Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz Ribi #33353 üzenetére

    Alátámasztom. Demo nagyon NASA rakéta lett. Deston én azt figyeltem meg, hogy hamarabb járnak le a CDk. Szóval ott is figyelni kell ezerrel, de fele annyi dologra. Destro eddig szerintem is nyerőbb, bár demo fun lett, de bonyolultabb.
    Egyszóval vége a destro lazaságnak is már. (afflyt és senm próbáltam)

    Hasznosnak tartom, hogy most már figyelmeztett, ha az imp proccolja az ingyen SoulFire-t. Ez tetszett, Viszont NEKEM nagyon hozzá kell szokjak a 3 shardos rendszerhez. Figyelni rá, hogy fight előtt mindig tele legyen, azt jól elosztani hosszab fight alatt stb.

    Nekem viszonylag kevesebb Spirites cuccom volt, viszont meglepően sok uccomon volt crit. Ez nagyon szépen ment is át masterybe. 13-14 mastery ratingot sikerült összeharácsolni.

    Ami nem tetszett, hogy megszüntették a Spel illetve Fire stonet. Jó ötletnek tartottam és örültem is neki. Most meg megint kiveszik...

    Hál' Istennek visszakapjuk a pet neveket. Majdnem könnyek közepette írtam egy GMnek, hogy ugyan lécci már, legalább az impét. Szokás nagy úr, na! :)

    Hozzá kell szokni, e a destro még a Searing pain nélkül is fasza lett. (Demo is, de ha már egyszer hozzászoktatták a jónépet a könnyen játszható karakterekre, s most meg brutál mód on... :S )

Új hozzászólás Aktív témák