- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz Rabbitf_24 #5700 üzenetére
Meg. Hétfőn hívnak majd a srácok sztem.
-
szpal17
őstag
A Castlevania videók alapján nagyon nagy lett...
Majd használtan fogom tudni beszerezni...576-ról jut eszembe...most bevezették nagy hévvel, hogy ők használt játékokat is bevesznek és adnak is el...
Akár jól is működhetne ha nem néznék hülyének a vásárlókat és nem akarják az utolsó bőrt is lehúzni rólunk.
Egy szinte új karmentes Alan Wake-ért akartak 3500Ft-ot adni, Gta 4-ért meg 2000Ft-ot...hát azért a pofátlanságnak is van határa..értem én, hogy használt és nem ér annyit mint egy új, de miután átvették tőlem, rámegy egy használt matrica és máris 5500-ér van a polcon náluk..
Keressen rajtam de ne ennyit...Egyébként érdekes, hogy a fifa-t meg 2000ft-al kevesebbért tudják adni...
-
Xirtam
veterán
válasz abteam2008 #5706 üzenetére
Csak akik folyamatosan fórumoznak itt a topicba.
-
veterán
-
veterán
-
Gakocsis
tag
Ma megjött a szervizelt boxom.
Gyakorlatilag nem tököltek, két óra múlva küldték a másikat.Kicsit meglepődtem, mert az első hibánál adtak gold tagságit egy hónapra, alátétet, stb..
ez meg csak a dobozban van pőrén..remélem már ma ki is próbálhatom..
-
janoandi
csendes tag
sziasztok tud valaki segiteni hogy a hátérkép miért nem teljes
szoval hogylehet azt a nagy szürkeséget, és a forgo logot eltüntetni köszönöm -
Davzone
senior tag
Gyerekek ez a rocket race a reachben nagyon bejön
Eddig nemis láttam hogy van ilyen,lehet valami uj de tiszta jóMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
DonMedve
addikt
válasz Gakocsis #5722 üzenetére
Lehet az enyém sem húzza sokáig.Mostanában nekiállt nagyon akadozni,laggolni.Nem tudom mi lelte,lehet csak ki kellene pucolni?Lassan egy éve megvan azóta nem volt kipucolva.Ti,hogy szoktátok,amennyire lehet levegősprével kinyomjátok?Mert gondolom szétkapni nem nagyon kellene amíg van rajt gari.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Djuree
félisten
válasz DonMedve #5725 üzenetére
levegősprayel? azzal csak rosszabb lesz, mivel ha kivülről megfújod csak beljebb fújod a port egy jó erős porszívó, de az sem sokat ér...szedd szét sztem. de ha 1 éves csak akkor még nem sok por lehet benne, hacsak nem a kalahári sivatag kicsinyített másában játszol
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Tomics
addikt
én egy 2 éves notit vittem 1x szervízbe, mert már úgy felmelegedett a processzor hogy állandóan kikapcsolt ha valami alkalmazást futtattam, ami használja egy kicsit a procit...100 fokra is felmelegedett akár. mivel notit még nem szedtem szét elvittem egy szervízbe, nézzék meg. szétszedték, manus mutatja a hűtőbordát, kb 2-3 cm vastagon állt rajta a porréteg, falat képezve a levegő útjának. kitakarították, újrapasztázták aztán mindjárt csak 70 fokig melegedett ami már normális.
szóval 1 év alatt is sok por összegyűlhet a rendszerbe. gyógyszertárba lehet kapni ilyen körtefújót amivel a csecsemők orrát szokták kiszivattyúzni, azzal (mármint originálttal) menet közben néha befújsz a szellőzőn, megelőzheted a problémát, legalábbis a szervizes szerint ez a legolcsóbb megoldás szétszedés nélkül.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Crazyman33
senior tag
Én pár hete vittem el haverhoz a 2 éves gépem. Én gondoltam kompresszorral kifújatom kintről. Azt mondta neki ne merjek állni.
Elvittem szétszedte és azt mondta ő ilyet még nem látott. Pedig szedett már szét párat.
Nem mertem belefújni a lakásban olyan vastagon állt a por benne.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Xirtam
veterán
Volt már bent nálunk olyan PS3 aminek a ventilátorán moha nőt, na azt hol tarthatta a gazdája? A minap meg bejött egy olyan xbox aminek az aljára 4 ásványvizes kupak volt ragasztva mint talp. xD
-
karakpecze21
senior tag
Elég szépen össze tudja szedni a gép a port.
Nekem kb.10 hónapja van meg a gépem, egyik nap kivittem kicsit kompresszorral kifújni a port belőle.Hát nem mondom, porzott rendesen a gép.
Pedig komolyan mondom nem vagyok egy trehány, takarítok rendesen és mégis szépen összeszedi a port.Szerintem érdemes lenne kiporolnod mindenképp a géped, bár szerintem sem sokat ér a sürített levegős téma.
Akkor már az is jobb megoldás, ha nincs valami ismerősödnek kompresszora, ha kocsival az egyik haveroddal elugrasz egy benzinkútra.Haver nyomja a gombot és te kicsit befogod a slag végét.Mikor megemelkedik a nyomás elengeded és szépet tud fújni már az is.
Minden oldalról jól kifújkálod azt kész is.Szerk.:Jah a ventilátort nem árt, ha kitámasztod egy kis papírfecnivel amíg fujatod, nehogy szétpörgesse a nagy nyomás.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Gyerekek ez a Castlevania. Év játéka nálam eddig az F1-el együtt! De az csak mert fanatikus vok! Grafika gyönyörű történet odaver. Nem hiába Kojima productum! God of War 3-at szégyenítő grafot tol be néha a játék!
-
DonMedve
addikt
válasz woodbear #5733 üzenetére
Ja,én is mindíg kevertem.
Eczke:Köszönöm!
A porra rátérve,amíg volt PC-m azt én is mindíg takarítottam,3-4 hét alatt olyan por rakódott bele,hogy ihajj.Ezért gondoltam,hogy lassan megérne egy tisztítás,de nem merem szétkapni a gari miatt.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
woodbear
addikt
válasz DonMedve #5734 üzenetére
Én játék után rakok a tetejére egy papírt ami a felső lyukakat takarja.
És én már szedtem szét 1,5év után kb úgy nézett ki, mintha most bontottam volna ki a dobozból vadi újan. De még a bordákon sem volt semmi.
Ennek vagy örülni kell, vagy nem. Mivel ez azt jelenti, hogy nehezen jut be a levegő a gépbe, tehát szellőzés???Oldalam: www.swsfoto.de
-
karakpecze21
senior tag
válasz DonMedve #5734 üzenetére
Nem is kell szétkapni, tökéletesen kitisztítható egyben is.
Mint ahogy fentebb írtam pl.Xirtam: Néztem a Castlevania-ról pár videót nekem azok alapján baromira tetszik.Ígéretesnek látszik és ahogy olvastam elég tartalmas játék is, hosszú játékidővel.
Ha jól tévedek 2 lemezes is lett!?[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #5736 üzenetére
Így van 2 lemezes lett!
-
DonMedve
addikt
Oké lehet megjátszom!
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Ja és elég nehéz is ahogy olvasgatom! 20-25óra játékidőt mondanak.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
-
Xirtam
veterán
válasz woodbear #5742 üzenetére
RDR nekem nem jött be, Sőt GTA IV óta egyik Rock Star játék se! De kár is egy lapon említeni ezeket, én a kategóriáján belül mondom! Mondjuk hatalmas címek jönnek most, Enslaved is ütős story + hack & slash szal lehet hamar kijelentés volt, de ki tudja! Jó ez a 2010 es év játék felhozatal szempontjából.
-
30z.Samu
félisten
Kipróbáltam én is a demot. Ez nekem kell!
Sic Parvis Magna
-
abteam2008
tag
Még csak az első fejezetét játszottam végig a Castlevaniának, de eddig valami elképesztő ez a játék; mind grafikailag, mind játékmenetileg. Sok helyen írták, hogy God of War koppintás az egész.. hát nekem nincs PS3-am, úgyhogy ezt nem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni, számomra sok újdonságot tartalmaz a játék. Pl.: SPOILER!! a legelső (jég) titán legyűrése, az epic szerintem. SPOILER!!
Xbox Series X
-
highness
tag
K**va jó multiban ez a Gears Of War 2!
Rabbitf_24-el most hordáztunk egy órácskát. Hát nem gondoltam, hogy ennyire hangulatos.
A co-op kampány meg még jobb lesz szerintem.
Gyertek majd ahányan csak tudtok! Többen még jobb lesz szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest