- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #19548 üzenetére
HA rajtam múlt volna már 18 évesen házas lettem volna egy 32es nővel de szerencsére nem rajtam múlt így most nem kell fizetnem gyerektartást... Meg asszonytartást sem.
Amúgy én majd megakarok házasodni olyan 28 körül.. Feltéve ha megtaláltam a nagy ŐŐŐŐŐŐ-t..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #19552 üzenetére
Olyan későn? Volt osztálytársak meg haverok közt már van több eljegyzés is... gyerekről nem is beszélve.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #19554 üzenetére
De még mennyi... nem értem benne a logikát se nagyon. Szép dolog a házasság és a gyerek, de ha elmúlik a szeretet akkor már utálni fogod mindkettőt (utóbbit nem feltétlen, de az első kölykező ismerősöm hátrányként tekint rá).
Amikor volt barátnőm akkor egyszer se akartam én ilyen korán összeházasodni vele, nem hogy gyereket - sőt, még igazán összeköltözni se feltétlen... lehet máshogy vagyok beállítva vagy gonosz balliberális vagyok, nem tudom, de nálam inkább egy stabil kapcsolat a cél nem évekig-évtizedekig elkötelezendő dolgok. Főleg a mai világban.
Ütök a nővéremre ebben is...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #19555 üzenetére
Jó de papír nélkül még túl kicsik a kapuk amit átlehet ugorni. Papírral meg nem.
#19556) tDr1v3r: A szeretet nem múlik el csak a szerelem(jó esetben) szvsz..
Én nővérem pont ma vállt el.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #19557 üzenetére
Az enyémhez 2006 végén akart hozzámenni az akkori párja, elutasította és szakítottak. A srác következő év nyarán elvett egy csajt, 1 év után váltak... vagyon megosztva, ház közösen véve, a többit nem kell mesélnem gondolom.
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
Ha már így téma a csajok:
(#19559): 27 nap és 21.
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #19557 üzenetére
Nálunk is valahogy töri órán mindig előjön a szerelem téma. A töri tanár is mindig azt mondja, hogy a szerelem jó esetben 2-3-4 éven belül elmúlik, de a szeretet/megszokás összetartja a két félt.
-
Verus
senior tag
válasz Napfénysüti #19555 üzenetére
Én is így gondolom. De a házasság és az együttélés közt nem nagy a különbség. Mellesleg szerintem mindkét félnek egy életre szóló élményt jelenthet egy meghitt szertartás. Nem gondolom azt, hogy papír mindenképp szükséges. Sok összetevős a dolog, ami szerintem egy házasságot különlegessé tehet. A szerelem fenntartható,évtizedeken át. Azt kellene "megtanulniuk" az embereknek, hogy egy kapcsolatot miként kell fenntartani, mivel lehet izgalmassá tenni, mi az amitől működik. Az egy dolog, hogy "megszerzünk" valakit, de elfelejtjük sokszor azt, hogy tenni kell azért, hogy ne menjen tönkre pár év elteltével. Valószínűleg nem voltatok még olyan szerelmesek, hogy megtettetek volna mindent, azért az emberért, akit szerettek, még a házasságot is, szívvel, örömmel. De biztosan én vagyok ilyen átkozottul romantikus alkat.
tDr1v3r: 21, az egyik ok amiért nem megyek hozzád
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
nagyúr
-
Verus
senior tag
válasz Napfénysüti #19565 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz
#19567: Az már a nagyon közel kategória. Viszont én nem fogom fel ilyen széles mosollyal
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #19567 üzenetére
Jó neked.
-
Mister_X
nagyúr
Nem csak te vagy, én is ilyen "nyálasabban" látom a dolgokat. Lehet együtt élni valakivel éveken át, de (sokaknak) a házasság egy sokkal magasabb forma: látszólag nem változik semmi, de belül mégis más. Gyűrű, mint a lelki összetartozás jelképe (khm...), új társadalmi pozíció ("házas"), a párjára is másképp tekint az ember (férj - feleség), a nő felveszi a férje nevét, stb. Tényleg más, mint együtt élni.
Én biztos meg szeretnék majd nősülni, nekem nincs is sok elvárásom az élettől: munka, család, szerető feleség, gyerekek (két kislány)(de csak azért, mert 1) aranyosabbak, 2) apásabbak, 3) tinédzserkorban a "kínos beszélgetések" egy része anyura száll 4) olyan jó lesz örömapának lenni, amikor 22-25 évesek lesznek (korábban ellenzem)).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Verus
senior tag
válasz Mister_X #19570 üzenetére
Ritkán olvasni a tiédhez hasonló sorokat férfitól. A házasság nem egy ketrec, minden olyan, mint előtte, talán nagyobb felelősség (és ez nem igazán jó szó erre, de nem jutott eszembe jobb). Én híve vagyok a házasságnak, a jó házasságnak, ahogy látom te is és ez jó dolog.
tDr1v3r: Lehetsz, de mi lesz a többi okkal?
-
L_YKing
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
Hali. De rég jártam erre
EX xbox360-s is hizzászólhatnak?
Kiszálltam a konzolvilágból.... -
L_YKing
addikt
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #19576 üzenetére
De rég láttam az avatarod
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #19576 üzenetére
Ahhhhhh,visszatért a milfhunter.
H-h kiszalltal belőle ?
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #19579 üzenetére
Te sem változtál , jóóóóó van
-
tDr1v3r
veterán
válasz WhiteWalker #19580 üzenetére
mutiafotókatt
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #19581 üzenetére
Hat en mikor szoktam változni ???
Viszont az jo ,hogy talaltal egy asszonypajtást
De akkor ezek szerint befejeződött a milfhunter palyafutasod is Átkell vennem itt Érden akkor a helyedet
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #19580 üzenetére
Jajmár, annyira unalmas ez a siralmasaneksztdzsen duma... meg lehet nézni,mhogy mi volt egy év után PS3-ra és Xbox 360-ra, valamint mennyi is ment el a gépekből.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Mister_X #19584 üzenetére
Linkelek fotókat a munkáimról valamelyik.nap
Milfek kilőve , találtam hozzám illő és való leányzót Roberto , tiéd a pálya
Unalmas:, Killzone 4, FárKráj négy , AC unity hogy csak hirtelen párat említsek...egyik sem világmegváltó és egyik miatt sem rohannék boltba konzolt venni... Az ubi játékai hemzsegnek a bugtól....
Vagy mondhatom a Forza 5-öt is... Forza 4 csak szebb könösbe...Innovácuó? Nem is ismerik...Ugyanmár , vicc...A sort folytathatnám...[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Mark!!! ez csak neked csak most!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
thEndeR
aktív tag
Mára egy idézet.
"..."
- Silent Bob -
gabormgp
senior tag
Hol lehet olcsón újonnan venni Slimhez HDD-t?
-
roberto211
őstag
Ne megvan az ótó! Igaz nincs messze a kereskedés , de 4évszaki gumival, esős csúszós időben, néha semmit nem látva hoztam el de megoldottam Jó vezetni megmondom őszintén. Egyszer nem fulladtam le vele , 5-6 p alatt üzemmeleg volt, harap is rendesen ezres motor létére ha odalépek tehát vagány. Nekem bejön nagyon.. Majd holnap csinálok képet csak most már nem tudok..
Holnap délután megy gumicserére, segített a kereskedő olcsón hozzájuttatni téligumihoz mert mondta ilyen esős időben még oké a 4évszaki de hóba ne nagyon menjek ki vele.. 1-2 szezont kibír majd az "új" téligumi...
Este meg viszik el vezérléscsere,olajcsere,gyertyacsere,rotor és elosztófedélcsere légszűrőcserére,váltóolajcserére tehát pöpec lesz, utána lemosatom és akkor jó lesz minden.
Éreztem az autót is nem fulladtam le egyszer sem, szervo is könnyű,minden működik. Kivéve az autórádió szerintem az csak nincs bekötve mert nem reagál semmire..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest