Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Beniii06 #35996 üzenetére

    Majd nézd meg bevétel és eszköz/felhash arányosan is a két platformot. :D :D

    Én sem megélhetési fejlesztésre gondoltam de súgok haverom az indie játékokkal 90%-ban fedi egyetem alatt a motorozás okozta költségeket. Bőven 6 számjegy egy évben, pedig ő még kiadón keresztül dolgozik csak.
    Olyan kényelmesen van meg vele, hogy még nekem is csurran mikor szorul az idő hurok a suli miatt és jön a munka megosztás.

    Amott sem kell trükközni...
    Egyáltalán nem jobb egyébként Alma megadja a paramétereket fix hardverre kell dolgoz, súgok marha szar mikor számoljátok a polygonokat, hogy tingli tangli fisfos kínain is megmoccanjon legalább az adott indie arcade játék és a hihetetlen értelemes magyar értékelések ne repüljenek azonnal... :D

    Az elcseszettebnél elcseszetteb képernyő felbontásokról nem beszélve. Ettől már csak az a nagyobb kedvenc, hogy számolni kell megint tingli tangli eszközzel aminek ilyen olyan kerekített a kijelzője ergo kell rá hagyni a UI-on helyet a gomboknak.

    Mod.: Egyszeri díj, bár ne lenne az és komolyabban ellenőriznék mit akarsz feltölteni. Preview imagek alatt konkrétan sima screenshotokba és videó címszó alatt egy 4 sec-es képernyő felvételbe se kötnek bele. Egyáltalán nem vizsgálják meg tüzetesebben, hogy mit akarsz feltölteni.

    Kanyar vissza az elejére,
    És még mindig a felhasználói tábor a legnagyobb difi, ios-en hajlandóak fizetni az appokért nem rohannak azonnal 3rd party áruházak után. Most komolyan szerinted ha ios-re is lenne ph app és mindkét platformon lenne ~300Ft. Hol vennék meg? Pont egy it portál appját? :U

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák