- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
-
Crazyman33
senior tag
Hogy lehet hogy csak úgy kéri valaki, és áthelyezik a te általad nyitott F1 topikot a PC részre??????????????
Hogy a linkelt oldalon csak pc verza kapható, stb. indokok.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Mr.Grincs
veterán
Hogy lesz ez a Magyar Live átállás? Akinek van USA, ANGOL, FT milyen geisztrációja az hogyan varázsolhatja át az accountját meg a pontjait meg stb?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Def26
félisten
válasz Crazyman33 #3503 üzenetére
Szinte minden játék (only box/ps3 -on kívül) ami multi platform a PC szekcióban van. Egész egyszerűen azért, mert ott jóval többen írnak rá.
Szvsz nyitniuk kellett volna egy saját PC -s topikot. Vagy ha nem helyezik vissza, akkor nyissatok ide egy Only konzol F1 topikot.
Grincs: Milyen lesz a Magyar Live.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Grincs
veterán
Hát ez gáz ízű.
A sok hülyeség közül ami le lett írva engem a profilom teljes módosítása érdekelt volna de erre is csak 20% esély van. A többi meg kb olyan, hogy elvagyok nélkülük. Habár egy ekksszkluzííív Győzike vagy Benkő vagy Való Világ Showra kíváncsi lennék, hogy milyen feltéve ha ingyenes de fizetni nem fiozetnék érte biztosan. Viccet félretéve kíváncsi leszek mik lesznek ingyen letölthetőek. Nekem jó így a live ahogy van különben. Csak online játékra használom semmi másra. Szóval ha nem lesz módosításra lehetőség maradok a jó öreg amerikai accountomnál, meg akkor más is.Online TV nézés nincs véletlenül?:
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Helmoras
őstag
Ez az xboox live-os dolog mind szép és jó hogy lesz magyar, de valaki tud bármi konkrétat hogy mikor?(speciel én ehhez kötném a box vásárlást :S)
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #3503 üzenetére
Mivan?
-
DonMedve
addikt
-
lvnt
őstag
Erre gondol.
Egyébként a multiplatform játékok amúgy is PC részlegben szoktak lenni, nem szokott külön konzol topik lenni egy-egy játéknak. Ez nem jelenti azt, hogy az nem írhat oda, aki konzolon játszik a játékkal. (Mint valószínűleg én is fogok.) -
Pickle Rick
senior tag
Valakinek nincs felesleges Star Wars: Force Unleashed játéka korrekt áron? Aprón kerestem, de nagyon nem találtam. Végig szeretném játszani mielőtt kijön a folytatás.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
woodbear
addikt
válasz Pickle Rick #3517 üzenetére
Itt van néhány, meg van sith edition is. elég jó árakon!
Keresgess!Oldalam: www.swsfoto.de
-
heihachi
addikt
Arról nem is beszélve, hogy ki a tökömet érdekli az én gépemen 20 fps, az enyémen meg 600 fps, de nekem Ati-m van, neked meg Lacid, neki meg ki tudja mi. És amúgy is szarul optimalizált, de ha itt van egy konfig fájl, amiben ezt írd át, akkor a fasz tudja milyen effekt eltűnik, és akkor lesz még 2 fps-ed. Komolyan, pl a Mafia II topikot érdemes megnézni életútja elején. Hasznos infó kb minden 50. hsz, a többi meg a vassal foglalkozik. Meg amúgy is felesleges a három gárdát összeengedni, mert próbálj majd meg így szervezkedni abban a topikban egy bajnokságra...
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Xirtam
veterán
Szólok a csávókámnak!
-
karakpecze21
senior tag
Hát ez tényleg így van.
Az egyik haver is nagy Pc-s.Fél napokat szarakodik, hogy szerezzen 2 FPS-t.
Húzza a procit, túlfeszt meg mittom én mit ad a Vga-nak és utána csodálkozik ha valami lefüstöl neki.
Mondtam már neki, hogy felőlem azt huzogat amit akar, csak az agyamat ne húzz tovább ezekkel az okos dolgokkal. -
Norb€€€
aktív tag
Valaki megtudná mondani,hogy modern warfare 2-ben kiket neveznek "booster"-eknek?
Mert rengeteg youtubeos videóban ottvan hogy "f**kin' booster's",stb. -
woodbear
addikt
Valakinek akinek sok pénze van FM2-ben nincs kedve adni? Nem birok már több autót venni és már csak azok az acsik hiányoznak
Secret collector 3, 4(3:összes "R"-es autó / 4:az Összes autó) , az összes amcsi autó, 1millio online kredit, meg az adj el 10verdát.
Ezek hiányoznak.
Help me plíízOldalam: www.swsfoto.de
-
Norb€€€
aktív tag
válasz karakpecze21 #3532 üzenetére
pontosan
(Csak elfelejtettem beleírni hogy szűz boxra cserélem)[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz karakpecze21 #3532 üzenetére
Valóban.
Norb€€€
Dobj privibe egy olyan videót amiben a F*** b,- van. segítek..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
@Xirtam:Hello! Érdeklődnék, hogy a nálatok kapható Slim 4GB ára várhatóan nőni fog? (karácsonyi ajándékként szeretném megvenni és nem tudom, hogy ez bevezető ár e, vagy már a "normál") Köszi!
-
Davzone
senior tag
A VGA kábelnél a szellemkép függ a felbontástól?
Mennyire lenne gáz 1280*1024es projektoron jáccani?
Ugyértem hogy a kis felbontás mennyire rontaná a játékélményt?
A proji egy 5mes kábellel van bekötve a szobában hátul ami elég jo kábel pcről nézve tökéletes.
Márcsak egy olyan kábel kell amivel betudom kötni rá a boxot.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Buub
csendes tag
Sziasztok!
Van egy fölösleges laptop hűtőm, gondoltam beteszem a BOX alá mert az alja elég meleg szokott lenni. USB-s a cucc. A Boxnak ettől semmi baja nem lesz mi?
-
Mr.Grincs
veterán
Nem akar zúzni valaki egyet COD MW2 ben LIVEon?
MrGrincs a Gamertagom de ezt tudjátok jól, aki akar vegyen fel akinek fent vagyok az meg jöjjön játszani.
-
Ghost79
tag
válasz Rabbitf_24 #3543 üzenetére
Csatlakozom majd
-
Norb€€€
aktív tag
énis megyek:d
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Rabbitf_24 #3543 üzenetére
Nah akkor majd megbeszélünk szombatra egy időpontot. 15 óra utánra mert 2 ig meló van. MW2 ről beszélünk? Esetleg COD WAW NAZI ZOMBI??
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest