Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz F-ECT$ #36205 üzenetére

    A "menj Elwynbe teheneken gyakorolni" egy anno TBC instában keletkezett, mikor egy rugó zsinórban vagy hatszor rontotta el a sap-ot. Ekkor lett neki mondva, hogy jó, akkor ezt most hagyjuk, mert több kárt okoz mint hasznot s menjen el Elwynbe egy ideig a teheneken gyakorolni.

    Az aoe-ban én nem vettem észre változást. Shadowfury majd Shadow hányás plusz RoF az első 3 secben megugrott, majd a demós kolléga beizzította a kazánt, s úgy hagyott állva mindenkit mint a VFTS tuningos Lada a banyatankot húzó kisnyugdíjast.

    Amit észrevettem, hogy szigorúan álló fightnál, ahol tényleg nem kell semmit mozdulnom akkor vertem a demót viszont az afflys kollégát még mindig nem, illetve váltogattuk a pozicíot. Igen kevés volt közöttünk, de ugye mikor nekem DoT refresh van akkor ő elhúzott, mikor én tudtam nukeolni, CB, Inci, Conf, (I)SF etc. akkor meg én mentem. Viszont mikor mozgás van akkor maradt a 8-10 hely. Teljesen egyértelmű hogy skill gond probléma van, ezért sem verem az asztalt, csupán én is megjegyzem szép csendben és halkan, hogy kapdjad be Ghostcrawler!!! :D

    Meg a másik példa az RNG-re, hogy ugye 25 fős raid buffokkal olyan 15k DPSt toltam. 10 fős BH-ban illetve némely jól összerakott dungenben nem volt ritka a 17k. Ez még szigorúan 4.0.6 előtt. Most még nem tudok számokat mondani.

    Persze hogy kivettem az SB-t :) Tökre megörültem ennek a változásnak.

    Egy szó mint száz, nem sírok, csak olvasok és gyakorlok. Meg kíváncsi vagyok az itteni lockok tapasztalataira is :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák