Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Murder3 #36643 üzenetére

    Nem igen voltak jók? Annyira voltak harckész állapotban mint a német nagy tankok, csak míg a németeknél minden mozdulni képes vasat küldtek ki a frontra, aztán sorra robbantak le, addig amerikában egyáltalán nem voltak ilyen kényszerhelyzetben. A számbeli fölényük, a légtér uralma minek öltek volna dollármilliókat új tankok mielőbbi sorozatgyártásába, mikor már egyértelműen hanyatlott a német birodalom. Amerikában sem jótékonykodtak, ott se mindig az emberélet volt a legfontosabb. Így sosem kaptak annyi anyagi forrást a fejlesztők mint mondjuk a németeknél.

    A tesztszerverrel kapcsolatban; áruld már el akkor miért szoktak 2-3-4 tesztszervert is indítani, mielőtt elesben kiadják a patchet? Biztos nem változtatnak semmit az adatokon...

    A T34nek meg gyengébb páncélja van mindegyiktől. Ja és mondd már, most mikor T9ben van minden T9es heavy csak röhög, hogy ingyen frag van előtte, mikor T34et lát, most meg T8ban hirtelen szuper erős lesz? Még kevesebb is lesz a HPja, csökken a tűzgyorsaság, a mozgékonyság. De ááá, most hirtelen OP tank lett a T34ből... hát hitte volna valaki, hogy ezt megéljük?

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák