-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
_MG_
csendes tag
Sziasztok,
Még új vagyok a témában úgyhogy kérdezek, remélem nem kapok nagy offokat majd
Ha "használt" eredeti játékot veszek valakitől abból semmilyen hátrányom nem származhat ?_MG_ felhasználónak 17 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok
Ezt itthon is tudom aktiválni vagy vegyem az EU-s verziót? [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
haris
őstag
válasz Arolotifar #43204 üzenetére
Gunstringer 2400 Ft-ért jó?
Én itt vettem múlt héten. Akkor még 50Ft-tal olcsóbb volt... -
haris
őstag
válasz Arolotifar #43207 üzenetére
Annyiért tényleg ingyen volt. Mondjuk ettől a 2400-tól sem dőlök a kardomba. Régebben egy ismerősnél játszottam vele, akkor tetszett.
Gondoltam a fiamnak 1el több ajándéknak jó lesz, ahhoz meg a dobozos verzió jobb, mint a letöltős.
Pl Black Ops II-t is akkor vettem náluk 4830-ért. Most akciózza a LIVE 4945-ért. De itt megint csak jobb hogy a dobozt be tudtam csomagolni.
Mondjuk a fiam a Black Ops-nak jobban örült. -
Hunork
veterán
Hali!
Kontroller kérdés: fiam majd' megőrül. A történet: az alig 6 hónapos kontrollert hol felismeri, hol nem a X360. Beindul, aztán közli, hogy nincs csatlakoztatva. Akkor ez most kuka, vagy van valami trükk erre? Kérlek, segítsetek gyorsan, nem akarok a Híradóba kerülni!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz MasterMark #43211 üzenetére
ööö, ez vezetékes kontroller. Nem értek ehhez a szerkezethez, én PC-s vagyok.
orichalcos: természetesen, ez még csípőből megy. de mindig ezt csinálja. Sőt, ha fiam a PC-n használja, akkor is... A nagy kérdés, hogy számla van, ezt most cserélik? Vagy megy majd a szöszölés...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
természetesen, ez még csípőből megy. de mindig ezt csinálja. Sőt, ha fiam a PC-n használja, akkor is... A nagy kérdés, hogy számla van, ezt most cserélik? Vagy megy majd a szöszölés...
-
dobozs
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy Forza Horizonhoz a VIP tagság megéri vagy sem?
Milyen előnyökkel jár az 5 autón kívül?
-
Tomi0703
addikt
A G2A-s Forza Horizonnál vásárláskor a select your locationnél, EU-t válasszam vagy maradhat azon amin van? Befolyásol ez valamit? Valamint melyiktől vegyem inkább, a svájci vagy az angol?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Hunork #43215 üzenetére
A garancia azt jelenti, hogy garanciaidőn belül ha meghibásodik a termék, a forgalmazó megjavíttatja a gyártó költségén. Ha nem javítható gazdaságosan, akkor kapsz cseredarabot. Ha már nem gyártják a készüléket akkor kapsz újabbat, jobbat. De mire ez kiderül az idő. Szóval ne várj azonnali cseredarabot.
-
haris
őstag
válasz dobozs #43216 üzenetére
Szerintem semmivel.
Ha tetszik a játék, akkor az Évadbérlet érdemes még megvenni, az tartalmazza az autócsomagokat, és a Rally kiegészítőt is.
Szerintem ha nem vág földhöz a mostani ára, akkor vedd meg.
Ha annyira nem izgat, de érdekel, akkor figyeld az akciókat hátha olcsóbb lesz (netán a jövő héten...). -
Janusz001
őstag
Hol érdemes vezeték nélküli kontrollert venni? Külföld?, esetleg használtat?, bár ezzel kétségeim vannak, ki tudja mennyit volt gyilkolva.
Másik kérdésem, nincs valami összefoglaló oldal, hogy melyik storeban, webes áruházban milyen akciók vannak?
-
masterful87
senior tag
-
Tomi0703
addikt
Problémám támadt.
4 gigás box van ugye + van hozzá 2 32gigás pen. Na most, A SW The Force Unleashed II lett megvéve. Az egyik pendriveon van 10 giga hely, bőven elég. Elindítom a letöltést, 5 mp alatt végzett vele, gondoltam, hogy nem jó, de rámentem, hogy play now. Bedobott a játékaim közé, de persze ott nincs. Kitöröltem a memory unitból ami volt benne pár kb-os SW fájlt, majd újra le szeretném szedni, de azt írja, hogy függőben a letöltés. Pedig nincs semmi sem függőben. Mi lehet a gond? -
szabacsik
őstag
-
Hunork
veterán
válasz Casoli #43223 üzenetére
Hali!
Hát kábeltörése van, ezt mondták. De nem vészes a javítás, remélem, holnap már átvehetem."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
zsola32
senior tag
dirt 3 - VIP Pass, gold tagsággal ingyenes
-
Lui76
őstag
Külső winyón hogyan formázzak 250Gb-ot 1 terráson az xboxnak ?
www.kezmuveskeramia.hu
-
zsolti72837
addikt
válasz masterful87 #43235 üzenetére
Kaphatok egy linket?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsola32
senior tag
válasz masterful87 #43235 üzenetére
free játék volt 1-2 hónapja, gondolom elég sokan letöltötték akkor...akinek volt goldja
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #43236 üzenetére
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
masterful87
senior tag
válasz zsola32 #43237 üzenetére
Igen, tudom, fájt is a szívem, hogy lemaradtam róla egy két héttel. Csak november 15 után lett boxom.
Most meg azért fáj a fejem, mert megláttam, hogy elsejétől a DiRT Showdown lesz ingyért, én barom meg megvettem 2000-ért akciósan!
MÁS:
Amúgy nincs összegyűjtve valahol, hogy melyik játék tartalmaz magyar feliratot is? Lehet bővíteném a kívánságlistámat. -
Lui76
őstag
válasz zsolti72837 #43238 üzenetére
Hogy az ingyenes játékot megszerezzük , ahhoz is kell bankkártyát rendelni az
accounthoz?
Gondolom ez a vip kártyát ha bezsebelem attól még nem lesz ingyé a dirt 3 ?www.kezmuveskeramia.hu
-
Zeki
nagyúr
válasz masterful87 #43241 üzenetére
Nekem jó hír, mert kacérkodtam vele, de jó lesz januárban ingyé.
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #43246 üzenetére
meg nem lattam hasonlot sem, pedig eleg sok lemezem van
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Janusz001
őstag
Rayman Origins vagy Legends nincs valahol akcióban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest