- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz MegalodonS #75450 üzenetére
Hiaba reflektalsz ram, nem az elso alkalom, hogy valaki hasonlo eset miatt irt ide a topikba, mint a kollega tette. Ha valaki a starter editionjet upgradeli fel, akkor igenis elofordul, hogy 1-2 nap mire aktivaljak a jatekot.
-
Healbacsi
őstag
válasz MegalodonS #75452 üzenetére
En a vizilovakkal vagyok.
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, hol a bánatban lehet [Calydus]-t megtalálni vendorként? Nincs a wowhead szerinti egyik helyen sem. Nekem követőként megvan, és a hozzá tartozó quest line-t is teljesítettem, de azóta eltűnt a class hall-ból....szeretném a tüzes lovat megvenni tőle...
Kösz.
Üdv: bypass
[ Szerkesztve ]
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
demerion
tag
válasz bypass|HUN #75455 üzenetére
Elküldted missionre
-
nagyúr
26 percnyi remegés... remélem nem vendorepic lesz a vége mint már annyiszor.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
Nem rossz ez az új charger, de még mindig nem fosztja meg a trónjától az eredeti chargert szerintem. De jó is volt megszerezni hosszú küldisorozat révén a vanilla Scholomance-ban és Stratholmeban. Emlékszem a 4 különböző seal-re amiket nem volt mindegy milyen sorrendben használta az ember.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Viktor77 #75460 üzenetére
Na azt mi 3-an csináltuk meg. MC és AQ20 gearben, szóval egyáltalán nem volt könnyű. A lockos DM bosson is voltam, igaz csak segíteni palával. Totál más volt még akkor a játék (se nem jobb, se nem rosszabb, más).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
válasz Csapoati #75462 üzenetére
Nem flame miatt, de azért jobbak voltak azok az idők, vanilla meg a TBC, teljesen rendben voltak. Tudom eltelt azóta 13 év, nem jön úgy át a game mint anno. Utolsó szintek megszerzése hetekbe tartottak... Most meg egy invázió másfél szint. Nem rossz a mostani, de egyértelműen jobb volt az "elején" a game. Mégegyszer, flame off!
-
Viktor77
titán
válasz Vikthor #75464 üzenetére
Szerintem jól írta, más volt. A szintezés jobb volt, hónapokig tartott. De pl. az, hogy ha instába valaki kilépett, és valakinek vissza kellett mennie városba hirdetni, aztán megint vissza az instába, az nem volt fun.
A felfedezés, az újdonság öröme, ereje volt hatalmas élmény. Mikor nem tudhattad mi ugrik rád a következő bokorból, nem volt triviális az outdoor mobharc sem (voltak elitek pl. amiket egyedül nem igen csaptál meg, muszáj volt csapatot keresni).
A repülés sem kéne, miatta nagyon kicsi lett a világ.
A gear szinte ingyen van, régen, ha full kék voltál már örültél.
A kisebb 10-15-ös raidek is hiányoznak (az, hogy most 10 emberrel mész, az nem ugyanaz).Megértem akik régi szervereken játszanak, most gyakorlatilag minden a szádba repül, szinte erőfeszítés nélkül.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Viktor77 #75465 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, de casualként most sokkal jobban tudok érvényesülni, mint anno tudtam volna. Ahogy mondod, az instázás kb 2 órát jelentett. Pl. allisként össze kellett szedni a csapatot, legalább két embernek el kellett menni mondjuk Blackfathom Depths kapujáig, persze mount nélkül (és ugye griffes is alig volt még akkor). Ez megvolt fél óra alatt, jöttek a summonok, hopp, valaki kilépett. Akkor vissza a városba, hirdetni, visszasummon. Az insta ment ahogy ment, jó esetben megvolt fél óra alatt, rossz esetben 1, de ha valaki elment/dc-zett, akkor hs, hirdetés, a többiek kifutnak summolni, stb. Ja igen és ugye az alap, hoyg nem az insta elején kelt az ember egy wipe-nál, hanem a halál f...ában kint a temetőnél.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Csapoati #75466 üzenetére
Csak az a baj, hogy LFD (és cross-realm) előtt névről tudtam, hogy kik a jó tankok a realmen. Vagy kinek a nevét érdemes figyelni trade-be, mert jó csapatokat szervez (akár raid akár dungeon). Vagy ki az akinek meg kerülni kell a nevét...
Plusz amíg elugrott valaki újabb embert szerezni, többiek meg kimentek summonolni, addig általában ment valami chaten, beszélgettek az emberekkel egymással, lehetett barátokat szerezni (első guildem is így lett, pedig annó úgy álltam neki WoW-ozni offical-on, hogy nem megyek guildbe). Szóval lehet két óra volt egy dungeon, de az sokkal tartalmasabb 2 óra volt, mint jelenleg ugyanennyi idő alatt végigrohanni 10-en, úgy hogy még csak át se vált az ember party chatre.Hasonló "törést" jelentett nagyon sok casual / fél-casual guildnek az LFR. Ugyanis addig az ember ha meg akarta nézni a raideket (egyszer menjen le minden boss, nem feltétlen full bis-be öltözni), muszáj volt guildben lennie. Nagyon sok guild egyszerűen emiatt létezett. Persze ment a "baráti társaság" szöveg, csak aztán hirtelen eltünt mindenki pár embert leszámítva amikor már kényelmesebb / egyszerűbb volt ugyanezt LFR-el letolni. És erre még lehetne is mondani, hogy de ha azt választották, akkor jobb hogy van LFR, csak a gyakorlat azt mutatja, hogy mivel így lement a raid 1-2 hét alatt ahelyett, hogy majdnem kitartott volna a következő raidig (heti 1-2 raid, kevés óraszámmal, nem is jól gearelt csapat, nagy része messze nem pro játékos, plusz raid alatt legalább annyi ökörködés ment, mint raidelés), ezért jó részük abba is hagyta a WoW-ot azóta.
Szóóval tök jó, hogy casualként lehet érvényesülni, csak lassan már a WoW is ott tart, mint sok mobil "farmolós rpg", hogy nem elég hogy már oda se kell futni auto-runnal a "questhez", mert csak rá kell kattintani a mapon a következő pályára, aztán a csatát se kell leharcolni, mert nem hogy "auto-attack" van, hanem van rögtön skip gomb, amivel rögtön megkapod az xp-t / geart / quest rewardot. Érdemes megnézni pl. az "Evilbane: rise of ravens" játékot. Ja vannak benne "raidek" (inkább dungeon, mert 5 fős), ahova 5 emberrel kell menni. Friendeket rögtön invelheted. Nincsenek? Nem baj, automatán felajánlj a rendszer 4 embert. Aggódsz, hogy randomokkal le fog menni? Nem kell, mert igazából csak a karakterüket kapod meg, botok játszanak helyettük, lemegy a boss akkor is ha hozzá se nyúlsz semmihez
De még önmagában ezzel sincs gond, mert ha valakinek ez jön be, nyugodtan játszon ilyen játékkal, meg van ennek is a létjogosultsága. A gond az, hogy a WoW nem ilyen volt, és akinek az tetszett ami a WoW volt, az nem tud már mivel játszani.
Mondjuk Legion nekem most kimaradt, ha van bármi pozitív változás ilyen téren, akkor nem szóltam, de meglepne, és inkább a fent említett játékban látom a WoW jövőjét.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Hunner
senior tag
Akinek meg lesz az AK40 (vagy már megvan) és vesz egy AK40-es tekercset az altjának, majd az alttal elmegy és végigtolja Suramart, az ki tud rakni egy fegyvert 51 traitig. (forrás: reddit)
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
miqlas
őstag
Nekem csak az eredeti talent fa hiányzik ...
42
-
Cathfaern
nagyúr
válasz miqlas #75476 üzenetére
Az eredeti talentfának fejlődés közben volt csak jelentősége, max szinten mindegy melyik típusú van. Viszont mivel a fejlődés kb. lényegtelenre lett redukálva WoW-ban, ezért a régi talentfának se lenne túl sok értelme már. A vége fele (Cataclysm) is már csak pakolta az ember ész nélkül a pontokat, mert annyira mindegy volt.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz miqlas #75478 üzenetére
Cataclysmtől kezdve már semmi érdekes nem volt benne, glyphek meg csak onnantól voltak Glypheknek alapból semmi értelme nem volt amúgy, gyakorlatilag egy struktúrából kiemelt talent pont volt csak (ha befolyásolta a classt valamilyen formában).
A szabad talentrendszernek akkor volt értelme, amikor spectől függetlenül lehetett bármelyik fába pakolni, de pár pvp buildet leszámítva (amire meg jobb a külön pvp talentrendszer) úgyis mindenki nagyrészt a specének az ágába pakolt (ha nem, akkor meg 0 dps-e volt vagy nem tudott értelmesen tankolni / healelni). Vanillában nem tudom más volt-e a helyzet, de utána biztos, hogy nem volt érdemi "talent meta", mindig meg volt az az 1-1 talent build ami játszható volt (főleg dps-nél, tank meg healernél még csak-csak lehetett vitatkozni 1-2 ponton).
Szóval nem, max szinten (ami régen is nagy részét adta a WoW-nak, jelenleg meg kb. a 99%-át) sose volt értelme a talent fa rendszernek (mondom ezt annak ellenére, hogy én is szerettem, de én szintezni szerettem mindig is legjobban, és oda jó volt).Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Csapoati
nagyúr
válasz Hunner #75481 üzenetére
Ja, egyes kasztoknál néha volt plusz egy életképes opció a 2 normális mellé... Hát, azért ennél jobb a mostani rendszer, pedig én is sokáig sirattam a talentfákat.
-
Lirion
addikt
válasz Csapoati #75482 üzenetére
Ha onnan nézzük, hogy mi a helyzet a cookie cutter buildekkel, akkor ma se jobb a helyzet. A legtöbb specnél ugyanúgy megvan ma is a legjobb elosztás és ha nem akarsz alulteljesítő karaktert, akkor nem fogsz attól eltérő talenteket választani. A legioval ez most max annyival jobb, hogy van 1-1 buildekkel raidre meg m+ra, de ez sok lehetőség..
-
-
törölt tag
válasz Viktor77 #75479 üzenetére
A kezdet kezdetén nem nagyon volt választási lehetőség. Nemhogy a talentelésre (glyph nem is volt), de a csapaton belüli szerepek is fixek voltak. Paladin, priest - heal, warrior - tank, a többi dps. No meg persze a kötelező buffolás (paladinként 5 percenként, reagens-el "nagy" buff 10 percenként).
Mondjuk nagy poén volt lvl. 10 alatti karakterekkel elfutni Menethil Harbour-ból Ironforge-ig a jóval nagyobb szintű mobok között
-
Dákesz
tag
Sziasztok, a wq nel mikor/hogy kapom meg a ladat? Megcsinaltam az adott teruleten 4 et ki is van pipalva minden, de nem kaptam inventoryba semmit, kezdo wow os vagyok meg
-
asuspc96
őstag
Hali!
Úgy döntöttem ismét engedek a bennem rejlő szenvedélybetegnek felszínre törni
ezekből melyik megbízható oldal ?
G2A-ról hallottam már, ott ha jól tudom játékidőt is lehet venni...
Nem akarok azért az 1-1,5k miatt b@szakodni szóval ha más nem marad a g2a... -
lakisoft
veterán
Mikor jön a patch? A héten?
- Árad -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest