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #37239 üzenetére
Sokat hallod Pierre Woodmant beszélni?
-
addikt
válasz Carlos Padre #37243 üzenetére
XSX digi is jöhetne.
-
MasterMark
titán
Én egy optikai meghajtós, optikai kimenetes Series S-et szeretnék.
Switch Tax
-
Wesder
félisten
Lesz még egy 4. Xbox is, csak szólok.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz MasterMark #37245 üzenetére
Jóvannakor megoldjuk okosba, kiszerelem XSX-ből a meghajtót és megkapod...optikai kimenetet meg szerzel mástól.
Amúgy a tv optikai kimenet már foglalt nálad vagy monitoron nyomod?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #37245 üzenetére
Az optikai nekem is nagyon hiányzik és fájó pont... mivel fogom a házimozira kötni?
XBox --> TV ---> Házimozi meg nagyon gány lenne, eleve a TV-n nincs optikai kimenetem ergo maradna a nyomoronc 3,5-es és a stereoból kéne dolbyt csináljak...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest