- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityere
senior tag
Na hazaértem utána nézek. Szingapúri csak 55 eur jön ki. Szerintem az usa is kb annyi lehet.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
törölt tag
válasz MasterMark #27357 üzenetére
direct message
-
NoMagix
addikt
na, ezt április elsején bepróbálom!
-
bandi0000
nagyúr
Mi a helyzet a trükökkel, régióváltással se tudok argentin store ból venni semmit mi? magyar kártya van tiltva ott?
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz #81556480 #26916 üzenetére
Előzmènyben látható kis hotelkámba lazulás kozben sikeresen beleontottem az Xboxba egy pohár kólát pont a felső lyukakba, és a kontrollerbe is. Kontroller nem kapcsolt be, se a gép, csak csippant egyet. ☹️
Gyorsan felforditottam és elkezdtem sűrített levegős fujatoval vagy 10 percig fujkálni minden felől, és egy pici alkoholos ablaktisztitot is bepermeteztem , gondoltam az elpárolog, de legalább a ragacsos cukros uccot valamennyire kioldja.
A kontrollert gyorsan szetkaptam. Azt nem is értem mi baja lett, szinte semmi nem volt benne. Azt is kifujkáltam, azóta minden megy tökéletesen.
Dobjatok már be egy képet hogy néz ki ez a fehér 500gb one S ott a felső ventilátor feletti lyukaknál.. (telóról vagyok) hová mehetett az a minimális cucc ami miatt nem kapcsolt be, most meg hogy kiszáradt, semmi baja?
-
MasterMark
titán
válasz #81556480 #27365 üzenetére
Sírok. Beleöntötted a kólát, és rápróbáltál, hogy megy-e??? Ez a legrosszabb. Valószínűleg szét lett korrodálva az alaplap a kóla+áram elektrolízisének hatására. [link]
Amúgy ha valami belemegy, azonnal áramtalanítani kell, és várni, hogy megszáradjon.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz MasterMark #27366 üzenetére
Jaj várjál, nem kapcsoltam be egyből, nem vagyok annyira fapados, sőt elektronikai végzettségem van , kapásból fujkáltam , majd rápróbáltam kicsit később, de nem ment. Utánna hagytam, fujkáltam, felforditva hagytam száradjon és azóta jó. Tényleg minimalis ment bele, nem is értem. A laptop fél liter sör után égy buliba az oldalára fordítva meg kibírta az egész estèt 😀🤔
Szerk: érdekes videó, remélem nem lett baja, nem játszottam vele, csak kipróbáltam. Én először arra gondoltam hogy csak a ventibe fröccsent bele a kóla, és azért zavarodott meg mert nem sör 😎
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #27368 üzenetére
Azt nem tudom mit csináljak. Még elvileg garanciális. Ha szetszedem és kitisztítom, már nem lesz az. Lehet így elmegy, de lesz más baja ami miatt gariztatni kéne, akkor meg meglátják a beazast (ha nyoma van) és visszadobjak...
Igazából nem idegeskedek, ezt bealdoztam kamionos boxnak. Kapja itt a razkódast folyamatosan, szóval nem tudom meddig fogja bírni, így otthonra majd veszek egy, x-et. Ennyit megér nekem hogy a hétvégéken el tudok játszogatni vele..
-
törölt tag
válasz MasterMark #27370 üzenetére
Javítanám a "beleöntött" helyett inkább csak belefröccsentett László 👿
Annyit fùjtam vagy 8barral, lehet nem is látszik benne semmi
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #81556480 #27365 üzenetére
Igazándiból a gari ugrott a beázáskor, jobb lett volna így azonnal szétszedni, kitisztítani és alaposan kiszárítani, majd szétszedve hagyva még legalább egy napig.
A befújkálás volt a lehető legrosszab megoldás, főleg az ablaktisztító, ami fellazítja, de ha nincs eltávolítva a massza, akkor csak rosszab lesz, ami lehet, hogy később fog jelentkezni.
Érdemes készleten tartani Isopropyl alkohol spray-t (nálad még önvédelemre is jól jöhet ), és/vagy ilyen alkohol alapú tisztító habot (pl. VMD). Kontrollerhez is más elektronikai cuccokhoz is jók, de csak ott, ahol el lehet távolítani a maradványokat.
Az ajánlás több éves és konkrét tapasztalatokra alapul (forgalmazóként és felhasználóként), sajnos a tisztítóhabokból több is bukó, hanem isopropyl az alapja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem volt olyan vészes ez a történet szerintem. Ha otthon vagyok semmi gáz, egyből szetkaptam. De most nincs nálam semmi szerszám.
Ha hazamentem szetszedem és beszámolók róla mit látok. Már csak érdekességképpen is.
Ja és mondom, szerintem piti mennyiség jutott be. Nem is értem miért nem indult el. Mondjuk csak egyszer próbáltam , lehet nem is az volt a gond 😀 -
Zjunior
veterán
Singapur gift card hol a legolcsobb most?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
törölt tag
Kis folt volt. Kitakaritva
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #27380 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #27383 üzenetére
Na igen, ez jogos. 😀
-
eL Geri
őstag
Ez engem is elszomorít.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vicces, de eléggé sarkított példa azért. Főleg amikor olyan játékok jönnek ki mint Crysis 3, az Uncharted 4, a Horizon Zero Dawn, a Shadow of the Tomb Raider és stb. (És a Cry1 idejében is voltak hulladék kinézetű cuccok. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Most nézd meg oriic milyen shit cunamit indítottál. Itt most porba gyalázzák egymást a véleményük miatt
Amúgy pedig köztudott, hogy csak a grafika számít: az értékelések megmutatják, hogy mindig a legszebb játékok vannak a top5-ben, Oh wait
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz MasterMark #27389 üzenetére
Nétyká az isten 😀
-
bandi0000
nagyúr
Attól függetlenül hogy a fortnite gagyi, mégis sikeres, pont azért mert játék élményt ad, fogalmam sincs miért játszok vele, mert a hitbox is szar, meg a pálya is constans, de mégis szórakoztat
Xbox One: bandymnc
-
l.skywalker
félisten
válasz bandi0000 #27393 üzenetére
Én próba nélkül nem szeretek véleményt alkotni. Leszedtem a Fortnite-ot, egy hónapig (vagyis a season3-at) toltam és kifejezetten tetszett. Gyors volt, jó volt - de időrabló. És miután 2-3 hétig nem indítottam el, már nem volt kedvem hozzá.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #27391 üzenetére
Persze azért élik reneszánszukat az indie játékok, azon belül is a pixel artok
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest