- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demizson92
aktív tag
Csak nekem szarakodik a Ragnaros szerver?
Be akarok lépni, visszadob karakter választóra, hogy Character not found... .WAT?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Demizson92
aktív tag
Megnyugodtam, nem csak nálam van probléma:
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Demizson92
aktív tag
Bocs, Április 1-je van... trollkodnak valószínűleg
-
k.kristof
őstag
válasz Demizson92 #75053 üzenetére
Nem ilyennel szokták megviccelni az embereket, de ahogy elnézem, idén elmarad. Vagy csak még nem keltek fel a lusta amerikaiak, és nem rakták ki az idei híreket.
-
k.kristof
őstag
válasz Demizson92 #75055 üzenetére
Nem csak a Ragnaros érintett. Tessék figyelni a Twittert, sétálni egyet odakint, fagyizni, olvasni, aztán csak megjavul.
-
k.kristof
őstag
válasz Mythsardan #75058 üzenetére
Az instance a szobád, az odakint az outdoor content.
-
miqlas
őstag
Mi a minimum ilvl, amivel mythic+ instába lehet menni 7.2-es patch alatt, illetve mi a minimum, ami alatt nem illik?
[ Szerkesztve ]
42
-
miqlas
őstag
Köszi szépen a válaszokat! Most 851-es a gearem, akkor nyugodtan mehetek a guilddel ...
Amúgy loot-ot csak akkor kapok, ha van saját keystone-om?42
-
miqlas
őstag
... amúgy bocsi a hülye kérdésekért, de ezekre nem kaptam választ sem a wowheaden, sem az ezzel a témával foglalkozó egyéb oldalakról!
42
-
Hunner
senior tag
Ragnaros horda oldalon valaki tud olyan olyan casual guildet, ahol azért vannak raidek és mythic runok, de nem rúgnak ki ha nem a wow az életem? Illetve ahova a folytonosan resubbolo/unsubbolo régi comminity-m tagjait is felveszik ha visszajönnek játszani? Aki tud ilyet ne tartsa magában. Köszi
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
AngerFîsT
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani pár jól hangzó ud warlock nevet ?
Egy sem jut eszembe ami nem ákombákom pusztulock stb ilyen nem érdekel, csak az olyan ami könnyen megjegyezhető és nem törik ki az ember nyelve kiejtéskor köszi!Valami hasonló kellene mint a fő karakterem Horda oldalon Ragranos realmon
[ Szerkesztve ]
I Say Anger you say FisT!
-
Janusz001
őstag
Sziasztok. Jelenleg nincs aktív előfizum, legion nekem ennyi volt, nem is tervezem megújítani, eddig goldból vettem a tokeneket. Viszont van nem kevés pénzmagom az accon, amiből szeretnék b.net balancet tölteni tokennel. Mi lenne ennek a menete? Simán egy lvl20 alatti karakterrel ah? Vagy van egyszerűbb megoldás is, csak emiatt nem szeretnék előfizetni.
-
Healbacsi
őstag
válasz AngerFîsT #75079 üzenetére
Amugy nem ertettem sosem ezt a tobb nap alatt valasztok nevet dolgot. Olyan nev kell, amely sima angol abc-vel leirhato, konnyen megjegyezheto, ha ugy szolitanak eloszovan se rohogi el magat az ember, pl raiden.
En siman csak egymas utan szoktam irkalni szotagokat ful lertelmetlenul, es ha rosszul hangzik visszatorlok, 30 secnel sosem tart tovabb.
-
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
Skyhunter
őstag
Vki tudja mi lehet a baj? Ezt írja a Blzzard App "Waiting on another installation or update.." ....már 1 órája várok. Amit megpróbáltam, de nem segített : feladatkezelőben a Blizzard Update Agent folymat leállítása.
Ötlet?
-
addikt
-
Peti78
őstag
SZiasztok!
Lehet valahogy jegelni az accomat? Szüneteltetném a játékot, és nem szeretném, ha az 5 hónap ketyegne.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
laceszgamer
addikt
Valami jó addon nincs rá, ami mutatja, hogy Legion területein hol vannak a pet battle mesterek?
Kieg eleje óta nem nagyon foglalkoztam velük, csak párat találtam emg, viszont napokban gondoltam meg kéne csinálni pár petes achit, de nem ártana tudni merre keressem pontosan a mastereket.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
hunvarlan
aktív tag
válasz laceszgamer #75094 üzenetére
Szerintem most csak wq formájában vannak pet mesterek csak úgy simán nincsenek (legalábbis én nem tudok róla h lenne) de cáfoljatok meg ha tévednék.
-
laceszgamer
addikt
-
Viktor77
titán
-
laceszgamer
addikt
válasz Viktor77 #75098 üzenetére
Nem, most látom először így térképen. Így kéne valahogy nekem is, hogy mutassa hol van, de Legion eleje óta nincs kinn. Pedig azt sem mondhatnám, hogy olyan addont használok ami esetleg eltüntethetné.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Viktor77
titán
válasz laceszgamer #75099 üzenetére
A térképen azért nagyítóikonod van? Ott tudod állítani miket mutasson.
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest