Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Peetey91 #79136 üzenetére

    :DD
    Elég nagy rng van a damage outputjában sajnos, és a monk most kb mindenhol ledps-eli.
    Egyik boss openerjénél volt, hogy mechanikákat megúszva 1.8milla volt a dps-em, olykor pedig 3.4milla is, az átlag pedig 2.4milla körül alakult. Na ez engem eléggé kiakaszt néha.
    Varimathrason, ami single target fight, néha pár secre van 1 add, egyszer 14%-on lett elcseszve a mechanika, de 2.35milla volt a dps-em, mert egyszer sem kellett kifutnom. Természetesen mikor lementek a killek, mindig 1-2, sőt talán egyszer még 3szor is ki kellett futnom, és még a bubik sem potyogtak, crit sem volt rendesen, és 2.05millánál többet nem sikerült összehozni még mindig, pedig azóta 967 helyet 971+-ban vagyok... (a héten 2 kifutással 2.05milla lett megint, csak nem lett logolva)

    Ha még legion-ban akarsz "élvezkedni", akkor melee-nek a monk-ot ajánlom, rangednek pedig az affliction warlockot, mind a kettő nagyon erős most endcontentben, de még a fury warrior is ott van a szeren.
    Az összesített 95% feletti logok is ezt mutatják: [link]

    Mythic+-ban az 5 ilvl-lel kisebb monk ugyanannyit dps-el mint én, ez konkrét tapasztalat (és én elég szépen ki vagyok minmaxolgatva), és sztem még az affliction warlock is hasonló módon tolja (sajna ritkán futok össze jó warlockokkal). A fury warrior ugyanazt hozza mint én mythic+-ban.

    Szóval jó-jó a dh, de vannak nála jobbak, cserébe viszont elég mobil tud lenni, és van akinél ez viszi a pálmát :)

Új hozzászólás Aktív témák