- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #19050 üzenetére
Szvsz nem egyről beszélünk!
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #19052 üzenetére
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #19009 üzenetére
Milyen Swiftet akarsz majd venni?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #19055 üzenetére
Kedvenc, haveromnak van egy, a műszerfal rezgése felér egy masszázzsal.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
roberto211
őstag
Na lefoglaltam ma egy 2000 es évjáratú swift 1.0 gls sport III at.. Nekem bejön a verda megvan a feelingje.
Beleültem, hosszában elférek bal1 be kényelmesen viszonylag ha a háttámla 3/4ig hátra van tolva Pedálok távolsága is pont jó.. Anyósülésbe már nem annyira fértem el a fejem súrolta a tetőt.. Bal1 be úgy nézek ki mint egy mini sátorba egy elefánt kereskedő is röhögött de elfértem aztán jólvan.
Motorja jó,szép állapotba van, nincs rozsda(motorháztető alatt van ilyen kis pöttyrozsdák annál a nem tudom minél a hűtő előtt ,híd talá vagy passz ahogy lepattogott a festék de kb 3 e ft ból orvosolható) .
Váltó,kipuff,minden ok. Mentünk vele próbakört, csávóval csináltattam éles kanyarokat ,hogy kopog e vagy nem, akkor megfordulast is, 50-60 an pik pak alatt fennt volt a motorjához képest.. Jó hát köves földes úton azt éreztem mintha földrengés lenne de hát meglehet szokni. Amúgy csendes volt.. Bal oldalom első hátsó lámpa szar volt de már megcsinálták..
Most már várhatok sms re,hogy mehetek a jogsiért tiszta ideg vagyok már utána vinni hozzájuk a jogsit ,és 1-2 napon belül hozhatom a ferrarit.
Van benne klíma(ezt max városba dugóba kapcsolom be,ezres motornál nem annyira előnyös ),szervo,elektromos ablak,elektromos tükör, centrálzár, asszem 2 légzsák meg mit tudom én...
Illetve alufelnis..
Ő az
Ausztriából hozták, még a két nyelvű adásvételit kellett nekem aláírni.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #19058 üzenetére
Grat, első kocsinak tökéletes. Én is nézegetem a kocsikat, de már csak jövőre lesz ebből valami.
Haverom unokatesója ma elvitt egy pár körre a turbós Civicjével, hát azt hittem, hogy beszarok. A mérő 220-ig mutatja a sebességet, azt elég gyorsan kiakasztotta, kb. 250-260 körül mehettünk. A kerék padlógáznál még hármasba is kikapart.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz thEndeR #19059 üzenetére
Huhh bazz... Na ilyen mellé én tuti nem ülnék be... Befostam volna az biztos..
Amúgy szerintem is első autónak tökéletes.. De majd ha nálam lesz beszámolok,hogy megy kis motor létére.
Én tegnap egy punto II hgt be ültem.. 170le asszem 1.8 motor.. Hozott vissza a csávó, erre fel főúton rárugott a gázra 60ról pikk pakk 140re ment és úgy előzte meg az új mercit.. Hát elhiheted fogtam a kapaszkodót is előzés közben.. Mondom ha most nem halok meg kocsiba soha.. Ez is kikapart 2esbe.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MasterMark
titán
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #19061 üzenetére
Az igen. Gondolom ez is olyan, hogy még a gatyát is lezabálja rólad.
Szubjektív vélemény, de szerintem az angol civicek nem a legszebbek.
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #19062 üzenetére
Mint pld?? 430ért mondj egyet ami jó is és nem kell évekig keresni?? És nem kell félmilliót rákölteni..
A 3as golf meg hasonlókon kívül persze..
Ja meg f astrán kívül.(#19063) thEndeR: Régi japán autók nem a kíváló designalkotásukkal nyerték magukat az emberek szívébe.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz roberto211 #19064 üzenetére
Jó lesz ez első autónak csak majd vigyázz vele.
Mondjuk az árát egy picit én is sokallom de ha rendben és ennyi akkor ennyi.thEndeR: a japók ahogy roberto írta sose a dizájnról voltak a híresek abban az olaszok a királyok. Az enyém se épp egy nagy szépség viszont tisztességesen összerakták. Mondjuk ez még ott is készült a szigeten.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #19065 üzenetére
Nézegettem sokat, voltam nézni egy 406ot ami kalap szar volt mármint nem az autó hanem az állapota.. Húzott,törött, gáznál dadogott,kipufogó ordított, szakadt kárpit,stb...
Ár amúgy meg ha megnézed mennyiért mennek az ilyen felszereltségű swiftek 98-2002 évjárat között akkor meglátod majd,hogy nem vészes érte.. A régi gl-ek (94-97)meg ilyenek amibe semmi nincs meg fogpiszkáló kormánya van,fekete lökhárítós az van 250-300ért... De az meg nem tetszik
#19065) Napfénysüti : "Abban az olaszok a királyok" Nem.. Ebben a franciák a királyok..
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #19065 üzenetére
Jobboldali kormányos?
Amúgy én addig nem teszek jogsit, amíg legalább egy Volvo S40-et meg nem engedhetek magamnak - de amúgyis diploma után és előbb lakásom legyen inkább.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #19068 üzenetére
Úgy legyen, nem izgat különösebben a vezetés, ellenben azt tudom, hogy legkésőbb 2016 szeptemberére saját lakásom meg miegyebem lesz - hacsak nem lesz dolgom párezer kilóméterrel arrébb
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
válasz Mister_X #19067 üzenetére
Ja nem úgy angol Civic.
A Civic 6. generációjából két fajta készült: a békalámpás ami nekem van J-s alvázszámmal. Ezeket rendesen Japánban szerelték még össze (az utolsó ilyenek Civic vonalon ).
És volt az úgynevezett "angol" Civic ami csak amiatt kapta ezt a nevet mert Angliában gyártották. De ugyanúgy balkormányos nagy részük.
Hogy teljes legyen a paletta így nézett ki a modellkínálat:
2, 3, 4 ajtósak japánok 5 ajtós illetve a kombi pedig angol volt.Na itt van a barátom hirdetése:
Civic 1.6 turbós
De rosszul emlékeztem, csak 250 ló.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #19070 üzenetére
Nekem a békalámpás Civicek nagyon is tetszenek.
-
nagyúr
válasz thEndeR #19071 üzenetére
Fura de bizonyos szögből nekem is dögös ék alakot adnak ki. Főleg ha valami fasza felni van rajtuk az még dob a kinézeten. Meg amúgy alapból elég széles és lapos autó a kategóriájában.
Az enyém az szakasztott olyan mint ez még színre is: 1.6 VTi[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
L_YKing
addikt
[link]
Én most ilyenre gyűjtök!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
válasz roberto211 #19074 üzenetére
De!!
de akkor is kell!! Nagyon tetszikVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #19074 üzenetére
Én elsőnek szervo nélküli suzukit vezettem. Aztán átmentem másik oktatóhoz és azon csodálkoztam hogy milyen könnyű tekerni. Azt hittem a suzukiba is van szervó
-
roberto211
őstag
válasz Buster17 #19076 üzenetére
Hát akkor az ilyen alap suzi volt..
Ha nem lett volna szervo sx4 en akkor lehet,hogy párszor felborítottam volna már megálló környékén. Mondta oktató mindig jobbra kis ívben, jobbra kis ívben.. Na én meg annyira kis ívben kanyarodtam,hogy majdnem nekib@szodtam a padkának kb 40el ráadásul tele gyalogossal ,visszarántottam villámgyorsan a kb 0,2cm re lévő járdától.. Ha nem lett volna szervo akkor lehet felborultunk volna mert nekimegyek a padkának. Ugye akkor nem tudtam volna ilyen gyorsan visszatekerni.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #19078 üzenetére
Ja csak nem 0,05mp alatt hanem 1-2 ha már fordult minimum egyet a kormány.. De látom te ilyen 80as évek technikáit szereted magyarul semmit. Hasznosak ezek a dolgok pedig.
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #19079 üzenetére
Ő de?
Látom te meg az ilyen kommersz dolgokat szereted, akkor most?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #19080 üzenetére
Ez nem kommersz dolog..
Akkor az új autókba a parking assistant, tolatókamera, start and stop system, éberségfigyelő is kommersz??
Inkább mondjuk úgy hasznos technikák, ami megkönnyebbíti a vezetést és valamennyivel biztonságosabban tudod végezni a vezetéssel kapcsolatos dolgokat.... De ez csak az én véleményem..
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #19081 üzenetére
A Swift kommersz.
Ha meg nem tudsz parkolni ez van. Álmosan meg ne vezess.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
nagyúr
válasz roberto211 #19081 üzenetére
Az első kettő inkább csak segítség ha valaki annyira nem tud parkolni, a start-stop az meg a spórolás miatt van.
Az éberség figyelő mondjuk valóban a biztonságos vezetést szolgálja de ez meg még baromi ritka. Ide sorolhatod még az ABS-t, kipörgésgátlót amik már elterjedtek.Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #19082 üzenetére
De nem a swiftről van most szó Hanem a felszereltségről,extrákról,technikáról.. Amúgy ha egy autóra azt mondjuk,hogy kommersz akkor ide sorolhatunk még jópár darabot De inkább kímélj légyszi a 80as évekbeli gondolkodásmódodról.
#19083) Napfénysüti : Nem akartam felsorolni az összeset, szerintem ez is elég volt neki. Én úgy kerestem autót,hogy szervo nélkül semmiképp nem veszek..
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #19084 üzenetére
Hogy fog így megerősödni az alkarod?
Matyitól?!
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #19084 üzenetére
Milyen 80-as évekbeli? A '65-ös Mustang miatt?
Egyébként itt az a különbség, hogy én hobbiként gondolok az autókra, te meg közlekedési eszközként.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
roberto211
őstag
válasz Buster17 #19085 üzenetére
Aha.
Vezetés, és az,hogy autóval mész szvsz egy kényelmi dolog.. Ha a kezedbe van az a lehetőség,hogy saját ízlésedre szabhatod a kényelmet (felszereltség) akkor szerintem ezt így kell csinálni. Hogy minél könnyebb dolgod legyen az autóban..
#19086) MasterMark : Nem....Az miatt,hogy szted fölösleges a szervo fölösleges ez fölösleges az ami már lassan nem extrának hanem alap felszereltségnek számít.. Új autóknál pld alap felszereltség ezek.
"Egyébként itt az a különbség, hogy én hobbiként gondolok az autókra, te meg közlekedési eszközként.".
NA ezt jól látod.. Én autóra nem hobbyként hanem közlekedési eszközként tekintek mert ha már kezemben lesz az a lehetőség,hogy végre vezethetem és oda megyek minden átszállás nélkül ahova akarok akkor a legnagyobb komfortot/kényelmet akarom kihozni egy autóból most tipustól független és rá nem akarok nézni többet a tömegközlekedésre mivel akkor mindenhova autóval mennék..
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #19087 üzenetére
Ha kényelemre vágysz akkor kapd ki az ülést és tegyél a helyére egy s60 ülését. Na az a kényelem!
Én lexarom hogy elindulásnál/parkolásnál tépni kell a kormányt, de 10 perc vezetés után ne fájjon a hátam meg a seggem meg minden az is biztos! Főleg hogy 3-4 órákat is szoktam kocsiba ülni
-
roberto211
őstag
válasz Buster17 #19089 üzenetére
Látom nem érted a mondandóm lényegét de mindegy. Az te vagy aki 3-4 órákat ülsz kocsiba.. Én meg átlagban kb fél órákat fogok míg felérek Pestre..
Ha 3-4 órákat kéne utaznom minden nap autóval akkor nem swiftet választottam volna nyilván..
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #19090 üzenetére
Akkor meg s60-at? Én beérem az ülésével is
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #19092 üzenetére
Nagy polski?
Jó van hagylak
-
L_YKing
addikt
válasz roberto211 #19087 üzenetére
Amiket felsoroltál ezek rész bőven hanyagolható... Aki nem tud vezetni annak nem kell kocsi. Akinek a parkoláshoz radar kell meg ilyenek.. háááát nem is tudom mit mondjak erre, nőknek könnyen el tudják adni.
Ez olyan mint az automata váltó, elveszi az autózás élményétVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
tDr1v3r
veterán
válasz L_YKing #19096 üzenetére
Semmi gond az automata váltóval. Ha nem tetszik, átrakod manuálba.
A következő autómat én automata váltóval szeretném. Nem azért mert lusta vagyok, hanem... pont azért.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz L_YKing #19096 üzenetére
Tolatokamera,r,parking assistant nekem sem kéne nyilván mert ha nem is fölös de nem szükséges. De szervo,abs,elektr.ablak,elektr.tukor ez jol tud jonni... Tolatoradar ami csipog pld az is.. Nem kell kicentizned meg szenvedni ott hanem például Budapesten belvárosba beakarsz állni egy szűk helyre akkor jól tud jönni.. Legjobbakkal is előfordul,hogy szűk helynél hozzáér a másik autóhoz.. Radar erre való,ebben segít,hogy kicsit se érjél hozzá.
Automata váltót én se kedvelem direkt nem azon tanultam, de pld egy BMW e46 vagy e92-t csak automatába vennék...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest