- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #36049 üzenetére
És akkor csodálkoznak, hogy mindent ps5re fejlesztenek és majd onnan portolnak xboxokra és pécékre.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Madoc
veterán
válasz Carlos Padre #36051 üzenetére
Továbbra is érdekelne mit szedsz és honnan szerzed!?
Az elite kontrollereknek is volt saját kódnevük....
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
Volt is pletyka egy mobil controllerről. Majd meglàtjuk. Màr nincs sok idejük titkolózni.
Remélem 13.-àn tényleg mond àrat a Sony, ami alacsony lesz, és akkor talàn az MS is hozzààrazhat majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #36053 üzenetére
Az xcloudhoz logikus is lenne, így "kézi konzol"-t lehetne csinálni bármelyik 6" feletti telefonból(igen ha már ez is vita téma volt itt ) és az MS csak a kontrollert adná hozzá. Relatív kevés befektetett összeggel(HW user szinten, nem úgx mint a switch) tudnának nagyot kaszálni az előfizetésekkel. Gondolom majd kiadnak egy megfelelő tabletet is azért, amivel lehet majd reklámozni a szolgáltatást. Lehet a negyedik az is lesz a kódnevet illetően. Újabb elite kontrollernek nem látom értelmét, most lett kiadva és 100% biztos, hogy SX-el is működni fog.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz zsolti72837 #36060 üzenetére
Passz, netről szedtem a képet:
1. Poénból.
2. Ha lát valaki ilyet, akkor tudja a valós értékét.
3. Hogy felcsillanjon a nepperek szeme."Got any other secret weapons?"
-
-
l.skywalker
félisten
Nekem csak az Xbox illatú Lynx kéne
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #36065 üzenetére
Nincs is jobb illat egy frissen kibontott xboxnál
-
Bogyi007
veterán
Hoppácska! Rendeződik át a konzolos piac kis hazánkban?!
Kaptam pár órája egy levelet, amiből idéznék:
"Kedves Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Gamer Pont Konzol Kft. olyan üzletág-átruházásra irányuló megállapodást kötött, amely alapján Konzolok Szervize, G2, valamint Videójátékbolt.hu márkanevek, illetve az azokhoz kapcsolódó webáruház és bolthálózat egyedüli jogosultja a 2020. július 21. napjától a BestByte Kft. lesz.
A BestByte Kft. célja az, hogy a márkacsoport jóhírét és vezető piaci helyzetét megőrizze, és azt a vásárlók érdekeinek elsődlegessége mellett magasabb szintre emelje. Ennek érdekében a BestByte Kft. saját új márkanév alatt kíván megjelenni a videójáték piacon."
A Bestbyte eddig az 576 maradékát vásárolta fel, most meg ha jól olvasom a Konzolok szervize és a Videójátékbolt.hu fúziójára csaptak le.
Ezen kívülők viszik tovább a KonzolVilág által eddig futatott PlayItCard rendszert is.Élesedik a harc itthon? Felőlem okés, ha ez az árakban is visszaköszön és jobb, kedvező cédulákat kapunk..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
És tényleg! A Konzolok Szervize oldala alatt már az 576 üzletek elérhetősége is ott van...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
nagyúr
válasz Bogyi007 #36067 üzenetére
Versenyt ne nagyon várj (főleg offline árukra)... szerintem ezek az összeolvadások is azért vannak mert nem megy a biznisz és kell a méretgazdaságosság a túléléshez.
Másrészt idehaza ritkán szeretnek eltérni/engedni az ajánlott áraktól. Hacsak nem más állja a cech-et... pl a MS akciózik központilag.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bogyi007
veterán
válasz st3v3np3t3r #36069 üzenetére
Így is elég gond számomra hogy június közepe óta nem tudok közvetlenül befizetni a kártyára a Konzolvilágnál, remélem ezzel a július 21.-i dátummal az is indulni fog a BestByte/576/Konzolok Szervize üzletekben.
-
Micsurin
nagyúr
Itt a box ~2,5 hét után.
Honnan tudom mi volt cserélve?
Egy ügyfélszolgálatos papírt kaptam, hogy csináltak rajta teljes rendszer visszaállítást mert a legmagasabb színvonalon dolgoznak blablabla...Remélem nem egy restore volt 2,5 hét... Este kiderül.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz l.skywalker #36073 üzenetére
A legmagasabb színvonalon nem a kezükben forgatják, hanem egy spéci gép van erre beállítva.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #36073 üzenetére
Komolyan csak újra tették? Akkor kb küldhetem is vissza instant. Direkt le írtam angolul és magyarul is a problémát és azt is, hogy nem instant nem olvas lemezt...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #36075 üzenetére
Ez a sajtpapír fura nekem, a házon viszont látszik h nem az enyém.
A hátsó USB-ken látni, hogy voltak jócskán használva. Én soha semmit nem dugtam bele.
De az SN meg nem változott az létezik?
Ellenben a matricán se a manufacture date hanem a service date van.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Micsurin #36075 üzenetére
Szerintem best case alapon jártak el. Valszeg tudják mi a gond. Ha megmaradt persze a hiba, akkor elcseszték, de gyanítom tesztelték azért arra amit leírtál, mielőtt visszaküldték, csak nem kötötték az orrodra az egész folyamatot
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #36077 üzenetére
Igen ez zavar leginkább, már bizalmatlan vagyok a szervizeket illetően.
Cordon, TMX, Huawei szervizek nem arról tanúskodtak nekem az elmúlt 5 évben, hogy ha javításra leadtam valamit az jobb működőképesebb állapotban tért vissza mint maradt ott.
Meg érdekelne mi volt a gond, annyira idiótán jelentkezett...
Witcher már csorog le, estig be kell fejezzem a 2-öt de tekintve még csak Act 1 végén vagyok nem fogom.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #36079 üzenetére
Ez de troll.
Egyébként egész nyugodtan megcsinàlhatnàk Serious X-re is, ha màr Kojima azt szerette volna ezzel a jàtékkal hogy a jàtékosok kapcsolatokat építsenek ki egymàs közt.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz l.skywalker #36079 üzenetére
Nézem, de nem vágom a becsapódó részét.
-
addikt
válasz l.skywalker #36082 üzenetére
jahogy boxos szín óóó bakker látszik sok lemezem van (1)
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
-
MasterMark
titán
válasz Carlos Padre #36085 üzenetére
Én úgy tudom mindenkitől beszedik és bezúzzák. Ezzel ösztönöznek hogy vegyél Series X-et.
Switch Tax
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #36085 üzenetére
Mótvà. Egyébként meg nem baj, ha így van, mert a One-t minél hamarabb hàtra kell hagyni.
-
Carlos Padre
veterán
válasz MasterMark #36088 üzenetére
Csak a címet olvastad el igaz e
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Beniii06
addikt
Amint kiadják hivatalosan mobilokra(android/ios) felesleges lesz szerintem switchre vagyis csak annak lesz jelentősége, akinek már van. Ezért nem fog senki switchet venni.
A kontrollert nem tudom milyen áron akarják adni, BT-s, telefon tartóval már egész jó áron lehet kapni jelenleg is: [link]
-
S e t h
nagyúr
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz #81556480 #36093 üzenetére
Ha csak FAT-re telik, nekem nem is kell több
Remélem az a gyerek úgy lett nevelve, hogy az a csúcs konzol, miközben a komplett házat kitapétázhatná Series X-el. brah[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Micsurin
nagyúr
Az MS azért durván odatette magát, néztem alaplapszámot maradt a konzolom nem tudom mit cseréltek benne de lemez meghajtót tuti. Más a hangja amikor behúzza a lemezt kicsit magasabb tónusú. Megint gond nélkül megy.
Mennyire masszívak a csatlakozók? Lehet most egy pár hétig lenne 3-4 naponta költöztetve a "mancave' és a nappali közt. Vagy nem jó ötlet pakolgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs