Hirdetés

Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz erikke17 #32365 üzenetére

    Én nem feltétlen a random csapat 14 másik tagjában látom a probléma okát, bár kétségtelen, volt amikor minden erőfeszítésem ellenére úgy tünt mások bénasága vagy óvatos játéka miatt bukik el a csata.
    Ettől sokkal látványosabb változás ami a "csoda" tankommal történik.
    Ez az olcsó prémtank 105-115%-os legénységgel (38H735) a saját tierjéban szinte legyőzhetetlen, ha messziről lehet vele lövöldözgetni.
    Pl. Malinovkán a pálya túlfeléről szedem le az ellent.
    2 napig az ment, hogy valamelyik ellen elörébb tolta az orrát, én láttam meg elsőként és nyomtam rá 5 lövést 2.3 seccenként (gyorsítóval), ebből 4 biztosan betalált - még a löveget se mozdítom meg ilyenkor, és ált. 3 áthatoló. Na innen már csak 1-2 lövés kell és 90%-ban enyém a kill. SZinte már nekem volt kellemetlen, hogy 20 sec alatt leszedtem úgy, hogy meg sem látott.

    A helyzet változott, de a szitú azonos. Én állok a kis tankommal, várok, célkereszt beszükült, kb 400méterre szintén álló tank (pl. licstraktor) és 5-ből csak 1 talál. A többi 4-et látom, hogy mellette csapódik.
    Semmit nem csinálok másképp hiszen csak az egérgombot kell nyomni, nincs trükk, nincs noob, meg pro játékos, csak a játék "motorja" dönti el menyi találjon be.

    Ebből az következik hogy az 5-7 killes csaták lementek 1-2 killre. a találati arányom meg 50% alá. (mert közelről azért 3-ből kettő betalál.)
    ---

    EZt azért írtam le, mert más tankoknál ez nem olyan feltünő, mozgunk keveset lövünk, stb.
    Ezzel a tankkal csatánként 40-60 lövést adok le és nagyon nem mindegy hogy 80-90% betalál, vagy csak 30-40%.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák