- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #19499 üzenetére
Pedig hanyan berakjak
Es nem is jok, de ez nekem is tetszett mostVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Verus
senior tag
Közeleg
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
thEndeR
aktív tag
Nekem ez jobban tetszik.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #19510 üzenetére
Én meg az exemmel szenvedek...vagy nem tudom, hogy definiáljam.
Nem, nem azzal.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #19509 üzenetére
Azzal lehetsz menő a lakótelepen!
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #19513 üzenetére
Ja...régi és új, egyben. Jó hosszú sztori, majd pár sör mellett elmesélem.
Azzal semmi pénzért, soha többet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #19509 üzenetére
De azt anyu vette neki, XBL Goldot már nem akart. De ha jó kisfiú lesz és a karácsonyi kívánságlista elejére írja, talán megkapja
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #19515 üzenetére
Na, Anikóval soha többet.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #19518 üzenetére
13 évet.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #19522 üzenetére
Ne menjünk bele, de utólag mindent másképp lát az ember.
Hidd el, hogy nem volt jó.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #19524 üzenetére
Ja, a látszatra mindig adott. A háttérben nem pont olyan volt.
-
nagyúr
-
Buster17
addikt
válasz Napfénysüti #19527 üzenetére
Nekem meg a fél év
-
MunezXBK
nagyúr
Fogalmam nincs.
-
roberto211
őstag
Anyamek 22 éve egyutt vannak es kb 15 éve nincsenek "kibékülve " egymással csak ilyen baráti (se) viszonyt tartanak. De a kényszer összetartja őket. Ház ,hitel,költségek ,bonyodalom,stb.
Szerinted ?
Es házasok.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #19530 üzenetére
És sokan pont ennek tapsolnak... nem értem hogy hogy tudnak sokan a megtűrés mellett voksolni ha van esély jobbra.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
-
Verus
senior tag
válasz roberto211 #19530 üzenetére
Én azért megértem, ha mondjuk 50 körül az ember már nem hozza meg olyan egyszerűen a döntést. Akkor új életet kezdeni, nem olyan egyszerű mint húsz - harminc egynehány évesen. Ott kell igazán az akarat, az erő és egy olyan mentalitás, ami elutasítja a beletörődömséget.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
MunezXBK
nagyúr
Akkor a 13 = 2x rengeteg?
-
nagyúr
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #19532 üzenetére
De tudod mikor az embert 33453534 dolog összeláncolja ami nem érzelem akkor nem olyan könnyű ezt kivitelezni,hogy "Rossz dolog hosszú idő után különvélni de lépni kell.".... Pláne ha házas..
-
nagyúr
válasz roberto211 #19536 üzenetére
Házasságnál lehet válni, hitelt lehet tovább fizetni.
Mindent meg lehet oldani kérdés mennyire akarják.A volt lakótársam (a nagyon jó csaj) például az exbarátjával vett anno közös lakást amit most is fizetnek pedig már semmi közük egymáshoz. Mondjuk ahogy észrevettem ők legalább nincsenek rosszban.
Legtöbbször még egy gyerek se tartja össze a szétment párokat pedig azért annál erősebb közös köteléket. Legalábbis társkeresőn rettentő sok olyan nőt látok aki egyedül neveli a gyerekét. Ez mondjuk egy elég szomorú dolog de hát nincs mit tenni.
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #19537 üzenetére
Társkereső az egy külön kultúra inkább ne bolygassuk.. Annyi sok érzelmi retardáltat ismerek meg ott,hogy szerintem a hét vége fele törlöm is magam. Egyik fake, másik terhes, harmadiknak 20évesen gyereke van...
A jók meg hamar elkelnek.. Olyan mint a piac kb.."Házasságnál lehet válni, hitelt lehet tovább fizetni.
Mindent meg lehet oldani kérdés mennyire akarják." Leírni mindent könnyű,kivitelezni nehéz.."A volt lakótársam (a nagyon jó csaj) például az exbarátjával vett anno közös lakást amit most is fizetnek pedig már semmi közük egymáshoz. Mondjuk ahogy észrevettem ők legalább nincsenek rosszban."
Én speciel ha valakitől elvállok akkor még egy lakást se fizetgetnék vele közösen.... De ez az én meglátásom..
-
Verus
senior tag
válasz Napfénysüti #19537 üzenetére
Nem bírom ki, hogy ezt a megjegyzést ne tegyem ide és tudom, hogy láthatatlan betűvel is írok, de:
Majd mindenki gondoljon erre vissza, ha házas lesz. Sok olyan dolog lesz, amit másképpen láttok majd és megváltozik a dolgok fajsúlya.
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #19544 üzenetére
Ez de kaki.......
#19545) tDr1v3r : Néha az ember a sajátjain is nevet mert annyira rossz.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #19546 üzenetére
Na ne mond Captain Obvious.........
Egyébként ha sokat hallgatod, már jó lesz.
szerk.: Csak neked csak most egy még jobb: [link]
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
nagyúr
-
Verus
senior tag
válasz tDr1v3r #19545 üzenetére
Tulajdonképpen jobb, mint a semmi. Azért gyakorold még a tréfás kérdéseid.
Mister_X: Ezen én egy pillanatig sem csodálkoznék.
Napfénysüti: Sokan mondták már ezt, aztán nem így lett, de persze nem ez a mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #19546 üzenetére
Vagy tükrön át saját magát csókolgatja.
Btw gondolkodok rajta hogy levágom az államnál a szakállamat, ha már úgyis minoxidillal kenem az arcom... kicsit félek hogy 10 évet fiatalodnék, és a végén még kezdenék embernek kinézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest