- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Dreamie #18422 üzenetére
hm, akkor ez nem ilyen "egyszeri akció", hanem bízni lehet benne, hogy tartani fogja ezt az árat és nem megy feljebb? ...mert akkor megnyugodok és kivárom, míg összejön az ára normálisan (most szereltem anyósjelölt gépét és meghiteleztem neki az új alkatrészeket, eléggé kinulláztam így magam) ...max karácsonyi ajándéknak meglesz a kinect 40-et sajnálnék rá, de ez 1/3-ával kevesebb így: mindjárt más
ui: zavvitól annyira nem parázok, csak most rendelgetés után jött ez az angol helyzet és nem tudom, mennyire érinti a postát meg hasonlókat... csak szeretném kézhez kapni a dolgaim ...ha nem jön meg jövő hét elején a cucc, akkor kezdek igazából izgulni
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest