- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
senior tag
válasz r.levente75 #44289 üzenetére
köszi az infót
már zsákolom is, régóta rajta van a kiszemeltek listámon -
r.levente75
addikt
válasz parandroid #44292 üzenetére
Bezsákolva, leszedve. Köszi az infót.
-
parandroid
félisten
válasz r.levente75 #44303 üzenetére
Jah, hasonlóképpen, én is megvettem a Lego-játékot a one-hoz. Karácsonykor hülye voltam, hogy nem zsákoltam be többet is, mert lemezesen megvolt mind, most meg eladtam a 360-at, meg vitték vele a Lego-gyűjteményt is, aztán maradt kettő, amit már One-ra vettünk meg. SW-TCS ugye szintén BC-s, karácsonykor 750-ért vesztegették, most meg 3k, ráadásul az talán az első Indy mellett a legjobb ebben a kategóriában. Remélem, a régebbiek azért jönnek még majd BC-be, az újak, amiket már mindkét platformra kiadtak, nyilván már sosem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
r.levente75
addikt
válasz parandroid #44304 üzenetére
Igen karácsonykor én is megvettem az összes akciós legos játékot. Egyik jobb mint a másik a fiammal közösen nyomjuk. Remélhetőleg jön a húsvét megszánnak minket egy újabb kör akciós legossal.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes most egy éves gold kódot venni? Köszi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Sir Riccio #44306 üzenetére
Hardveraprón körül lehet nézni, 10490-ért láttam legolcsóbban. Kérdéses, hogy mennyire megbízhatóak.
-
NoMagix
addikt
válasz MrPeekaboo #44307 üzenetére
Vettem már itt én is, a találkozón rögtön aktiváltam, nem volt hiba, 4 hónap/3000Ft volt!
-
zoli03
őstag
Eléggé off, de a Gamepad topikban nem kaptam rá választ (nem túl aktív a topik), hátha tud segíteni valaki innen: [link]
-
HF77
őstag
üdv
adva van egy papírtokos Fifa 16 amit géphez adtak vásárláskor..
a kérdésem az lenne, ez egy teljes, neten játszható verzió lenne..?
nem az enyém, most venném meg, de az eladó nem tud róla semmi infót!!
köszi[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Zeki
nagyúr
válasz MasterMark #44313 üzenetére
De. Nekem valamelyik kinectes játék, ami a géphez volt, papírtokos.
Meg is van, a Kinect Adventures.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Eddig én is csak normál tokos lemezes játékot láttam bundle-ban, vagy egy lemeztok méretű kartonlapot, amire rányomtatták a kódot (360-hoz Dance Central 2 jött így, a One-hoz meg a Fallout 3), tehát végülis digitális játék volt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sir Riccio
addikt
-
masterful87
senior tag
Supreme Commander 2 elérhető GOLD-dal ingyért, és van pár heti akciós ajánlat is. Habár nem egy nagy eresztés...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #44292 üzenetére
Olyan 2500-3000 között mozgott az ára:
http://xbldb.com/offers/006-027De gondolom régiónként eltérő, hogy mikor akciós.
Kéne egy hasonló oldal, mint az xbldb csak direkt a HUN régióra... nem lehetne ezt valahogyan kiszűrni?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
r.levente75
addikt
A heti akcióban a pac- man valakinek megvan? Tudtok róla valamit? Jónak tűnik, leszedném a fiamnak.
-
defymoto
senior tag
Sziasztok! Kaptam kölcsön a 4gb-os gépembe, egy 250-es HDD-t amire mentettem pl a GTA V mentéseit. Ha mondjuk veszek egy új HDD-t a mostani helyett, és a régit visszaadom, akkor hogy tudom átmásolni a mentéseket az új HDD-re?
Előre is köszi. -
őstag
Régebben volt ingyen Gears of War LIVE előfizetőknek. Arról én sajnos lemaradtam. Akinek megvan, meg tudná nézni, van-e benne magyar felirat? Én magyarul játszottam vele, de szerintem anno még PC-n. Aztán azért vettem boxot, hogy tudjam folytatni a részeket Elviekben azok már magyarok voltak.
-
parandroid
félisten
válasz Casoli #44322 üzenetére
A teljes sorozat magyarítva van, de nincs benne sok köszönet, kb google translate-szint: a kiemelkedő cafatoláson már visítva röhögtem, aztán inkább ment vissza angolra.
p
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Szlovákiai vagyok és sikerült a multkor magyar régiora állitanom az Xboxomat.Ennek az lett az eredménye,hogy jelenleg hiába van Gold elöfizum,nem tudom letölteni az ingyenes játékokat.Hivtam az ügyfélszolgálatot és mondta,hogy sajna csak 3 honap mulva állithatom vissza szlovák régiora a gépet.
A kérdésem az lenne,hogy miután visszaállitottam a régiot,letölthetöek e azok a játékok,amik a 3 honap alatt voltak ingyen?Az ügyfélszolgálatos emlitett valami olyat is hogy magyar ip cimmel megoldhato,hogy letöltsem a játékokat.Tudnátok ebben segiteni?Köszönöm szépen!Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #44320 üzenetére
Demót le lehet tölteni én direkt leszedtem a gyerekeknek (5 éves és 3+1/2)
Nekik ebben a korosztályban semmi újat nem nyújtott, 1x kipróbálták utána lekakálták.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zeki
nagyúr
válasz Steelheart2 #44324 üzenetére
Ami valamikor ingyen volt, utólag már nem lesz ingyen.
Magyar IP-t nem tudom hogy lehetne adni a routerednek.
Ha webböngészőből is megadható és indítható a letöltés, akkor hola.org -
szabacsik
őstag
válasz Steelheart2 #44324 üzenetére
Ha "megvenni" sikerült a free játékokat akkor majd le tudod tölteni 3hónap múlva
/\____/\
-
MasterMark
titán
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #44326 üzenetére
A fiam már hat éves múlt, szerintem akkor nem szedem le. Köszönöm a választ.
-
Steelheart2
őstag
válasz szabacsik #44328 üzenetére
Szia.A megvételt ugye böngészöböl gondolod?Bejelentkezem az Xbox.com on és kikeresem a játékot,majd megveszem.Késöbb meg letöltöm?
Hogy miért cseréltem régiot?Nem értek még nagyon az xboxhoz és a Gears of War 2 játék nekem cseh felirattal jott,mivel szlovák région voltam.Az egyik kolegám mondta hogy neki magyar,mivel ö magyar régios.Mondta hogy állitsam át.Igen ám,de azt már csak utolag néztem,hogy 3 havonta egyszer lehet változtatni.Hát rövifen igy jártam.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Szakiii
addikt
Hali, tudnátok ajánlani szép grafikájú játékokat?
-
őstag
válasz parandroid #44323 üzenetére
Megnézted az első részt? Csak mert az xbox oldalán sem írja, hogy lenne benne magyar.
-
Szakiii
addikt
válasz MasterMark #44334 üzenetére
Téma mindegy, grafikailag gondoltam
-
Szakiii
addikt
válasz MasterMark #44337 üzenetére
Hát ennyire nem szeretnék belemenni csak írjatok párat amivel azért élmény játszani mert szép. Nem tudom egyébként mit takar a technikai és design különbség grafika terén ha a szépséget nézzük. Jaa értem így már, mindkét verzió érdekes lehet számomra
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
-
parandroid
félisten
válasz Casoli #44335 üzenetére
Az elsőt nem, csak a 3-at és a Judgementet. A 2 van még meg, mint GwG-s játék, de azt már le sem töltöttem. Úgy rémlik, az XBO topikban próbálták többen is, mert ajándékba járt az összes rész az új részhez, érdemes rákeresni.
p
-
őstag
válasz parandroid #44342 üzenetére
Nos, akkor újra. Akinek megvan a Gears of War első része, legyen szíves nézze meg, magyar feliratos-e.
A második résztől tudom, hogy mind magyar, mert megvan az összes, kivéve az elsőt.
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
Most szedtem le. Magyar feliratos
-
desolator
senior tag
válasz Szakiii #44332 üzenetére
Batman Arkham City, Tomb Raider, Red dead redemption (szerintem ez a legszebb, totál olyan mintha ott lennél a vadnyugaton. Volt, hogy csak álltam egy sziklán 5 percig és gyönyörködtem a tájban)
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest