- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Nagy nap a mai...kivégeztem szegény GTAIV-et.
Tökéletes játék.
Minden szempontból *-os 5 öst érdemel. -
eddie17
addikt
Durva móka online a Forza2. Nagyon tetszik
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy ha vennék egy xbox360-ast, mennyire ragaszkodjak a HDMI-s változathoz? Mert vásárlás előtt állok, és nem tudom, hogy az lcd tv-men mennyire látszik a komponens vagy VGA kábel és a totál digitális HDMI kábel közti különbség.
Válaszokat előre is köszi
-
-
-
tiv83us
veterán
Raszantam magam, hogy elovegyem ma is a HDMI kabelem, /ugyis ujra kellett huzni minden kabelt, mer' atrendeztuk az egesz kecot...mind1/, nativ felbontasban b*szik menni, pedig a tv tobbet tudna. De ezzel meg ki is bekelnek /lof*szt /, mert ugye kevesebb kabel.
De 15-20 perc utan ismet elkezd kesni a hang. Ami ugye nem tul szerencses, amikor experten Rock Band-ezek. De probaltam CoD3-4-el, Mass Effect-el is, ugyanugy leszopatott.
Pedig jo kis dzsenuín májkroszoft kábél, nem lengyel piaci koreai gyartasi hitamacsi® kabel. /Nem mintha nem lenne tokmind1.../.
Szoval ez van, de kulonosebben nem okoz alvas problemlakat, igy is jol nez ki amit fajinul megcsinalnak, ami meg randa, az kompozittal is megy a kukaba.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
heihachi
addikt
válasz tiv83us #17656 üzenetére
Nem annyira vágom ezt a témát, szal ha hülyeséget írok, akkor bocs, de mintha az LCD topikban írták volna, hogy csak HDMI 1.3-tól van szinkronizáció hang és kép között. Szóval azt kéne megnézni, hogy a TV tudja-e a HDMI 1.3-at.
Ilyet találtam a Tom's hardware-en:
# HDMI 1.0 - 2002 12.
* Egy kábeles digitális audió/videó kapcsolat maximum 4.9 GB/s sebességgel. Maximum 165 Megapixel/s videó (1080p @ 60 Hz vagy UXGA) és 8 csatornás 192kHz/24-bit-es audió átvitelt támogat.
# HDMI 1.1 - 2004 5.
* Extra támogatás a DVD Audió tartalom védelemnek
# HDMI 1.2 - 2005 8.
* Super Audió CD-k támogatása
* PC források számára HDMI Type A kapcsolat
* A PC források natív RGB színeket is használhatnak, de megmarad a lehetőség az CbCr színkezeléshez.
* Alacsony feszültségű források támogatása
# HDMI 1.3 - 2006 6.
* Egy kábeles digitális audió/videó átvitel sebessége megnövelve 10.2 Gpbs-re.
* Megnövelt színkezelés, többek között 30, 36, 48-bites színmélységek (RGB vagy YCbCr)
* xvYCC színszabvány támogatása
* Automatikus audió szinkronizálási képesség támogatása
* A Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio folyamok kimenetének támogatása (ezen udió formátumokat használják a HD DVD és Blu-ray lemezeken) külső AV vevők számára.
* Egy új mini csatlakozó bevezetése olyan eszközökhöz, mint például a kamkorderek"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
-
spammer
veterán
válasz AMD_ok #17653 üzenetére
Mindenképpen HDMI-s, lehetőleg minél újabb (mondjuk 60 GB-os kiszerelésű). HDMI nélkülieknél nagyobb az elhalálozási arány. Egyébként VGA-n is tökéletes lesz a kép, sőt abban szinte biztos hogy menni fog natívban, míg HDMI-nél nem tuti, lásd fentebb tiv írását.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Mr.Grincs
veterán
Nyah, végre. Megvettem a boxot Nagyon zsír. Bár az elején mókáztam a wifi joy összehangolásával, de minden sinen van. HDTV kompnens kábelen keresztül csatlakozik a tvre, nem is kell a HDMI. Próbáltam játszogatni a COD 3mal, de egyenlőre valami gyakorlatot nyomatok. Idő kell hozzá míg belekövök. Medal of honor demojat kiprobáltam, az nehéz volt nagyon. De szerintem annak is idő kell. pro street is egész jó. Viva Pinata egy hülyeség. A Simpson GAME az is elmegy.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
AMD_ok
őstag
Válaszokat nagyon köszi, most lesz a Cora-ban 60 gigás vinyóval kamatmentes hitellel.
Lehet rápróbálok
-
Xirtam
veterán
Azóta, nekem se! Csak elsőnek, amikor összeszoktak! Azóta egy páratlan páros!
Mellesleg hétvégén 5 doboz Red Bull + egész hétvégén 1 liter kávé mellett sikerült 35 óra hosszát beletolnom az Xboxomba! Miután Eddie17 (" bátyám ") rámszólt, hogy ebbe bele is lehet halni! Aztán aludtam!
-
Xirtam
veterán
-
bozsik84
tag
Na én is beszereztem egy Arcade rendszert, nagyon bejön!
19 colos normál képarányú monitorral használom, 1280x1024-es felbontásban és nagyon jó a kép a vga kábellel(speedlink).
Eddig négy játékkom van, 2 teljes képernyőn megy(SW: Force Unleashed, Baja Edge of Control), 2 pedig alul-felül kis fekete sávval(Too Human, Soul Calibur IV), de egyáltalán nem zavaró.
A Force Unleashed-et már végigvittem, nagyon jó játék volt, elősször játszottam controllerrel és jó volt az irányíthatóság (a dark side befejezés viszont nem tetszett). Fps-t még nem mertem próbálni, de hamarosan beszerzem a Halo3-at aztán kiderül, hogy ott mennyire nehéz az irányítás.
Nektek is megy a hűtés a gépben kb. 5 percet azután, hogy kikapcsoljátok?Normális ez?Egyébként nem bánom, jó ha fokozatosan hül le a rendszer
[ Szerkesztve ]
psn id: zsonom
-
spammer
veterán
válasz bozsik84 #17676 üzenetére
FPS először nagyon nehéznek tűnhet majd és nagyon szokni kell, de ha megszokod, semmi gond nem lesz vele többet, nagyon jól irányítható minden fps.
Nem, neked azért megy a hűtés, mert a golemkonzolnál vetted
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Saints row-val játszik/játszott valaki?PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz misirulez #17681 üzenetére
Igen, kérdés. Az 1. bérgyilkos küldetésnél, kapok egy képet és keressem meg Downtown-ban a célpontot. Na most ez így elég nehéznek tűnik. Tényleg semmi egyéb infó nincs, csak találjam meg egy ekkora területen a figurát, vagy csak elnéztem valamit?
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
tiv83us
veterán
Nos, harmadik nekifutasra elkezdtem a GoW-ot, hatha megtetszik. Es el kell mondjam, az elso fel ora utan total begajdultam, kurvajo ez a jatek
Ma ejjel megcsinaljuk Kidussal az Endles Setlist 2-ot a Rock Band 2-ben /ami kb 10 orat fog igenybe venni/, utana holnaptol belevetem magam a GoW-ba, aztan johet a GoW2ps: Szivesen co-op-ozok valakivel,aki meg nem unta szarra a jatekot, miutan vegigvittem es lesz egy kis tapasztalatom. Gamertag-em az adatlapomon.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
Hali gyerekek.
Gáz van. Kifagy a box indításnál, de van amikor játék elején fagyit nyalok és nem tudom miért... ötlet? Délelőtt még ment. COD3 alatt és az Airborne DEMO alatt.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Akkor cumirudi lesz ha alaplapos lesz Remélem csak valami pillanatnyi elmezavar és megjön az esze. Más valami ok amiatt csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
A burnout renege is kifagyott elsőre a nyelvválasztás után Bakter... és most próbáltam, megint játék közben gázadás után rögtön icecream
Ismét próba...Battlefield 2 modern combat FAGYIKA Már a menü megfagy.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Elindítottam a PRO street demoját hagytam magába ügyködni a gépet zene szólt a játék közben, és megállt és kifagyott magától...
-
Mr.Grincs
veterán
Holnap zaklatom a jó édesanyját a MS ügyfélszolinak hogy mi a teendő ilyenkor....A készülég 2006 09 10 i gyártású. Még van rá gari a 3 ledre de nemtudom ebből mit tudok kihozni... Valami ötlet esetleg?
-
fekeandras
őstag
LOL!
Már megint rosszkor voltam rossz helyen!!!mod:Aztaqrva! Csak most olvastam bele mi megy ott a fórumban. Wazze!Nézzétek meg a hozzászólásokat.Nem szakmai topik az biztos...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz spammer #17696 üzenetére
2006 12 15 én 119990ft ért vette a haverom egy hónapot használta azóta állt..Max néha tolta. Most vettem meg ma. És itt tartok hogy sehol...Nincs kedvem fizetni a MS nak alaplapcsere miatt.. Még bőven garis 3 ledre.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Nah megtört a jég. 3led villog mintha discoban lennék....Holnap verem az asztalt..remélem cserélik..
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest