- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #27748 üzenetére
Ha a nyak is atvette a szagot azzal mar nem lehet mit csinalni. En visszakuldenem, budos kontrollert nem hasznalnek soha, barmennyibe is kerult.
Live-Die-Respawn
-
-
Grawens
senior tag
Én úgy tudom voltak olyan régebbi 1698-as típusok, amely így néztek ki és leszedhető volt a DPad.
Így néz ki: Teljes link[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz F.B.I. #27755 üzenetére
A piros Scuff-os cuccokat leszámitva ez eredeti, a d-padnál ha ránagyitassz akkor sejlik a zöld alatta [kép] . Hogy tudták tákolni? Nem tudom de gyárilag nincs ilyen elite az biztos. Amugy használatban nem befolyásol szerintem, de átvertek vele az tuti.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Grawens
senior tag
-
F.B.I.
veterán
20K-ról indult, aztán 15K lett a vége, mert elmentem érte. Korrekt arc volt, ő így vette anno valakitől, doboz, minden nélkül. Szétszedem és kitakarítom teljesen, kap egy fehér faceplatet, meg új gombokat, 20K-ba megáll, hibát a működésben, nem tapasztaltam.
Vettem Pesten konzolboltban, 2 db full dobozost, szép állapotban, 28K volt darabja, garanciával árulták, sajáttal. Egyikben a jack nem ment (500,-Ft), másikban a jobb felső gomb nem érzékelt.
Visszavittem, mondtam az arcoknak, hogy ha el akarják adni, akkor legyenek már annyira korrektek, hogy előtte legalább letesztelik, vagy csinálják meg és árulják olcsóbban.
Megtartom ezt, megcsinálom.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Fernet
senior tag
Lányom nagy minecraft fan, mióta megvan szinte csak azzal játszik. Tegnap este asszonnyal leültünk filmet nézni, hát mit látok a képernyő közepén? A minecraft-os célkeresztet. Igen, plazma TV. Remélem csak egy makacsabb ghost, de nem kizárt, hogy sikerült beégnie. Igaz nem mai készülék, 8 éves, de a mai napig totál korrektnek tartom a minőségét. Viszont a jelek szerint konzol mellé nem a legjobb megoldás. Lassan el kell kezdenem nézelődni a 4K LCD-k között, csak attól tartok az olcsóbb kategóriában nem fogok találni olyat ami minden szempontból előrelépés lenne...
-
Fernet
senior tag
válasz Maxxy10 #27771 üzenetére
Mikor MM-ban járok mindig lecsekkolom a tévéket. Csak ami valóban tetszik az 500k (tól indul). Amúgy ezeket a kiállított tévéket nem tudom kiknek állítják be, de ettől a túlszaturált, kontraszt az egekben képektől nekem spec. kifolyik a szemem. Van akinek ez tetszik? Totál természetellenes. Amúgy a mostani tévék input lag tekintetében hogy állnak? Gondolom azért utána kell nézni ha konzol mellé veszi valaki. Vagy már túlhaladt ezen a technológia?
-
l.skywalker
félisten
Szóval wesder, tuti neked MC a fizikai Revolut kártyád?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #27774 üzenetére
Igen.
Ha gondolod a tranzakciókról is küldök képet hogy nem humbàkolok.
Van standard MC 5€-ért, az annyi hogy nem contactless.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Fernet
senior tag
válasz l.skywalker #27776 üzenetére
Én még novemberben rendeltem az ingyenes kártyát és Mastercard jött. Utánanéztem, azt írták, hogy olyan kártyát küldenek amelyik kibocsátóval éppen meg tudnak egyezni, ezért van aki VISA-t, van aki MC-t kap.
Amúgy most próbáltam, gond nélkül tudtam vásárolni argentin store-ból. Watch Dogs 2 Gold, 5,47$ kb. 1500Ft. volt.
(én meg vettem 500ARS gift kártyát seagm-en, no mindegy)
Mondjuk az enteres ban után kicsit félve játszadozom ezzel, de remélem nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #27781 üzenetére
Valószínűleg annyira szürke zóna mint a Gift Card-os vásárlás.
chipesz: röviden annyi, hogy addig kellett nyomva tartani a vásárlás gombon az Entert amíg egyszer csak megvette a játékot. De mivel mindaddig amíg nyomva volt az Entert addig folyamatosan küldte el a kérelmet a szerverek felé, ezért lényegében ddos-oltad az oldalt. Ezt pedig nem nézte jól az MS ezért kettő hét account bant kaptak a használók.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
félisten
Most megpróbáltam egy ismerős MC fizikai kártyájával, ezzel sem engedi nekem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #27791 üzenetére
Revolut MC kártya vagy sima egyéb bank által kiadott, mert ahogy nézem a alapvetően csak a Revo-s fizikai MC-vel működik.
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #27792 üzenetére
Igen az volt. Revolut MC kártya PC-n böngészőben próbálva. Pénz is volt rajta. Internetes vásárlás is engedélyezve volt. Miegymás. Tény, hogy én már használtam Revolut kártyát Argentínában a kevésbé "ismert" témával. Khm.... Lehet, hogy fekete listás vagyok
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #27794 üzenetére
Lehet, hogy várni kell 72 órát. Nekem mondjuk egyből engedte a vásárlást.
-
mike1334
veterán
Hétvégi kérdés, ami egy videó kapcsán jutott eszembe:
Inverted Y(vertical) vagy sima?
Előre szólok, hogy csak egy jó válasz van, és az az inverted
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #27796 üzenetére
Ismerősnek most csináltunk egy Revolut-os MC fizikai kártyát. Vett is gyorsan 3 játékot gond nélkül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest